Profilbillede

Søren Conradsen

6100 Haderslev

Anmeldelse:

Har budt på 84 opgaver
Seneste bud den 30. mar.
Mine kvalifikationer

Jeg er en ung mand på 24, der til daglig læser til skov- og landskabsingeniør. Jeg har en gymnasial uddannelse, men har sidenhen også arbejdet som pakkeriarbejder, containertømmer, i landbruget og med træfældninger - kort sagt, er jeg vandt til at tage fat, og er ikke afskrækket af hårdt fysisk arbejde.

Mine erfaringer

Jeg udfører alt inden for havearbejde, mindre manuelt gravearbejde og har selv det påkrævede udstyr til træfældninger (forsikret), græsslåning, hækklipning, flishugning mm. Ydermere har jeg egen bil (4x4), trailerkørekort og 2000kg trailer. Jeg har CVR-nummer, og kan således udstede service-fradragsberettigede fakturaer.

Mine foretrukne arbejdstider

Efter aftale

Jeg løser opgaver indenfor
Græsplæne og græsslåning

Jeg udfører alm. græsslåning eller vertikalskæring for at afhjælpe mos. mm.

Hækklipning

Jeg klipper flere kilometer hæk hvert år, hvilket er din garanti for, at arbejdet udføres med øje for kvalitet. Arbejdet kan udføres på timebasis eller til en fast pris. Jeg har benzindrevet udstyr og en rummelig trailer, hvilket sikrer at arbejdet bliver udført hurtigt og effektivt, uanset vejret.

Træfældning

Som et led i min uddannelse har jeg kursus i træfældning og håndtering af motorsave. Jeg har desuden arbejdet freelance som skovarbejder og topkapper siden 2016, hvilket sikrer, at jeg altid kan fælde dit træ på sikker vis. Send mig en besked ved ønske om et gratis og uforpligtende tilbud.

Billeder

5 Anmeldelser af denne bruger

 • Steen Schmidt

  Super pænt og effektivt arbejde. Søren får de allerbedste anbefalinger herfra!

 • Bo Øland

  Søren er punktlig og leverer et super stykke arbejde - udført professionelt og effektivt, det er afgjort 5 stjerner++

 • Lea Bennedsen

  Super fint stykke arbejde. Søren har i dag klippet hæk hos mig. Det ser rigtig fint ud og der var fint ryddet op bagefter. Glimrende arbejde.

 • Lisbeth Malmskov

  Søren har i dag klippet hæk og beskåret vores mange store buske i en stor have. Alt er udført perfekt og vi er super glade for resultatet. Beskæringer er harmoniske og hækken lige - professionelt arbejde udført på rekord tid. Tak Søren 🤗🤗🤗🤗🤗

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.