Pernile Als, Storkøbenhavn

Pernile Als

2840 Holte

Anmeldelse:

Har budt på 15 opgaver
Seneste aktivitet den 11. jul.
Mine kvalifikationer

Jeg er en frisk kvinde på 47 år, der tilbyder hjælp til fester. Jeg kan hjælpe med borddækning, servering, buffet, oprydning og opvask....................

Mine erfaringer

Jeg har arbejdet som tjener af flere omgange, så jeg mener, at have noget jeg kan bidrage med.

Mine foretrukne arbejdstider

Jeg arbejder på de tidspunkter, der er brug for det.

Jeg løser opgaver indenfor
Servering eller anden hjælp til fest

Ikke udfyldt...


5 Anmeldelser af denne bruger

 • Anne Marie Kjeldgaard

  De varmeste anbefalinger herfra! Pernille gjorde det så godt til vores tema fest og jeg var fuldstændig tryg ved at overlade det hele til hende. Vi vil helt klart hyre hende igen, hvis behovet opstår.

 • Maria Schmidt

  Pernille og hendes hjælper får de varmeste anbefalinger herfra. De hjalp med servering og oprydning til vores børns konfirmation og alt kørte på skinner så vi kunne slappe af og nyde dagen. Vil helt sikkert tage fat i Pernille igen, hvis jeg har brug for hjælp :)

 • Mette Rønø

  Vi havde fornøjelsen af at få hjælp af Pernille til vores søns komfirmation. Pernille var fra første kontakt yderst professionel og fandt fx selv en anden kompetent hjælper, da opgaven krævede mere end en person. Gennem hele festen styrede hun køkkenet med sikker hånd og stor myndighed, så vi kunne slappe af og nyde aftenen sammen med gæsterne. Hun får min varmeste anbefaling - vi bruger hende helt sikkert selv igen en anden gang!

 • Laila Wedel

  Pernille gjorde det SÅ godt til vores konfirmation. Rolig, effektiv og super overblik. Vi behøvede nærmest ikke at sige noget - hun styrede alt ift. servering/anretning af mad og drikke, så vi kunne slappe af og nyde festen. De bedste anbefalinger herfra! Vi vil helt sikkert kontakte Pernille en anden gang, hvis vi igen har brug for super hjælp i køkkenet / servering!

 • Nicolai L

  Pernile gjorde et fantastisk arbejde og var ikke bange for at tage fat. Vi vil afgjort hyre hende igen til en anden festlig lejlighed.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.