Henrik Hansen

2860 Søborg

Anmeldelse:

Har budt på 223 opgaver
Seneste bud den 23. aug.
Mine kvalifikationer

Have/anlægsarbejde og Brolægger gennem 30år . Pålidelig / påpasselig og aftale ansvarlig . Arbejde udføres med kvalitet i højsædet . Udfører kun arbejde vi kan stå inde for . Har også makker med samme erfaring. For hurtigere udførelse af opgaverne . Vi har det optimale grej med til opgaverne .evt trailer lejes på q8 så den passer til opgaven . : efter aftale.

Mine erfaringer

Brolægger / Have-anlæg : 30 års erfaring 10 år som selvstændig, med 8 ansatte : Fra 1999 - 2009 . Gulvlægger / malerarbejde 30 års erfaring fra min fars firma . Kvalitets bevidst . Omgængelig :)

Mine foretrukne arbejdstider

Ikke angivet.


3 Anmeldelser af denne bruger

  • Imtiaz Ahmed

    Henrik udførte havearbejde i mit rækkehus. Pris og tid blev aftalt op forhånd. Arbejdet blev udført til UG og levede fuldt op til forventningerne.

  • Jeff Nielsen

    Henrik har lagt nogle fliser i min indkørsel og udskiftet bedkanter i min have. Henrik laver et super flot stykke arbejde og han har overholdt de aftaler vi har lavet i forbindelse med opgaven. Da jeg ikke har bil har Henrik været i SILVAN for mig for at købe grus til flisearbejdet. Jeg kan derfor godt anbefale Henrik til andre som står og skal have løst opgaver i haven eller have lagt fiiser.

  • Peter Jayatissa

    Jeg brugte Henrik til at klippe min hæk. Resultatet blev meget flot. Meget pænere end jeg selv kunne gøre. Meget lige både i siden og i toppen, hele vejen. Han og en kollega kom selv med udstyret. Det tog måske lidt længere tid end jeg regnede med, men hvis du vil have hækken klippet meget pænt og ikke selv kan/vil gøre det selv kan du bruge Henrik.