Jusef Abu Elhuda

2200 København N

Anmeldelse:

Har budt på 72 opgaver
Seneste bud den 21. okt.
Mine kvalifikationer

Jeg er altid frisk og energisk til at give en hjælpende hånd med en smil :-) Jeg er både omhyggelig og effektiv når jeg arbejder. Jeg tager aldrig imod opgaver jeg er usikker på om jeg kan løse eller ej, da jeg altid gerne vil levere god kvalitetsarbejde. Jeg kan hjælpe med at afhente møbler og har de værktøj der skal bruges til dit arbejde.

Mine erfaringer

Jeg har arbejdet med IT i 18 år. Ligeledes har jeg i mange år arbejdet med at samle møbler fra IKEA og andre møbelhuse, transport, flytning og lavet diverse handyman opgaver, såsom hænge lamper, fladskærm, gardiner mv.

Mine foretrukne arbejdstider

Jeg kan arbejde alle dagene fra mandag til fredag efter kl 17 samt lørdag og søndag hele dagen.


4 Anmeldelser af denne bruger

  • Angelito Rodrigues

    I 100% recommend Jusef. He helped me solve several issues around the house, and did an excellent job in all tasks. He works fast, with efficiency and has a great personality. Very satisfied with his help.

  • Torben Jensen

    Jusef får mine varmeste anbefalinger. Han er punktlig, laver et flot arbejde og så er han samtidigt et meget rart menneske. Ham kan I godt vælge..

  • Mette Baungaard

    Jusef var en kæmpe hjælp til vores flytning. Meget energisk, effektiv og godt humør hele dagen. Hans hjælp kan varmt anbefales.