merete plesner

2630 Taastrup

Anmeldelse:

Mine kvalifikationer

Jeg er en frisk pige på 45 år, der bor i Høje Tåstrup med min teenager søn, er uddannet sosu hjælper. Jeg er førtidspensionist og arbejder deltid i fitness dk. Jeg er ikke bange for at tage fat og klarer det meste med et smil. Som person er jeg behagelig at omgås, positiv og arbejdsom. Ved behov for flere personer, har jeg et par veninder med god erfaring inden for servering.

Mine erfaringer

Jeg har igennem flere år, taget ansvar for og hjulpet til diverse festlige arrangementer. Jeg arbejder selvstændigt og sørger for, at du/i kan nyde festen og jeres gæster.

Mine forestrukne arbejdstider

Jeg er meget fleksibel angående arbejdstider og weekend arbejde, så kontakt mig gerne for nærmere information.
Glæder mig til at give dig den hjælp du har brug for
M.v.h Merete


10 Anmeldelser af denne bruger

 • Nicole

  Merete hjalp os på vores bryllupsdag, hvor hun stod for koordinering af både mindre og større opgaver. Hun har gåpåmod og håndterer diverse situationer med overskud. Hun har den fornødne selvstændighed, som gør, at man selv kan slappe af og nyde sin fest. Vi kan bestemt anbefale Merete og vil ikke tøve med at bede om hendes hjælp i fremtiden. :-)

 • Mie Huss

  Merete er super dygtig og sød. Jeg kan varmt anbefale Merete

 • Tine Schrøder

  Merete har hjulpet os i forbindelse med vores datters konfirmation. Hun er utrolig venlig, åben og imødekommende. Hun tager fat, er rolig og har overblik. Vi var super glade for Merete og kan varmt anbefale hende til andre.

 • Henrik Ravn Jensen

  Merete og en veninde hjalp til ved vores søns konfirmation, de var meget effektive og gjorde at vi kunne slappe af og nyde den store dag. Vi kan på det varmeste anbefale dem.

 • Simon Schøbel

  Merete hjalp ved vores barnedåb den 28/8-2016. Kan kun anbefale Merete, hun arbejde selvstændigt, effektivt og havde godt overblik, så vi havde tid til at nyde vores gæster. Merete kom som planlagt mens vi var i kirke, vi havde lagt nøglen til hende, og hun havde taget imod maden og fundet hvad hun skulle bruge i køkkenet. Stor ros herfra, og mange tak til Merete for hendes hjælp

 • Birthe Karlsson

  Merethe har for nylig hjulpet mig ved min fødselsdags fest og jeg kan varmt anbefale hende, hun har styr på tingene, arbejder selvstændigt, er serviceminded og klarer opgaverne, så man som vært ikke behøver at tænke på køkkenet.

 • Claus Sibast

  Merete hjælper mig ugentligt med rengøring i mit hjem. Altid en fornøjelse og opleve et rent hjem. Altid punktlig omkring aftaler og meget omhyggelig med rengøringen. Kan kun give mine bedste anbefalinger!

 • Camilla Hagerman

  Merete var og hjælpe os til min søns nofirmationsfest. Hun var super effektiv og havde et godt overblik. Vi kan varmt anbefale Merete, og vil med glæde selv benytte os af hendes hjælp igen!

 • Søs Balieu Sørensen

  Kære Merete. Du har budt på min opgave. Kontakt mig gerne på 31238176

  • Merete plesner

   Hej Søs Jeg har både prøvet at ringe og skrive til dig, men uden held. Du skal være velkommen til at kontakte mig på 21218442 ..... mvh Merete

 • Majbrit Hansen

  Merethe har hjulpet os i forbindelse med en navnefest for vores datter og det var på alle måder en fornøjelse. Vi mærkede hurtigt, at der bare var styr på tingene og at Merethe er meget effektiv. På trods af minimal introduktion til opgaverne og hvor tingene var, så gik hun bare i gang og havde næsten ingen spørgsmål. Hun er selvkørende og meget serviceminded - også over for alle de gæster, som rendte i vejen for hende. Og så var der et smil på løben i hele processen hos Merethe. Jeg kan på det varmeste anbefale Merethe.