Stefan Hechmann

2100 København Ø

Anmeldelse:

Har budt på 38 opgaver
Seneste bud den 18. jun.
Mine kvalifikationer

Uddannet tømrer på 24 år med en god røvfuld erfaring på ryggen! Jeg har beskæftiget mig med tømrerfaget hele mit liv sammen med min far, og har arbejdet fuldtid med det i snart 10 år. Mit speciale er alt inventar og køkken, men jeg kan udføre næsten alle opgaver. Der er ingen opgave der er for lille, og mine priser er til at betale.

Mine erfaringer

Køkkenmontage samling af møbler ophængning af div ting på vægge montering af lamper udskift af døre/vinduer gulvarbejde (ikke slibning) som sagt - der er næsten ikke den opgave jeg ikke kan løse!
Jeg har også kontakt til VVSer, elektriker og murer hvis der er behov for det!

Mine foretrukne arbejdstider

Alle hverdage efter kl 16, kan til nøds også bookes i dagtimerne. Alle weekenddage døgnet rundt. Jeg har kassevogn med hængertræk så kan også hjælpe med afhentning af møbler osv.


4 Anmeldelser af denne bruger

 • Stephanie Dahl-Jensen

  Øv øv.. havde en aftale med Stefan i morges kl 7:30, men han mødte ikke - eller svarede på telefonen. Ærgerligt med en håndværker, der ikke overholder en aftale.

 • Samuel Ivanka

  Jeg havde en virkelig god erfaring med Stefan. Selv om jeg ikke var hjemme gjorde han sit arbejde og sendte billeder bagefter. Anbefaler!

 • Fie Andersen

  Giver Stefan min varmeste anbefaling! Han er virkelig dygtig og meget omhyggelig.... Er så glad for det arbejde, han har udført og jeg vil uden tvivl bruge ham igen.

 • Marie Pedersen

  Stefan er mega flink og dygtig! Jeg vil klart benytte ham igen en anden gang!