Rey Rodriguez, Storkøbenhavn

Rey Rodriguez

2500 Valby

Anmeldelse:

Har budt på 636 opgaver
Seneste aktivitet den 26. dec.
Mine kvalifikationer

Hej, jeg hedder Rey, er 38 år og bor med min kæreste og lille søn lidt udenfor Kbh. Jeg kommer fra Venezuela/Spanien og har boet mellem Danmark og Spanien de sidste 8 år. Jeg er uddannet håndværker og teknisk ingeniør, men de sidste 15 år har mit daglige arbejde været som skuespiller og musiker. Jeg kan løse alle de handyman-/håndværkeropgaver du måtte have! www.to-do-mand.dk Se mere om mig her: www.trustpilot.com/review/to-do-mand.dk

Mine erfaringer

HÅNDVÆRKER: Alt tømrer-arbejde (fx.træterrasse,højbede,tøjskab,rumdeler,trægulv) HANDYMAN: Fx. slibning og behandling af trægulv, male, havearbejde, nedrivning, tilslutning (fx. vaskemaskine,ovn), opsætning (fx. TV,gardiner,lamper,hylder, ledninger), oprydning, bortkørsel af affald www.to-do-mand.dk

Mine foretrukne arbejdstider

Efter Aftale. Fortæl mig hvad du har brug for - jeg siger KUN ja, hvis jeg ved at jeg kan gøre det proff!!! :-) FACEBOOK: https://www.facebook.com/reyartsrey - INSTAGRAM: @todomand.dk

Jeg løser opgaver indenfor
VVS

Ikke udfyldt...

Maler

Ikke udfyldt...

Murer

Ikke udfyldt...

Elektriker

Ikke udfyldt...

Handyman

Ikke udfyldt...

Græsplæne og græsslåning

Ikke udfyldt...

Flyttehjælp

Ikke udfyldt...

Reparation/klargøring af bil, båd, cykel

Ikke udfyldt...

Andet

Ikke udfyldt...


21 Anmeldelser af denne bruger

 • Karina L

  Rey har flere gange hjulpet os med diverse ting i vores hjem - tilslutning og ophæng af lamper, opsætning af reoler, opsætning af sansegynge mv. og han gør altid et super flot stykke arbejde og er samtidig meget effektiv. Desuden er han behagelig at have i huset. Sp vi vil klart både anbefale ham varmt og blive ved med at kontakte ham, når vi har behov for en god handyman.

 • Helle Frederiksen

  Rey er en supergod handyman: effektiv, hurtig, alsidig og grundig. Vi er meget tilfredse, og Rey er desuden en hyggelig person at have i huset :)

 • Random Ranomd12344

  I forbindelse med gardinmonteringen i mit hjem, ydede Rey et professionelt, kvalitativt og ekstraordinært stykke arbejde. Monteringen spiller fra top til tå, og der er absolut intet at sætte en finger på. En kollosal anbefaling herfra!

 • Karne Lykkebo

  Rey har hjulpet med stort og småt i forbindelse med flytning. Han er hurtig, pligtopfyldende og enorm rar at have gående. Han har mine absolut varmeste anbefalinger!

 • Manal Azzouz

  Rey er dygtig, professional og har sans for detaljer. Han har fikset alt fra ophæng af gardinstænger, lamper, tv til montering af ny håndvask på badeværelset hvor han også selv købte de materialer som manglede til min nye håndvask. Alting blev gjort professionelt og grundigt, og jeg er meget tilfreds. Desuden er han punktlig, positiv og finder selv på løsninger. Vil helt sikkert bruge ham igen til fremtidige opgaver :)

 • Francisca Nacht

  Jeg kan varmt anbefale Rey. Han var hos mig i dag for at løse en række mindre opgaver - fra at hænge billeder op, fikse gamle dørhåndtag, sæt front på opvaskemaskine, fikse paneler osv. Han er flink, grundig, god til at finde løsning, har alt i værktøjer og grej og var punktlig. Jeg kontakter ham helt sikkert igen næste gang.

 • Kristoffer_schmidt

  Rey var dygtig og kompetent! Jeg skulle have skiftet en ballofix og sat en ny køkkenhane på. Han klarede det på rekord tid og jeg er meget tilfreds med hans arbejde. Rey er meget positiv, kom til tiden og meget venlig.

