Simon Bjerg

8210 Aarhus V

Anmeldelse:

Har budt på 45 opgaver
Seneste bud den 23. sep.
Mine kvalifikationer

Jeg er for nyligt blevet færdig med min uddannelse, og søger nu småjobs rundt omkring for at supplere min indtægt. Jeg tilbyder hjælp med alt fra havearbejde til møbelsamling, malerarbejde og andre handyman-opgaver.

Mine erfaringer

Vokset op på en gård på Vestfyn, så jeg har erfaring med det meste. Har bl.a. erfaring med malerarbejde, let tømrer- og murerarbejde, og en masse havearbejde.

Mine foretrukne arbejdstider

Kan hjælpe fra 9-18 hver dag inkl. weekenden.


3 Anmeldelser af denne bruger

  • Handyman Sh.

    Simon har gjort malerarbejde i vores hus. Selvom vi er tilfreds med hans arbejde men prisen og tiden blev langt mere end vi aftalte. Vi bestemte at lade være med at male badeværelserne til sidst, da det kunne have taget endnu mere tid og penge. Det kunne have været bedre med en mere realistisk bud, så vi kunne undgå det stress.

  • Jens Christian Laursen

    Simon hjalp os med at nedgrave en trampolin. Super arbejde, pålideligt, til tiden, og til aftalte pris. Kan kun give de bedste anbefalinger til at arbejde med Simon

  • Morten Vinther

    Jeg har brugt Simon til hovedrengøring og havearbejde. Simon er til at regne med. Alle opgaver klaret med et smil. Jeg giver Simon mine bedste anbefalinger. Hilsen Morten Vinther. Hammel

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.