Tina D

2500 Valby

Anmeldelse:

Mine kvalifikationer

Jeg er grundig, effektiv og stabil. Jeg vil altid gøre arbejdet hos dig ligeså godt og ordentligt, som var det hjemme hos mig selv.

Mine erfaringer

Rengøring både i virksomheder og privat. Hjælp til lektier og opgaveskrivning. Havearbejde. Servering og anden hjælp til arrangementer.

Mine forestrukne arbejdstider

Hverdage kl. 8-16. Weekender efter aftale.


3 Anmeldelser af denne bruger

  • Eline Nielsen

    Tina var en stor hjælp til vores søns barnedåb. Vi var 60 gæster og der var travlt, men Tina sikrede at maden var klar og sørgede for at rydde godt op efterfølgende. Hun er yderst effektiv og ikke bange for at tage fra. Vi giver hende vores varmeste anbefalinger.

  • FREDERIK BRYDE

    med sved på panden din. Selvom man prøvede at indfører at en pause eller to sku du bare ta. Du svækkede ikke et split sekund, Sammenlagt 11 timer på 2 dage med rigelig af håndkraft fra top til bund fik du brugt Men det resultat du efterlod, er for mig mere værd en flere kilo trøffel

  • Liv Johannessen

    Tina hjalp mig til min 30 års fødselsdag, og jeg er yderst tilfreds med Tinas gode hjælp. Hun var god til at se lige, hvad der var brug for, var effektiv og meget venlig. Jeg kunne slappe af og nyde festen, velvidende at Tina havde tjek på sagerne. Jeg giver Tina mine varmeste anbefalinger og vil ikke tøve med at bruge hende igen.