Ann :-), Storkøbenhavn

Ann :-)

2400 København NV

Anmeldelse:

Har budt på 7 opgaver
Seneste aktivitet den 13. apr.
Mine kvalifikationer

Jeg er en 52 årig kvinde, som har stor erfaring med servering og oprydning til fester. Jeg tilbyder en hjælpende hånd og arbejder effektivt og selvstændigt :-)

Mine erfaringer

Privat rengøring Servering og anden hjælp til fester/arrangementer

Mine foretrukne arbejdstider

Ikke angivet.

Jeg løser opgaver indenfor
Rengøring

Ikke udfyldt...

Børnepasning

Ikke udfyldt...

Servering eller anden hjælp til fest

Ikke udfyldt...

Hundepasning

Ikke udfyldt...


13 Anmeldelser af denne bruger

 • Mette Holm

  De bedste anbefalinger til Ann og hendes veninde, som hjalp til min datters konfirmation med 60 gæster. Ud over det aftalte (og det var ikke så lidt), havde hun blik for de små ekstra ting. Der var god kommunikation op til, godt overblik, stort overskud. Vi holder ikke flere fester uden hendes hjælp!

 • Elisa Skovdal

  Vi havde fornøjelsen af Ann til et sølvbryllup. Ann er selvstændig og effektiv. Giv til opgaven med en positiv attitude og fik det hele til at spille. Køkkenet var pænt og ryddeligt og al overskydende mad pakket pænt væk og sat i køleskab. Vores varmeste anbefalinger til Ann 😊

 • Klaus Skaalum Lassen

  Til vores nytårsaften med tæt på 70 deltagere fik Ann ansvaret for serveringspersonalet (4pers) og kontaktet til kokken under aftenen. alt gled gnidningsfrit og det var rigtig godt gået da der er mange ting der skulle ses til og passes ind. Jeg kunne slappe helt af og nyde festen på lige fod med mine gæster - Alt klappede. Jeg kan derfor give Ann mine varmeste anbefalinger!

 • Frederikke Schlichting

  Ann havde min hvalp i døgnpasning over en weekend, og alt gik over al forventning. Hun var super sød og pålidelig, god til at kommunikere både forud samt under pasningen, hvor hun bla løbende gav mig updates via Messenger. Jeg var ikke et øjeblik i tvivl om, at min hvalp var i trygge og kompetente hænder, og jeg vil til enhver tid kontakte Ann, hvis jeg får brug for en hundepasser en anden gang. Jeg giver derfor Ann min varmeste anbefaling.

 • Birgit Rasmussen

  Ann er dygtig og professionel kom præsis til tiden og gav den forventede service ved min fødselsdag så jeg kunne hygge med mine gæster, styr på maden og opfylding af buffet Øl vand kaffe og køkkenet efterladt rent og pænt .vh Birgit d 9 Nov 2019

 • Kirsten Legorreta

  Stor anbefaling herfra, lynhurtig og effektiv hjælp med bortkørsel af tungt affald

 • Caroline Kirketerp

  Ann trådte til med få dages varsel til vores datters barnedåb. Ann var en fantastisk hjælp på dagen, effektiv, diskret og smilende. Ann får de varmeste anbefalinger fra os.

 • Gitte Borg

  Ann var super at have til at hjælpe i køkkenet til vores store fødselsdags fest!! Hun arbejder bare derudaf og alt hvad der er aftalt bliver gennemført! Dejligt!! Vi vil helt klart benytte os af hende en anden gang 😊 Stor anbefaling herfra!!

 • Danny O

  Ann er imødekommende, positiv og meget flittig. Alt var perfekt og du var en stor hjælp. Det gør vi meget gerne igen en anden gang.

 • Samuel Andersen

  Ann trådte til med en dags varsel og hjalp til ved en reception. Tusind tak, din hjælp var uvurderlig og sender dig de bedste anbefalinger.

 • Kris K

  Alle burde have en Ann til at hjælpe ved festen. Hun vidste hvad der skulle til for at jeg kunne nyde min fødselsdag. Hun stod for alt vedr. opfyldning af buffet og efterlod alt pænt og opryddet. Ann er meget imødekommende, glad og med et stort overblik. Du får alle mine bedste anbefalinger og vil helt sikkert gøre brug af din hjælp igen ved fremtidens øvrige fester.

 • Lise Jensen

  Jeg var heldig at få Anns hjælp til min fødselsdag. Hun var en stor og uundværlig hjælp til min fødselsdag. Hun kom som aftalt og var utrolig flittig, smilende og effektiv. Tusind tak Ann, for jeg kunne nyde min dag og overlader trygt alt til dig en anden gang :)

 • Jeanne Schaadt

  Fik hjælp af Ann til min søns barnedåb og var meget tilfreds med hendes hjælp. Hun stod for at gøre klar, ordne maden og oprydning osv. Kan helt klart anbefale hende. Man kan trygt overlade opgaven til hende og derved slappe bedre af og nyde dagen😊 Vi vil helt klart benytte os af hendes hjælp en anden gang.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.