Monica Andersen, Storkøbenhavn

Monica Andersen

2730 Herlev

Anmeldelse:

Har budt på 6 opgaver
Seneste aktivitet den 11. aug.
Mine kvalifikationer

Afrydning, opfyldning, servering, kaffebrygning, opvarmning af mad og hvad der nu ellers hører til af opgaver, sådan en dag/aften. Har godt overblik, og er god til at tænke selv, samt kan finde ud af ordne tingene når det skal gøres. Har på sinde at udfylde hele rollen, således i ikke behøver at tænke over alt det praktiske under aftenens forløb, men bare kan nyde det hele sammen med jeres gæster. Har godt med erfaring af denne slags, og jeg har masser at trække på. Som regel, hvis i ønsker 2 til at hjælpe, har jeg flere veninder, jeg kan få til at give en hånd, og som jeg flere gange også har arbejdet sammen med.

Mine erfaringer

Servering til Hi Fitness sommerfest Til konfirmationer, fødselsdage, bryllupper og ved andre festlige sammenkomster/lejligheder.

Mine foretrukne arbejdstider

Weekender

Jeg løser opgaver indenfor
Servering eller anden hjælp til fest

Ikke udfyldt...


3 Anmeldelser af denne bruger

  • Ulla Vesth

    Monica hjalp i køkkenet til vores sølvbryllup, det var en uformel havefest. Monica gjorde buffeten klar, vaskede op, lavede kaffe osv. Sørgede også hele tiden for at gæsterne havde hvad de havde brug for. Arbejdede stille og roligt i køkkenet. Jeg giver de bedste anbefalinger til Monica

  • Annika Svendsen

    Vi fik hjælp af Monica til vores bryllup, og vi har været så tilfredse. Monica har været god til at svare på vores henvendelser forinden arrangementet, hvilket har været rigtig rart. Monica har overholdt alle aftaler til punkt og prikke. Under arrangementet var Monica så dygtig til at arbejde selvstændigt, og til at sørge for, at alle gæster havde det de skulle bruge, hvilket gjorde, at vi kunne slappe af og nyde dagen. Monica er dygtig og en utroligt rolig og behagelig person, vi kan derfor i højeste grad give vores varmeste anbefaling af Monica. /Annika og Mikkel

  • Klaus Skaalum Lassen

    Monica var med til at servere til vores nytårsaften og kørte perfekt uden stress. Monica havde supergodt øje for gæsterne og hvad de manglede og sikrede en supergod stemning i køkkenet. Jeg kan kun give Monica mine varmeste anbefalinger!

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.