Anne Katrine Jensen, Nordsjælland

Anne Katrine Jensen

3600 Frederikssund

Anmeldelse:

Har budt på 29 opgaver
Seneste aktivitet den 6. maj.
Mine kvalifikationer

jeg er Spejder og det har jeg været i 6 år nu. Jeg er meget lærernem, så jeg kan en helt masse ting. