Loránd Pálfi

2200 København N

Anmeldelse:

Har budt på 165 opgaver
Seneste bud den 16. feb.
Mine kvalifikationer

Er elektrikerlærling på tredje år; dansk af sind, transsylvansk ungarer af fødsel, 38 år gammel, har boet i Danmark siden 1990. Er omhyggelig med alt, hvad jeg laver; kan ikke fordrage sjusk, hastværk og klamp.

Mine erfaringer

Har i erhvervssammenhæng, dvs. som elektrikerlærling, været involveret i en del forskelligt indtil videre: bl.a. arbejde med netværk, spjældarbejde såvel i erhvervslivet som hos private, brandanlæg, byggepladser og ny el-installation som følge af renovation af hus eller lejlighed. I Handyhand-regi laver jeg el-arbejde (har f.eks. udskiftet stikkontakter, etableret nye stikkontakter eller repareret de gamle; udskiftet afbrydere eller repareret de gamle; installeret stænktæt udendørsbelysning; installeret indendørsbelysning og andet) samt montagearbejde (har monteret rullegardiner, gardinstænger, håndklædestænger, hængt lamper op, hængt billeder op, monteret møbler på vægge og andet). Jeg bruger kun materialer af høj kvalitet (eksempler: bestandige skruer, halogenfrie rør, halogenfrie kabler, 4-skærs-bor, tænger af induktionshærdet stål).

Mine foretrukne arbejdstider

Weekender i tidsrummet 08:00 til 18:00. Er opgaven af beskeden størrelse, kan vi måske også finde ud af noget på en hverdag (det skal i så fald være en eftermiddag, tidsrummet ca. 15:00 til ca. 18:00, da jeg er på arbejde---eller i skole---i dagtimerne).


45 Anmeldelser af denne bruger

 • Karina L

  Lorand lavede et rigtigt godt stykke elektriker arbejde for os og løste hurtigt uventede problemer. Kan varmt anbefale ham

 • Mansher Banwait

  Jeg er fuld tilfreds med det arbejde Lorand udførte! Rigtig god pris og service! :)

 • Sarah Thomsen

  Min varmeste anbefaling til Loránd. Han hjalp mig med en lampe og fiksede også en stikkontakt da han så, at den ikke sad ordentligt fast. Meget detaljeorienteret og professionel og samtidig også en behagelig person at lukke ind i sin lejlighed.

 • Trine Søndergaard

  Sidste lørdag havde vi glæden af Loránd´s gode arbejdskraft. Han satte lamper op, hængte billeder og reoler op - alt sammen helt perfekt. Loránd er meget omhyggelig og god til sit arbejde. Vi kan kun anbefale at bruge ham ; )

 • Adrian Uldahl

  Loránd var enormt professionel og forklarede hvad han lavede og hvorfor. Han var samtidig enormt flink og leverede hvad han lovede. Hvis du skal have lavet noget elektriker arbejde så kan jeg varmt anbefale ham. Når jeg skal have lavet noget der kræver en elektriker hiver jeg helt sikkert fat i ham igen. Han ved hvad han laver.

 • Peter Lassen

  Mine bedste anbefaling af Loránd Han er yderst professionel og detaljeorienteret. Super arbejde og behagelig person.

 • Frederik SKYDSGAARD

  Lorand har hjulpet med installere nyt EL i vores køkken. Det har været en fornøjelse. Han er meget omhyggelig, fleksibel og fandt gode løsninger på de uforudsete udfordringer der opstod. Tilmed giver han råd og vejledning og er meget behagelig. Alt i alt en fornøjelse. Arbejdet er veludført og han levere uden tvivl høj kvalitet.

 • Rikke Olsen

  Lorand er omhyggelig i sit arbejde, og arbejder meget hårdt. Jeg havde en masser af små-opgaver, og han arbejdede 10 timer i træk, kun afbrudt af en lille rugbrødsmad.

 • Anna Kolasinska

  Maget tilfreds.... Han løst en svært opgave... hang ikea reol eket på vegnet. Han er kompetent, præcis, godt forberedt. Jeg anbefaler ham rigtig maget.

 • Jakob Højbjerg Weisz

  Jeg er super tilfreds med Lorands arbejde. Han er punktlig, fleksibel og meget professionel - og løste opgaven på perfekt vis. Kan varmt anbefale ham!

 • Liz Ariza Jepsen

  Fantastik arbejde, god service og fair pris. Mine varmeste anbefalinger herfra.

 • Katrine Knudsen

  Vi er super tilfredse med arbejdet Lorand udførte :) Rigtig god pris og service!

 • Morten Dahl

  Jeg valgte Loránd til en opgave på grund af de gode anmeldelser og en god pris. Han levede op til forventninger og udførte et godt stykke arbejde. Indvilligede oven i købet i at komme senere end aftalt selvom det passede dårligt. Man mærker tydeligt at Loránd har en ærlig tilgang og sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde. Jeg kan klart anbefale ham.

 • Anna Mia Agersnap

  Meget fint stykke arbejde! Loránd er punktlig og grundig og venlig - anbefaler helt klart :)

 • Jacob Laursen

  Et perfekt stykke arbejde dejligt med en der ikke går på kompromis med arbejdet kom til tiden og prisen er meget fair min varmeste anbefalinger.

 • Rasmus Brøndum Kristensen

  Loránd var venlig og omhyggelig med opgaven. Til trods for, at han løb ind i et par udfordringer ved vores lejlighed, så kløede han på og fik det løst.

 • Majbrit Lyngård

  Jeg fik udskiftet nogle gamle stikkontakter og tilsluttet noget belysning mm. Loránd var meget venlig, grundig og reel, og der var god kommunikation om løsningen af opgaverne, med rigtig god rådgivning om mulighederne. Er meget tilfreds med resultatet, og vil helt sikkert kontakte ham igen.

 • Emma Brøndal

  Meget dygtig, grundig og hjælpsom. Han kan helt sikkert anbefales.

 • Bjarne Sander Hansen

  Loránd-Levente opsatte vores skab i badeværelset. Det blev udført meget fint. Lorand er meget venlig og imødekommende og udfører et fint stykke arbejde. Uden beregning rettede han også på flere af vores stikkontakter. I kan roligt anvende Larand - han er dygtig og behagelig at have i sit hjem

 • Mette Hansen

  Tusind, tusind tak for at levere et super flot stykke arbejde. Lorand kom til aftalte tid, arbejdede super effektivt, og selvom ikke alt var lige nemt, fandt han gode løsninger på det hele. Tålmodig, venlig og ingen tvivl om at han er meget dygtig. Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger videre.

 • Jens Reuss Christensen

  Llorand gjorde et meget fint og omhyggeligt stykke arbejde med ophængning/montering af lamper i en Hall.

 • Jakob Jørgensen

  Hurtig, flink og meget dygtig! Helt klart fem stjerner herfra! :-)

 • Kirsti Mijnhijmer

  Jeg kan varmt anbefale Loránd. Jeg havde brug for hjælp til ophængning af 3 lamper. Jeg modtog en besked meget hurtigt, og han kunne komme den næste dag. Loránd har en stor faglig viden, og han kommer med gode løsninger til vanskelige job. Loránd arbejder omhyggeligt og efterlader stedet ryddeligt. Ikke mindst, var han venlig. Prisen var også meget rimelig. Jeg vil helt sikkert ringe til Loránd igen, hvis jeg har brug for hjælp igen.

 • Peter Holten

  Lorand er fantastisk, han er høflig, punktlig, grundig, dygtig, kreativ, alt det man kan ønske sig af en håndværker!

 • Jeanett Bialas

  Jeg kan kun give de bedste anbefalinger om Loránd. Han er præcis, professionel og meget tålmodig. Opgaverne var alt fra 4 loftslamper, og andre lamper. Samt knager og spejle, der skulle sættes op i min nye lejlighed, som er en “ældre model”, hvor træ nemt revner og betonen knækker af. Tidsrammen kunne ikke holde, men jeg er lykkelig for det blev gjort, så flot, med humor og tålmodighed. Sikke et rart menneske, at være så heldig, at få som hjælper. Jeanett Bialas

 • Trine Bilgrav

  Lorand svarede på min henvendelse indenfor en halv time og kunne lave en aftale med kort varsel. Lorand har sat 7 lamper op hos mig. De fleste var gamle og skrøbelige og skulle bl.a have nye ledninger. Dét klarede Lorand meget omhyggeligt og tålmodigt, og alt arbejde blev udført meget præcist og pænt. Lorand kom til den aftalte tid, og han gav også et estimat på hvor lang tid, han ca skulle bruge på opgaven. Det holdt han også. Jeg er meget tilfreds med udførelsen af opgaven, og jeg vil meget varmt anbefale Lorand. Ud over at lave et omhyggeligt og pænt stykke arbejde, er han også et rigtigt tillidsvækkende og behageligt menneske at have i sit hjem.

 • Spiros Divaris

  Loránd er meget professionel, arbejdssom, præcis og kvalitetsbevidst i udførelsen af opgaven. Han forsøger alt hvad han magter for at udføre opgaven og kommer med gode forslag hvis man spørger om et eller andet problem. Loránd er ikke interesseret i at snyde, han vil gerne have at arbejdet bliver udført hurtigst muligt. Jeg bliver nødt til at nævne at han bruger materialer af den bedste kvalitet og ingen murerværk er besværligt for ham. han operer bl.a. med de bestandige søm som er en meget fornem produkt. Han kan varmt anbefales til en handyman opgave.

 • Pia Secher

  Lorand er et meget behageligt og roligt menneske, der ikke lader sig slå ud af en udfordring, men samtidigt er ærlig ift at sige, hvis opgaven ikke kan løses af ham. Dermed undgår man sjuskede løsninger. De opgaver han har lavet for mig er selvfølgelig funktionelle, og ikke mindst pænt sat op. Han har øje for detaljer!

 • Maya Funaguchi

  Har mødt mange håndværkere gennem tiden- men ingen så grundige og ordentlige som Lorand! Han har lavet et formidabelt stykke arbejde, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.

 • Anders Marcuslund

  Jeg havde fornøjelsen af at have Lorand på besøg. Han var en behagelig person, nem at kommunikere med og kom til tiden med alle de fornødne redskaber, som skulle bruges at udføre arbejdet. Arbejdet blev udført til perfektion, og han har en faglig stolthed i sit arbejde som gør man som kunde føler sig tryg. Kan varmt anbefale Lorand!

 • Rikke Nielsen

  En stor og varm anbefaling af Lorand og hans arbejde! Professionelt udført, fleksibel, venlig og hurtig ekspedition. En fornøjelse.

 • Camila Møller

  Vi havde sådan en god oplevelse med Lorand og vi fik sat vores lamper rigtig fint op. Tusind tak for hjælpen!

 • Nicola Boserup

  Lorand har hjulpet os af flere omgange med at hænge reoler, ribber og lamper op. Han har selv alt værktøj, skruer mv med. Virkelig dejligt.

 • Charlotte Carlsen

  Lorand hjalp mig med at hænge en lampe op. Han kontaktede mig inden opgaven for at sikre sig, at han havde det rigtige værktøj med. Han er grundig, punktlig, tålmodig, dygtig og behagelig. De bedste anbefalinger herfra!

 • Anders Øllgaard

  I samme tone som de andre anmeldelser, så vil jeg også give Loránd min varmeste anbefaling. Der gik kun få timer fra at jeg bekræftede aftalen til at han var her og ordnede de opgaver vi havde. Han var grundig og professionel i sin tilgang, og vi er godt tilfredse med resultatet. Det bliver ikke sidste gang at han hjælper os.

 • Finn Lindholm Hansen

  Jeg er i den grad tilfreds med Loránds arbejde! Han mødte velforberedt op og skabte sig hurtigt overblik over opgaven, som han dernæst løste på omhyggeligste vis. Jeg kan ikke andet end at anbefale Loránd på det varmeste, selvfølgelig rent fagligt, men også på et personligt niveau. Loránd er behagelig og omgængelig.

 • Sophie Eskildsen

  Vi var meget tilfredse med Lorands arbejde! Lorand var behagelig, tålmodig og utroligt velforberedt - kan varmt anbefales!

 • Charlotte feldthus andersen

  Kan kun anbefales Er meget pertentlig, ordentlig og samvittighedsfuld omkring det der skal udføres. Tak for det

 • Joy  Leelawat

  Excellent handyman! We had such a great experience working with Lorand. He did a great job and suggested us many solutions to solve the problems. I will definitely contact him again for future tasks and highly recommend him for you.

 • Michael Wessman

  Loránd er et yderst behageligt menneske og en dygtig Handyman. Han kommer til tiden og går ikke før alt er i orden. Han arbejder med stor flid og faglig stolthed. Jeg kan kun anbefale Loránd. Hos mig har han lavet EL arbejde samt monteret rullegardiner.

 • Chresten4

  Lorand er meget omhyggelig og grundig i opgaveløsning. Jeg kan på det varmeste anbefale hans arbejde.

 • Jonathan Cohen

  Lorand hjalp os med forskellige småinstallationer i vores hjem. Han var venlig og tålmodig, og gik ikke før arbejdet var færdigt, selv om det viste sig en del sværere end både han og vi havde regnet med. Han var meget grundig, og skiderar - vi er helt trygge ved at lade ham komme i vores hjem igen!

 • Helle Nielsen

  Lorand ordnede en hel del opgaver i mit hjem helt perfekt: Kom til tiden, arbejdede effektivt og fandt løsninger på uforudsete problemer. Kan varmt anbefales!

 • Ulrik yde

  En dygtig, grundig og behageligt menneske.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.