Rasmus Bachmann

5000 Odense C

Anmeldelse:

Har budt på 18 opgaver
Seneste bud den 15. aug.
Mine kvalifikationer

Kommer til tiden uden aflysninger. Fattigrøve må gerne prutte om prisen ;•) Jeg er 21 år, troværdig, kvik, venlig og altid positiv. Jeg voksede op som handymand, da jeg altid hjalp min far med en af de 100 forskellige projekter som han lavede på samme tid. Den største opgave som jeg har hjulpet med, var da vi skiftede hele vores tagstens tag. Jeg vil være istand til at lave alle mindre opgaver for dig, bortset fra elektronik. Jeg vil være istand til at hjælpe dig med langt de fleste store opgaver, så længe du har værktøj og viden om hvordan du vil have det. Jeg har erfaring inde for nedbrydning, og har opbrudt et betongulv, samt afmonteret diverse remedier. Som Handyhand har jeg lavet store mængder havearbejde, alt for lugning mellem fliser, til fældning af mindre træer.

Mine erfaringer

Ingen erhverves uddannelse, men er vokset op med en hammer og sav i hånden. Har god erfaring inde for; Sløjt, værktøj, rengøring, dyr, hunde-træning, have arbejde, Ikea møbler, nedbrydning/afmontering og andet fysisk arbejde. Har mindre erfaring inde for; betongstøbning, isolering, taglægning og maling.

Mine foretrukne arbejdstider

Jeg er lige flyttet til Odense, og har god tid til at arbejde indtil d. 01/10 Lige nu har jeg intet fast arbejde, så kan som regel arbejde hele dagen, vær dag. Du er mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål :) Tlf: 61679308


4 Anmeldelser af denne bruger

 • Jovana Mia Cosic

  Rasmus is great, professional, positive and he knows what he is doing. I would highly recommend him and would definitely use him again. Great guy and great handyman!

 • Hanne Osberg

  Kan kun give top anmeldelse til denne arbejdsomme og dygtige unge mand. Sød og flot arbejde.

 • Sara Clausen

  Super godt, effektivt, og grundigt udført arbejde!!! Rasmus er desuden utrolig sød og venlig! De største anbefalinger herfra!

 • Elisabeth redddersen

  Rasmus er en super god arbejdskraft. Har brugt ham til at ordne græsplænen som er meget stor. Rasmus er meget venlig, høflig og god til at håndtere en kunde. Han er arbejdsom og grundig, kommer til tiden og er alt i alt en meget dygtig handyhander. Kan på det varmeste anbefale Rasmus. mvh elisabeth