Profilbillede

Henrik Hansen

2860 Søborg

Anmeldelse:

Har budt på 220 opgaver
Seneste bud den 3. sep.
Mine kvalifikationer

Have/anlægsarbejde og Brolægger gennem 30år . Pålidelig / påpasselig og aftale ansvarlig . Arbejde udføres med kvalitet i højsædet . Udfører kun arbejde vi kan stå inde for . Har også makker med samme erfaring. For hurtigere udførelse af opgaverne . Vi har det optimale grej med til opgaverne .bla.stihl stang/.hækklipper på bensin - blæser/suger for optimal rengøring .mv. Stihl kant trimmer for optimal ukrudts rydning på fliser/belægninger . Vigtigt med det optimale grej for ordentligt udførelse af opgaverne . Besigtiger helst opgaven før udførelse , så det bliver gjort ifølge aftale og tilfredshed :).

Mine erfaringer

Brolægger / Have-anlæg : 30 års erfaring 10 år som selvstændig, med 8 ansatte : Fra 1999 - 2009 . Gulvlægger / malerarbejde 30 års erfaring fra min fars firma . Kvalitets bevidst . Omgængelig :)

Mine foretrukne arbejdstider

Ikke angivet.

Jeg løser opgaver indenfor
Maler

Ikke udfyldt...

Handyman

Ikke udfyldt...

Græsplæne og græsslåning

Ikke udfyldt...

Anlæg af have

Ikke udfyldt...

Anlæg af terrasse

Ikke udfyldt...

Hækklipning

Ikke udfyldt...

Træfældning

Ikke udfyldt...

Beskæring

Ikke udfyldt...

Andet havearbejde

Ikke udfyldt...

Andet

Ikke udfyldt...


6 Anmeldelser af denne bruger

 • Steen Rasmussen

  Jeg hyrede Henrik og hans makker til at lave forskellig havearbejde, som strakte sig over 2 dage. Alle aftaler og arbejde blev udført til top karakter. Godt humør og god kommunikation omkring de opgaver der skulle laves. Jeg vil klart bruge Henrik igen, når noget lignende dukker op, som jeg gerne vil have lavet.

 • Grethe Lange

  Henrik har klippet hæk, fældet et par træer og andre småting i min have. Han er pålidelig og overholder aftaler. Arbejdet er flot udført.. Jeg kan kun anbefale Henrik.

 • Helga Viola Lauge-Simonsen

  jeg har brugt henriik og makker til at ordne min tilgroet have de arbejder godt sammen hurtigt og gennemført alt er i sin skønneste orden, fint arbejde gennemført til ug , tid og aftale ok, så derfor kan jeg andbefale dem til andre, flot stykke arbejde

 • Imtiaz Ahmed

  Henrik udførte havearbejde i mit rækkehus. Pris og tid blev aftalt op forhånd. Arbejdet blev udført til UG og levede fuldt op til forventningerne.

 • Jeff Nielsen

  Henrik har lagt nogle fliser i min indkørsel og udskiftet bedkanter i min have. Henrik laver et super flot stykke arbejde og han har overholdt de aftaler vi har lavet i forbindelse med opgaven. Da jeg ikke har bil har Henrik været i SILVAN for mig for at købe grus til flisearbejdet. Jeg kan derfor godt anbefale Henrik til andre som står og skal have løst opgaver i haven eller have lagt fiiser.

 • Peter Jayatissa

  Jeg brugte Henrik til at klippe min hæk. Resultatet blev meget flot. Meget pænere end jeg selv kunne gøre. Meget lige både i siden og i toppen, hele vejen. Han og en kollega kom selv med udstyret. Det tog måske lidt længere tid end jeg regnede med, men hvis du vil have hækken klippet meget pænt og ikke selv kan/vil gøre det selv kan du bruge Henrik.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.