Rasmus Bachmann

2650 Hvidovre

Anmeldelse:

Har budt på 17 opgaver
Seneste bud den 14. jun.
Mine kvalifikationer

Jeg er 21 år, troværdig, kvik, venlig og altid positiv. Jeg voksede op som handymand, da jeg altid hjalp min far med en af de 100 forskellige projekter som han lavede på samme tid. Den største opgave som jeg har hjulpet med, var da vi skiftede hele vores tagstens tag. Jeg vil være istand til at lave alle mindre opgaver for dig, bortset fra elektronik. Jeg vil være istand til at hjælpe dig med langt de fleste store opgaver, så længe du har værktøj og viden om hvordan du vil have det. Jeg har størst erfaring inde for nedbrydning, og kan skille alt fra hinanden lige fra småt elektronik til vægge og tage. Jeg har lavet masser af havearbejde (mest det grove), som træfældning, gravning, og oprykning, men ved også hvordan man planter og passer på de sarte skud.

Mine erfaringer

Ingen erhverves uddannelse, men er vokset op med en hammer og sav i hånden.
Har god erfaring inde for; Sløjt, værktøj, rengøring, dyr, hunde-træning, have arbejde, Ikea møbler, nedbrydning/oprivning og andet fysisk arbejde.
Har mindre erfaring inde for; betongstøbning, isolering, taglægning og maling.

Mine foretrukne arbejdstider

Jeg er lige kommet hjem efter 5 måneder i New Zealand, og har indtil skolestart i slutningen af August til at arbejde.
Lige nu har jeg intet fast arbejde, så kan som regel arbejde hele dagen, vær dag.
Du er mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål :)


3 Anmeldelser af denne bruger

  • Hanne Osberg

    Kan kun give top anmeldelse til denne arbejdsomme og dygtige unge mand. Sød og flot arbejde.

  • Sara Clausen

    Super godt, effektivt, og grundigt udført arbejde!!! Rasmus er desuden utrolig sød og venlig! De største anbefalinger herfra!

  • Elisabeth redddersen

    Rasmus er en super god arbejdskraft. Har brugt ham til at ordne græsplænen som er meget stor. Rasmus er meget venlig, høflig og god til at håndtere en kunde. Han er arbejdsom og grundig, kommer til tiden og er alt i alt en meget dygtig handyhander. Kan på det varmeste anbefale Rasmus. mvh elisabeth