Henrik Kold, Vestsjælland

Henrik Kold

4400 Kalundborg

Anmeldelse:

Seneste aktivitet den 7. apr.
Mine kvalifikationer

Jeg har bygget hus og sommerhus og renoveret flere huse og sommerhuse selv. Jeg har altid været selvstændige så er vandt til at arbejde og overholde aftaler.

Mine erfaringer

Jeg har bygget flere sommerhuse og huse selv. Har lige sat sommerhus i stand fra A til Z: malet ind - og udvendigt, nyt køkken samlet og sat op, nye gulve lagt, vinduer sat i. Beskåret haven og sat hegn op.

Mine foretrukne arbejdstider

Hverdag - foretrækker at komme i gang så tidligt som muligt.

Jeg løser opgaver indenfor
Rengøring

Jeg har haft bageri i over 25 år så er vandt til rengøring. Det samme er min kone.

Maler

Vi har selv malet alke vores huse. Både ind- & udvendigt. Nu er vi i gang med total renovering af gammelt sommerhus, hvor vi genbruger så meget som muligt og sliber det ned og måler det. Både lister og vinduer har vi renoveret. Vi har malet hele træhuset ind- & udvendigt.

Tømrer & Snedker

Heg har selv lavet flere terrasser, bygget sommerhuse og lavet tegninger til godkendelse af huse og sommerhuse til kommunen. Jeg er vandt til at kunne beregne materialer og dimensioner på det jeg skal bygge.

Handyman

Ikke udfyldt...

Græsplæne og græsslåning

Ikke udfyldt...

Anlæg af terrasse

Har selv lavet træterrasser rundt om alle mine huse og sommerhuse

Hækklipning

Ikke udfyldt...

Beskæring

Ikke udfyldt...

Andet havearbejde

Ikke udfyldt...

Børnepasning

Ikke udfyldt...

Flyttehjælp

Ikke udfyldt...

Reparation/klargøring af bil, båd, cykel

Jeg har selv sejlbåd

Andet

Ikke udfyldt...

Hundepasning

Jeg har har haft 4 Schæferhunde, som jeg har trænet og passet. Jeg har altid haft styr på mine hunde også når jeg har gået med dem uden snor.

Billeder

2 Anmeldelser af denne bruger

  • Henrik Soelberg

    Hej Henrik.....tak for din besked...jeg har nogen som kommer og ser på opgaven i næste uge...hvis ikke opgaven er noget for dem, så ringer jeg til dig..:))... håber det er ok..?? Henrik

  • K H

    Helt igennem fantastisk fyr, der hjalp mig med terrasse projekt og virkelig havde styr på arbejdet. Samtidig har Henrik et positivt gemyt der er både sjovt og inspirerende at arbejde og snakke med. Jeg kan i den grad anbefale Henrik, der møder som aftalt og giver den hele armen med et godt og solidt resultat.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.