T T, Storkøbenhavn

T T

2300 København S

Anmeldelse:

Har budt på 13 opgaver
Seneste aktivitet den 17. jan.
Mine kvalifikationer

Maler arbejde, Spartling. Fugning., Tapet opsætning osv. Laver meget allround sammen med mine kollegaer. Bare spørg løs. Tømrer opgaver generalt. Handyman opgaver samling af møbler. Og meget meget andet. Vi arbejder selvf. Proffesionelt og med en fin finish.

Mine erfaringer

Maler opgaver. Tømrer opgaver. Arb ved transport. arb. som personlig assistent.

Mine foretrukne arbejdstider

Morgen, eftermiddag, Aften og nat arb passer godt. Dog minimum 8 timer pr gang.

Jeg løser opgaver indenfor
Maler

Mine kollegaer og mig selv har mange års erfaring indenfor malerbranchen. Vi laver både store og mindre opgaver. Dog min 8 timer pr opgave. ( 1 dag )

Murer

Har nogle murer kollegaer som laver stort set alt indenfor faget.

Tømrer & Snedker

Min kollega er udlært tømrer og har arbejdet i branchen i over 20 år. Han er meget dygtig.

Handyman

Vi laver forskellige opgaver. Lige fra møbelsamling til ophængning af div interiør.

Billeder

4 Anmeldelser af denne bruger

 • Emilie Marie Christianshavn

  Vi har kun de varmeste anbefalinger herfra. Thomas malede vores lejlighed, med sans for detalje og var både hurtig og fleksibel. Han er rar og flink - vi tøver ikke med at hyre ham igen hvis der skulle dukke en ny opgave op.

 • Len Ma

  Thomas hjælp mig med at samle et støtter Ikea pax garderobeskab Idag og han gjorde det meget professionelt og hurtigt. Han var meget høflig. Jeg er glad vi fandt ham. Det er bestemt ikke sidste gang :) Tak!

 • Kristel Ojasalu

  Thomas helped me with some smaller shelves and mirror installation to the walls and fixing my curtain rail, with what I am very satisfied with. Thomas is also very fast at communication and nice to have in your home. Thank you! /Kristel

 • Ketti Nielsen

  Jeg kan højt og varmt anbefale Thomas! Vi har lavet en aftale: han har mødt op til tiden, har udført opgaven (samling af et større garderobeskab som manglede tydelige samlingsvejledning) hurtigt og effektivt og tog en meget rimelig pris for sit arbejde. Thomas er også yderst høflig og flink.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.