Christian Andreas Nørregren, Storkøbenhavn

Christian Andreas Nørregren

2800 Kongens Lyngby

Anmeldelse:

Har budt på 198 opgaver
Seneste aktivitet den 21. apr.
Mine kvalifikationer

TØMRER/SNEDKER, MALER og MURER. Se min instagram for portfolio: christianbyg. Jeg sætter en ære i et levere et professionelt resultat. Jeg leverer opgaven til den aftalte tid og til den aftalte pris. Desuden rådgiver jeg gerne i processen.

Mine erfaringer

Jeg har erfaring med alle faggrupper indenfor håndværksbranchen, som ikke kræver autorisation. Det vil sige: Handyman (Ikea pax, ophænging af billeder mv.) Tømrer (Altan, Terrasse, Gulv, Vægbeklædning, Paneler og Karme, Facade, Døre/Vinduer, Gips, Køkken). Snedker (Bygningssnedkeri samt møbelsnedkeri. Inventar, borde, radiatorskjulere). Maler (Væg/loft, træværk, døre, paneler, karme, facade på sommerhus og kolonihave). Murer (Flisearbejde, badeværelse, oppudsning og reparation). Jeg ligger vægt på at levere total-løsninger med æstetik for øje. Min timepris er 495 kr. inklusive moms. Takseringen starter fra jeg kører hjemmefra, til jeg er hjemme igen.

Mine foretrukne arbejdstider

Jeg har ingen foretrukne arbejdstider, og tilpasser mit arbejde efter nærmere dialog med kunden. Kontakt mig gerne for et uforpligtende tilbud. Med venlig hilsen Christian, Christian BYG (Instagram: christianbyg)

Jeg løser opgaver indenfor
Rengøring

Ikke udfyldt...

Maler

Ikke udfyldt...

Murer

Ikke udfyldt...

Tømrer & Snedker

Ikke udfyldt...

Handyman

Ikke udfyldt...

Græsplæne og græsslåning

Ikke udfyldt...

Anlæg af have

Ikke udfyldt...

Anlæg af terrasse

Ikke udfyldt...

Hækklipning

Ikke udfyldt...

Beskæring

Ikke udfyldt...

Andet havearbejde

Ikke udfyldt...

Børnepasning

Ikke udfyldt...

Flyttehjælp

Ikke udfyldt...

Reparation/klargøring af bil, båd, cykel

Ikke udfyldt...

Arkitekt og ingeniør

Ikke udfyldt...

Vinduespudsning

Ikke udfyldt...

Hundepasning

Ikke udfyldt...


Opgaver

10 Anmeldelser af denne bruger

 • Bo Møller

  Christian har udført en opgave for mig som jeg har været super glad for. Han er mega flink, tænker ud af boksen og er super selvkørende. I hele forløbet har Christian været yderst rimelig og til at snakke med. Jeg tænker at bruge Christian igen næste gang der skal bygges noget.

 • Lone Meldgaard

  Chrsitian bød ind på en opgave hos mig, hvor jeg ville have udvidet tre vindueslysindfatninger i nogle skråvægge, så jeg fik større lysindfald. Christian gav tilbud på dette og med hans fine anmeldelser her på siden og lovprisning af sig selv, troede jeg, naiv som jeg er, at byggeriet var i de tryggeste hænder. MEN desværre viste det sig, at Christian havde sagt ja til et projekt, som hans håndværkmæssige kompetencer slet ikke rakte til. Jeg fandt først ud af i midt i processen, at Christian ikke var uddannet tømrer, og blev mere og mere utryg ved situationen. Så slutresultatet blev desværre det værste klamphuggeri, jeg længe har set. Siden har jeg haft en uddannede tømrer til at reparerer på Christians makværk, og det har vist sig, foruden at ender og samlinger ikke hang sammen , at han heller ikke har isoleret (træk og varmetab) eller sørget for dampspærret er i orden, hvilket på sigt kan medføre mug, råd eller skimmelvækst. Med den pris (næsten 20.000 kr.), som jeg betalte Christian, havde jeg forventet et godt resultat, men desværre har det været et meget dyrt bekendskab, da jeg har måttet hyre en uddannet håndværker for at få lavet dampspær og isolering. Så hvis du har et større byggeprojekt, der kræver håndværksmæssig erfaring, så vil jeg på det kraftigste advare mod at bruge Christian.

 • Linh Nguyen

  Chrisitan samlede rigtig fint mit skab fra ikea, og svarede super hurtigt på beskeder. Er meget tilfreds

 • Maja Thygesen

  Christian har lavet super fine snedkerlåger til min indbyggedereol. Han gik meget op i at respektere mit ønske om stil. Meget professionel og perfektionistisk - kom tilbage dagen efter for at rette nogle detaljer, der ikke helt fungerede. Kan klart anbefales :)

 • Lisa Christensen

  Christian har samlet Ikea skab for os. Rigtigt flot stykke arbejde, vi er meget tilfredse med resultatet. Og han gik først da skabet var helt samlet.

 • Tina Andersen

  Christian har lavet forskellige småreparationer for os i forbindelse med at vi har lejet vores hus ud. Han responderede meget hurtigt på vores henvendelse. Han kommer med gode iinput til løsningerne, og udfører arbejdet med et professionelt resultat indenfor tids- og materialeestimat. Han er meget fleksibel og nem at kommunikere med. Vores bedste anbefaling er nok at vi allerede har hyret ham igen.

 • Rasmus Stensbæk

  Christian ydede et godt stykke arbejde for mig, og jeg er meget tilfreds. Han responderer hurtigt. Han er tilmed meget flittig - han ser muligheder frem for begrænsninger. Jeg vil bruge ham igen, og jeg vil anbefale ham til andre i mit netværk, der skal have løst små og større opgaver.

 • Sebastian Coretto

  Christian yder en god og hurtig service. Er punktlig og god til at give besked om, hvor man er i processen. Desuden deler han ud af gode råd og muligheder undervejs. Christian satte køkken op og lagde gulve, Tak fra en yderst tilfreds kunde, der helt sikkert vil ringe, hvis der skal bruges hjælp igen.

 • Anne Nygaard

  Meget fleksibel og venlig. Pænt arbejde. Christian hjalp mig med at finde den løsning der passede bedst til mit hjem og til mig.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.