Susanne

3450 Allerød

Anmeldelse:

Har budt på 3 opgaver
Seneste bud den 3. jul.
Mine kvalifikationer

Jeg tilbyder servering til fester, konfirmation, fødselsdag, bryllup, m.m. Ved +30 mennesker kommer vi 2 ud.
Jeg er glad og smilende og sørger for at jeres gæster har det godt, og at I også kan få en mere festlig aften uden at tænke på maden, drikkevarer og opvasken.
Herudover tilbyder jeg rengøringshjælp til mindre hjem - støve af, støvsugning, gulvvask ca 2-3 timer per gang.

Mine erfaringer

Jeg har arbejdet som servitrice og serveret til både konfirmationer, runde fødselsdage, m.m. Jeg har over 20 års erfaring.

Mine foretrukne arbejdstider

Serveringshjælp kan jeg på alle tidspunkter.
Rengøring tilbydes onsdag formiddag.


3 Anmeldelser af denne bruger

  • Bentecarlsen

    Alle skulle have en Susanne til deres fest! Susanne hjalp til mine tvillingepigers konfirmation og hun tog alt stressen fra mine skuldre - og det gjorde både meget for mig og for festen som helhed. Hun havde totalt styr på alt det praktiske, både vejledning i forhold til de mange indslag (taler, sange osv), opvask, vin, velkomstdrink og samarbejde med kokken. Det er så tydeligt, at hun er erfaren, hun udstråler ro og overblik - og så er hun samtidig super sød. Mine varmeste anbefalinger.

  • Marie Svendsen

    Susanne kom og hjalp til ved min 40 års fødselsdag i vores eget hjem. Hun var en fantastisk god hjælp med stort overblik. Der var bare styr på ALT fra start til slut, så jeg kunne slappe af og glemme alt om det praktiske. Skønt! Jeg vil varmt anbefale Susanne til andre, der søger en professionel, sød og erfaren hjælp til festen.

  • Karin Hammerum

    Vi fik en fantastisk hjælp af Susanne til en rund fødselsdag. Hun sørgede for, at alt det praktiske omkring servering af en frokost buffet til 24 personer med kaffe og søde sager forløb helt perfekt, så værtsparret kunne slappe helt af. Hun forudså hele tiden i god tid, hvad der var brug for og sørgende for nye forsyninger og at buffeten hele tiden var præsentabel. Og så er hun tilmed meget venlig og imødekommende. Vi kan absolut anbefale hende.