Susanne, Nordsjælland

Susanne

3450 Allerød

Anmeldelse:

Har budt på 3 opgaver
Seneste aktivitet den 1. aug.
Mine kvalifikationer

Jeg tilbyder servering til fester, konfirmation, fødselsdag, bryllup, m.m. Ved +30 mennesker kommer vi 2 ud. Jeg er glad og smilende og sørger for at jeres gæster har det godt, og at I også kan få en mere festlig aften uden at tænke på maden, drikkevarer og opvasken. Herudover tilbyder jeg rengøringshjælp til mindre hjem - støve af, støvsugning, gulvvask ca 2-3 timer per gang.

Mine erfaringer

Jeg har arbejdet som servitrice og serveret til både konfirmationer, runde fødselsdage, m.m. Jeg har over 20 års erfaring.

Mine foretrukne arbejdstider

Serveringshjælp kan jeg på alle tidspunkter. Rengøring tilbydes onsdag formiddag.

Jeg løser opgaver indenfor
Servering eller anden hjælp til fest

Ikke udfyldt...


6 Anmeldelser af denne bruger

 • Jytte andersen

  Susanne var en helt uvurderlig hjælp til vores 70 års fødselsdagsfest i går med 50 gæster. Hun arbejdede meget professionelt og effektivt, og der var totalt styr på alt både opvarmning og udskæring af kød mm, anretning og servering af alt til vores buffet lige fra forret til kaffe med oprydning og opvask. Susanne havde en kollega (Charlotte) med og begges både professionelle og meget imødekommende og venlige fremtræden gjorde, at vi som værtsfolk helt kunne slappe af og nyde vores gæster og festen. Vi giver Susanne vores bedste og varmeste anbefaling.

 • Maria L. A.

  Susanne er virkelig sød og var en kæmpe serveringshjælp ved vores bryllupsreception i februar. Hun tog sig af alt det praktiske ift. køkken og buffet. Det hele kørte som smurt, hun var hele tiden et skridt foran og havde 100 % styr på glas, tallerkner, mad, kaffe, dessert, snacks og opvask. Det var en stor lettelse for os, så vi kunne koncentrere os om gæsterne og hinanden, og hun får de varmeste anbefalinger fra både os og vores gæster.

 • Jan Møiniche

  Susanne var en uvurderlig hjælp ved min fødselsdagsfest. Hun havde fuldstændigt styr på alting og bevægede sig så hjemmevant rundt at vores gæster troede at hun var en ven af huset. Kun rosende ord fra vore gæster for hendes opmærksomme og samtidig usynlige tilstedeværelse. Stor tak til Susanne for at min fest blev helt perfekt

 • Bentecarlsen

  Alle skulle have en Susanne til deres fest! Susanne hjalp til mine tvillingepigers konfirmation og hun tog alt stressen fra mine skuldre - og det gjorde både meget for mig og for festen som helhed. Hun havde totalt styr på alt det praktiske, både vejledning i forhold til de mange indslag (taler, sange osv), opvask, vin, velkomstdrink og samarbejde med kokken. Det er så tydeligt, at hun er erfaren, hun udstråler ro og overblik - og så er hun samtidig super sød. Mine varmeste anbefalinger.

 • Marie Svendsen

  Susanne kom og hjalp til ved min 40 års fødselsdag i vores eget hjem. Hun var en fantastisk god hjælp med stort overblik. Der var bare styr på ALT fra start til slut, så jeg kunne slappe af og glemme alt om det praktiske. Skønt! Jeg vil varmt anbefale Susanne til andre, der søger en professionel, sød og erfaren hjælp til festen.

 • Karin Hammerum

  Vi fik en fantastisk hjælp af Susanne til en rund fødselsdag. Hun sørgede for, at alt det praktiske omkring servering af en frokost buffet til 24 personer med kaffe og søde sager forløb helt perfekt, så værtsparret kunne slappe helt af. Hun forudså hele tiden i god tid, hvad der var brug for og sørgende for nye forsyninger og at buffeten hele tiden var præsentabel. Og så er hun tilmed meget venlig og imødekommende. Vi kan absolut anbefale hende.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.