Christian Nørregren

2800 Kongens Lyngby

Anmeldelse:

Har budt på 159 opgaver
Seneste bud den 21. okt.
Mine kvalifikationer

TØMRER/SNEDKER, MALER og MURER. Se min instagram for portfolio: christianbyg. Jeg sætter en ære i et levere et professionelt resultat. Jeg leverer opgaven til den aftalte tid og til den aftalte pris. Desuden rådgiver jeg gerne i processen.

Mine erfaringer

Jeg har erfaring med alle faggrupper indenfor håndværksbranchen, som ikke kræver autorisation. Det vil sige: Handyman (Ikea pax, ophænging af billeder mv.) Tømrer (Altan, Terrasse, Gulv, Vægbeklædning, Paneler og Karme, Facade, Døre/Vinduer, Gips, Køkken). Snedker (Bygningssnedkeri samt møbelsnedkeri. Inventar, borde, radiatorskjulere). Maler (Væg/loft, træværk, døre, paneler, karme, facade på sommerhus og kolonihave). Murer (Flisearbejde, badeværelse, oppudsning og reparation). Jeg ligger vægt på at levere total-løsninger med æstetik for øje. Min timepris er 600 kr. inklusive moms. Takseringen starter fra jeg kører hjemmefra, til jeg er hjemme igen.

Mine foretrukne arbejdstider

Jeg har ingen foretrukne arbejdstider, og tilpasser mit arbejde efter nærmere dialog med kunden. Kontakt mig gerne for et uforpligtende tilbud. Med venlig hilsen Christian, Christian BYG (Instagram: christianbyg)


7 Anmeldelser af denne bruger

 • Linh Nguyen

  Chrisitan samlede rigtig fint mit skab fra ikea, og svarede super hurtigt på beskeder. Er meget tilfreds

 • Maja Thygesen

  Christian har lavet super fine snedkerlåger til min indbyggedereol. Han gik meget op i at respektere mit ønske om stil. Meget professionel og perfektionistisk - kom tilbage dagen efter for at rette nogle detaljer, der ikke helt fungerede. Kan klart anbefales :)

 • Lisa Christensen

  Christian har samlet Ikea skab for os. Rigtigt flot stykke arbejde, vi er meget tilfredse med resultatet. Og han gik først da skabet var helt samlet.

 • Tina Andersen

  Christian har lavet forskellige småreparationer for os i forbindelse med at vi har lejet vores hus ud. Han responderede meget hurtigt på vores henvendelse. Han kommer med gode iinput til løsningerne, og udfører arbejdet med et professionelt resultat indenfor tids- og materialeestimat. Han er meget fleksibel og nem at kommunikere med. Vores bedste anbefaling er nok at vi allerede har hyret ham igen.

 • Rasmus Stensbæk

  Christian ydede et godt stykke arbejde for mig, og jeg er meget tilfreds. Han responderer hurtigt. Han er tilmed meget flittig - han ser muligheder frem for begrænsninger. Jeg vil bruge ham igen, og jeg vil anbefale ham til andre i mit netværk, der skal have løst små og større opgaver.

 • Sebastian Coretto

  Christian yder en god og hurtig service. Er punktlig og god til at give besked om, hvor man er i processen. Desuden deler han ud af gode råd og muligheder undervejs. Christian satte køkken op og lagde gulve, Tak fra en yderst tilfreds kunde, der helt sikkert vil ringe, hvis der skal bruges hjælp igen.

 • Anne Nygaard

  Meget fleksibel og venlig. Pænt arbejde. Christian hjalp mig med at finde den løsning der passede bedst til mit hjem og til mig.