 • Marianne Hvilshøj

  Kan varmt anbefale Rey, som rettede mine gamle skæve køkkenskabe. Professionel, dygtig og vældig sympatisk.

 • Sacha Arif

  Jeg har haft aftalt nogle opgaver med Rey hjem hos min mor. Han har hjulpet med at renovere køkkenet samt el arbejde. Følgende er lavet hos min mor: • Fjernelse af træ paneler samt Hessian fra væggene • Loft blev fjernet og ny sat op • Glasvæv blev sat op og der blev malet x antal gange • Nyt køkken blev monteret. Benene var for høje så Rey sørgede for at lave nogle nye ben selv • Emhætte blev monteret • El arbejde i køkkenet samt i gangen sørgede Rey også for. Vi har været meget tilfredse med resultatet. Rey kom altid med god humør og lyttede til ens behov. Men samtidig kom han selv med gode råd. Min mor har været mere end tilfreds og er der nogle nye opgaver i fremtiden så vil hun med glæde spørge Rey 😁 P.s desværre er der kun 5 stjerner. Vi ville gerne have givet flere til Rey😊

 • Lotte Lund larsen

  Rey fixer det der skal fixes. Han finder løsninger hvor det kan være lidt tricky i en gammel københavnerlejlighed. Han er samtidig enormt flink!

 • Malene Meldgaard

  Ray kan varmt anbefales. Vi skulle have ordnet en masse ting i ny lejlighed. eks. gamle slidte lamper skulle ordnes og sættes op. Det klarede Ray, og aldrig har vi haft lamper der er sat så pænt op. Skydedøre på et skab der ikke virkede. det klarede Ray. Ordnet antenne stik og sat TV op. det klarede Ray. Alt sammen ordnet, professionelt og effektivt, og med godt humør. Ray kommer vi til at ringe til mange gange. Malene og Morten

 • Lise Bondesen

  Rey har mine varmeste anbefalinger. Han er dygtig, punktlig - og så er han samtidig rigtig flink.

 • Irina Dolinska

  Jeg kan helt sikkert anbefale Rey. Han har hjulpet mig med forskellige huslige opgaver og samling /montering møbler og jeg er helt tilfreds med resultatet. Jeg er i gang for at lave en ny aftale med Rey for at samle min søns møbler. Han er professionel, kvalitetsbevidst og et godt menneske, som du kan stole på.

 • Julie Maja Bindslet

  Rey har afmonteret mit gamle køkkenbord og skåret det nye bord til, påmonteret og også installeret ny vask og blandingsbatteri. Det er blevet super flot og har allerede aftalt andre opgaver med ham. Vil helt sikkert anbefale Rey!

 • Signe Nielsen

  Jeg kan helt sikkert anbefale Rey, det er ikke sidste gang jeg ringer til ham.

 • Berit Førland Berner

  Jeg kan på det varmeste anbefale Rey, han var professionel, præcis og organiseret i udførelsen af de opgaver der blev stillet. Han havde respekt for og passede på mit hjem, udover det er han et dejligt og imødekommende menneske.

 • Katrine Præst

  Rey har været en kæmpe hjælp til installere opvasker og specialdesigne skab ii et meget lille og skævt køkken. Andre håndværkere har sagt at de ikke kunne løse det, men det kunne Rey heldigvis! Han fik også fikset min radiator! Super service og altid fyldt med gode ideer til løsninger!

 • Margret Fridriksdottir

  Jeg fik Rey til at samling & montering møbler i min lejlighed. Rey er topprofessionelt og udførte arbejdet super godt. Han er detalje orienteret, effektiv, dygtig og super flexible. Derudover er han meget behagelig person og med godt humør. Jeg har kun godt at sige om Rey og jeg giver ham min bedste anbefalinger. Jeg vil helt sikker ring til ham igen når jeg har brug for handyman.

 • Jonas Bendtsen

  Jeg fik udskiftet en dør indsats og fixet et dør håndtag af Rey. Han gjorde et godt stykke arbejde til en god pris, og ryddede pænt op efter sig. Ham kommer jeg klart til at bruge igen. Kan anbefales.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.