Nickolaj Jensen, Storkøbenhavn

Nickolaj Jensen

2500 Valby

Anmeldelse:

Har budt på 29 opgaver
Seneste aktivitet den 29. nov.
Mine kvalifikationer

Hos sindahl byg&anlæg har vi mere end 10års erfaring inden for jord tømrer & anlæg branchen. Hos os prioritere vi vores opgaver højt, for og imødekomme vores kunder behov. Vi er meget fleksibel og sikrer en tæt dialog i hele processen. ALT INDFOR -BELÆGNING -BESKÆRING -STØTTEMURE -VEDLIGEHOLDELSE -PLANTEKUMMER - BEPLANTNING -UDGRAVNING -TRÆFÆLDNING I velkommen til at ring på 21741321 Vh nickolaj fra sindahl byg&anlæg.

Mine erfaringer

Hos sindahl byg&anlæg har vi mere end 10års erfaring inden for jord tømrer & anlæg branchen. Hos os prioritere vi vores opgaver højt, for og imødekomme vores kunder behov. Vi er meget fleksibel og sikrer en tæt dialog i hele processen. ALT INDFOR -BELÆGNING -BESKÆRING -STØTTEMURE -VEDLIGEHOLDELSE -PLANTEKUMMER - BEPLANTNING -UDGRAVNING -TRÆFÆLDNING I velkommen til at ring på 21741321 Vh nickolaj fra sindahl byg&anlæg

Mine foretrukne arbejdstider

Alle ugedage I mere end velkommen til besøg vores Facebook side. sindahl byg&anlæg

Jeg løser opgaver indenfor
Græsplæne og græsslåning

Ikke udfyldt...

Anlæg af have

Ikke udfyldt...

Anlæg af terrasse

Ikke udfyldt...

Hækklipning

Ikke udfyldt...

Træfældning

Ikke udfyldt...

Beskæring

Ikke udfyldt...

Andet havearbejde

Ikke udfyldt...

Billeder

2 Anmeldelser af denne bruger

  • Tone Smidt-Petersen

    Nickolaj har lavet belægning i vores forhave. Arbejdet er blevet udført hurtig og han har overholdt vores aftaler. Han har haft gode forslag til hvordan tingene skulle laves, samtidig med at han har været god til at følge vores ideer.

  • Gunnar Agergaard

    Nickolaj svarede hurtigt og positivt og efter et kort møde om opgaven fik jeg et bud med fast pris. Opgaven blev løst hurtigt og effektivt og med den aftalte kvalitet. Super arbejde. Jeg kan varmt anbefale Nickolaj til haveopgaver.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.