Daniel Usman

2300 Kbh

Anmeldelse:

Har budt på 161 opgaver
Seneste bud den 18. jun.
Mine kvalifikationer

20 års erfaring med håndværkerarbejde. Fokus på detaljer og ordentlighed. Jeg kan hjælpe med lige fra konceptudvikling af it systemer, ledelse af projektet til montering, opsætning og malerarbejde. Jeg stopper først når du som kunde er tilfreds og har et smil på læben. Respekt, ordentlighed og pertentlighed er hvad min personlighed er bygget op omkring.

Mine erfaringer

Hus og hjem:
Opsætning af køkkenet
Maler arbejde
Opsætning af skillevægge
Sænkning af loft
Opsætning af filt og tapet
Isolering
Rådgivning af større omstruktureringer
Indendørs arkitektur
Elsker udfordrende projekter hvor der skal tænkes i alternative løsninger
Lægge gulv (tæpper, parket, vinyl)
Opsætning af inventar: lamper malerier osv


Auto:
Bil pleje
Service af bil (olieskift osv)
Lettere reparationer: udskiftning af bremsesystem, kølersystem, lygter, skærme kofangere, dæk osv.

Hvis du er i tvivl så skriv en SMS eller ring på 31323340

Mine foretrukne arbejdstider

Hverdage mellem 15 og 22
weekender fra 9 til 22


Opgaver

5 Anmeldelser af denne bruger

 • Lone Krøjer

  Daniel Gufran lagde ud med at komme 2 timer for sent til første aftale. Han dukkede ikke op til den næste og derefter, har det været med hiv og sving at få min opgave løst. Aftaler som ikke blev overholdt eller konstant blev ændret og udskudt. Det maler,- og reparationsarbejde som trods alt er foretaget, er af rimelig standard, men udført af en ven til Daniel og altså kun delvist udført af Daniel selv Arbejdet ville ifølge ham selv tage maks 5 dage -er stadig ikke afsluttet, 5 uger efter. Daniel har egentlig optrådt ganske rar, høflig og hjælpsom men med ganske mange forklaringer og undskyldninger undervejs og han har desværre ikke været til at stole på. Et helt og aldeles stressende og udmattende oplevelse for mit vedkommende.

 • Vamsee Krishna Kodali

  Daniel helped us set up our bed from IKEA. He did an excellent job on it and the whole process went quite smoothly because of his knowledge & experience and his friendly & cheerful attitude. I highly recommend him for jobs around the house.

 • Michael Tjørnfelt

  Venlig person, men udeblev fra indgået aftale uden at give lyd fra sig, og var ikke til at komme i kontakt med bagefter. En kort aflysning eller en begrundelse havde været det mindste.

 • Riem Zouzou

  Daniel løste et problem med placering af mit køleskab i skabsmodulet. Han var omhyggelig, effektiv og meget venlig. Kan varmt anbefale ham.

 • Lasse Grosen

  Daniel hjalp med at skrue vores stuegulv ned, så det ikke længere knirker. Han har stor erfaring og gjorde sig stor umage for at leverer et godt resultat. Stor anbefaling herfra!