Profilbillede

Kasper Holm

2640 Hedehusene

Anmeldelse:

Har budt på 510 opgaver
Seneste aktivitet den 18. aug.
Mine kvalifikationer

Se evt min hjemmeside: Www.khbygogmontage.dk Professionelt kvalitetsarbejde. Inden for havearbejde tilbyder jeg primært græsslåning og hækklipning. Herudover laver jeg en del tømrerarbejde. De opgaver jeg primært laver er: sommerhus/kolonihavehus, skur/anneks, hegn, terrasse, overdækning, carport, tagkonstruktion, lettag-beklædning, facadebeklædning evt med efterisolering, udskiftning af døre og vinduer og meget meget mere. Er grundig, fair og til at regne med. Jeg bestræber mig altid på at kunden bliver tilfreds og arbejdet bliver lavet ifølge aftalen.

Mine erfaringer

Kolonihavehus, overdækninger, skur, hegn, terrasser(flise/træ) osv. Har tidligere arbejdet for en havemand, kloakmester, entreprenør og tømrer. Har haft mange forskellige jobs gennem tiden, så har stort indblik i mange ting.

Mine foretrukne arbejdstider

Normalt inden for 7-16

Jeg løser opgaver indenfor
Tømrer & Snedker

Ikke udfyldt...

Handyman

Ikke udfyldt...

Græsplæne og græsslåning

Ikke udfyldt...

Anlæg af have

Ikke udfyldt...

Anlæg af terrasse

Ikke udfyldt...

Hækklipning

Ikke udfyldt...

Andet havearbejde

Ikke udfyldt...

Andet

Ikke udfyldt...


3 Anmeldelser af denne bruger

  • Rikke Skok

    Kasper har lavet et flot og solidt arbejde, da jeg skulle have samlet og monteret skab og underskab med håndvask på badeværelset, samt installeret bruser og blandingsbatteri. Kasper var god at kommunikere med omkring opgaven, og kom med gode råd. Kasper var fleksibel i at kunne møde op, og det var nemt at lave aftaler med Kasper.

  • Mia Spangenberg

    Jeg har været meget glad for Kaspers hjælp. Flot arbejde og god kommunikation.

  • Elin Pedersen

    Kasper har lavet en superflot overdækket terrasse. Han kommer som lovet Og han laver noget hele tiden, når han er her! Undervejs har vi truffet aftaler om løsning af uforudsete små-problemer, så jeg blev medinddraget undervejs. Det var jeg meget tilfreds med. Jeg ringer helt sikkert til Kasper, hvis jeg skal ha' lavet noget af det, han har erfaring med

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.