Lea Gregersen, Storkøbenhavn

Lea Gregersen

2200 København N

Anmeldelse:

Har budt på 15 opgaver
Seneste aktivitet den 30. okt.
Mine kvalifikationer

Jeg hedder Lea, er 28 år gammel. Jeg har i mange år arbejdet som tjener, bartender og barchef på et selskabssted i København. Har desuden også serveret til mange fødselsdage, konfirmationer, bryllupper og lign.

Mine erfaringer

Har arbejdet som tjener på et stort selskabssted inde i Kbh siden 2016, både som tjener, bartender og barchef. Arbejdet som ala carte tjener på restaurant siden 2019.

Mine foretrukne arbejdstider

0

Jeg løser opgaver indenfor
Servering eller anden hjælp til fest

Servering, tjener og bartender


8 Anmeldelser af denne bruger

 • Nelli Laurhardt

  Lea var en stor hjælp til vores søns konfirmation og fødselsdag, hvor hun hjalp med opdækning, opvarmning af maden, anretning, servering samt oprydning. Lea satte sig hurtigt ind i, hvad der skulle gøres, var meget selvkørende og gjorde alt klar til tiden. Hun er smilende og behagelig at arbejde sammen med. Vi kan på det varmeste anbefale Lea og vil med glæde bruge hendes hjælp igen en anden gang.

 • Niels Carstensen

  Lea hjalp os til en konfirmation, og gjorde et fantastisk godt stykke arbejde. Hun klarede alle opgaver selvstændigt og godt, så vi kunne nyde festen. Hun har vores varmeste anbefalinger!

 • Melissa Fugl

  Lea hjalp os til min datters konfirmation. Lea har rigtig godt overblik, tænker forud og arbejder meget selvstændigt og effektivt. Jeg fandt hurtigt ud af at jeg ikke behøvede bekymre mig om noget som helst for Lea styrede med rolig hånd buffet, dessert, oprydning etc. og koordinerede bare, når det var nødvendigt. Derudover er Lea en behagelig person :-) Vi siger tak for hjælpen og spørger gerne Lea om assistance en anden gang.

 • Thomas Cordes

  Lea hjalp os til min kones 40 års fødselsdag. Hun er super effektiv og arbejder meget selvstændig. Vi var rigtig glade for hendes arbejde.

 • Michael Tjørnelund

  Lea og hendes mor hjalp til ved vores bryllup. Lea var rigtig god til at få tingene til at glide, kunne naturligt tage de rigtige beslutninger på egen hånd. Hun var en stor hjælp, og vi skulle som værter slet ikke bekymre sig om de praktiske under festen. Jeg kan varmt anbefale Lea :)

 • Christina Wilken

  Lea hjalp til min fødselsdag med alt. Hun lavede lækre drinks, anrettede og serverede mad, vaskede op mm. Hun er ekstremt effektiv og proaktiv. Hun har min varmeste anbefaling.

 • Jan stæhr

  Lea hjalp os forleden til en 2x60 års fødselsdag for 35 gæster til frokost. Hun ankom til aftalt tid og var meget professionel og fik lynhurtigt styre på de mange løse ender, som vi ikke selv havde kontrol over. Hun arbejder selvstændigt og spørger ind, så hun er godt forberedt, når gæsterne ankommer. Hun kan selv finde opgaverne undervejs og var en kæmpe hjælp for os.

 • Lone Ellebo Nielsen

  Vi havde fornøjelsen af Lea's hjælp i køkkenet ved min mands 50 års fødselsdag lørdag 29/2-20. Alle aftaler blev overholdt, og vi nød festen, fordi Lea havde styr på køkken/buffet. Jeg giver Lea mine bedste anbefalinger ;-)

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.