Heidi Jensen, Storkøbenhavn

Heidi Jensen

2620 Albertslund

Anmeldelse:

Har budt på 18 opgaver
Seneste aktivitet den 15. mar.
Mine kvalifikationer

JEG HOLDER PAUSE - tager ikke imod nogen opgaver pt. Jeg tager kun imod opgaver på max. 20-25 gæster. Jeg er 49 år gammel - og har god erfaring med servering og oprydning til fester. Jeg tilbyder en erfaren hjælpende hånd med godt overblik - og som arbejder hurtigt, effektivt og selvstændigt - og som klarer det hele med et smil. :-)

Mine erfaringer

JEG HOLDER PAUSE - tager ikke imod nogen opgaver pt. Jeg har bla. hjulpet til ved følgende lejligheder: Fødselsdag - 25 personer - buffet - oprydning / Julefrokost - 40 personer - buffet - oprydning / Begravelseskaffe - 60 personer - buffet - oprydning / Havefest - 40 personer - buffet / Fødselsdag - 43 personer - buffet / Fødselsdag - 64 personer - buffet

Mine foretrukne arbejdstider

JEG HOLDER PAUSE - tager ikke imod nogen opgaver pt. Jeg arbejder kun i weekender og helligdage. Kontakt mig gerne for nærmere information. Jeg hjælper altid med et smil. :-D Mvh Heidi

Jeg løser opgaver indenfor
Servering eller anden hjælp til fest

Ikke udfyldt...


7 Anmeldelser af denne bruger

 • Georg Hvirgeltoft

  Tak til Heidi for at hjælpe med en familiefest, som jeg holdt hos andre. Alt kørte bare på skinner og jeg kunne trygt hygge mig med gæsterne. Den leverede mad blev smukt anrettet og serveret. Huset frue sagde efterfølgende at køkkenet bare var flot(-tere) efter middagen, da Heidi var gået. Jeg kan varmt anbefale Heidi, som arbejder særdeles effektivt med et smil og smittende humør.

 • Camilla Madsen

  Vi har haft Heidi til at hjælpe os ved en dobbelt fødselsdag 18/60 år i selskabslokale. Fuldstændig fantastisk hjælp - glad - smilende - imødekommende - knoklende - alt spillede max. Der blev fyldt op - tager af borde - lavet kaffe - vasket op - båret skrald ned i gården. Alt hvad der høre sig til sådan en opgave og mere til. Jeg vil til enhver tid ringe til Heidi igen og giver mine største anbefalinger. Tusind tak Heidi - du var en voldsom stor årsag til at jeg kunne slappe af og nyde min mand og datters fødselsdag 😍

 • Tine Olesen

  Heidi hjalp os ved vores søns 18 års fødselsdag, hvor vi havde 40 gæster. Det betød at middagen gled i roligt og behageligt tempo og at opvasken blev taget- så vi kunne koncentrere os om gæsterne. Vi vil varmt anbefale Heidi.

 • Hanne

  Heidi hjalp mig med en stor have fødselsdags brunch til 40 personer. Hendes profesionelle hjælp betød at jeg kunne nyde dagen og mine gæster fuldt ud. Heidi arbejder selvstændigt og hurtigt og har et godt overblik på detaljer. Både med at ordne mad, anrette, holde buffet fin, løbende oprydning i køkken, nedpakning af mad og alle de øvrige ting som gæster kommer med af ønsker. Det var dejligt at samarbejde med Heidi. En gæst sagde “ Sikken en fantastisk køkken fe, der klarer så meget så diskret”. En stor tak til Heidi.

 • Mette Damgaard

  Heidi serverede til vores julefrokost, og der blev taget rigtig god hånd om hele arrangementet. Heidi og hendes var smilende og meget behjælpelige. Jeg kan varmt anbefale Heidi til ethvert arrangement.

 • Anne Geertsen

  Heidi hjalp os ved en sammenkomst efter min fars begravelse. Hun er utrolig effektiv, har et stort overblik og fin situationsfornemmelse og er meget venlig og smilende. Kan kun anbefale hende!

 • Flemming Bramsen

  Jeg har haft Heidi til at hjælpe med servering til en fest, og alt blev taget hånd om med den største selvfølgelighed og venlighed.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.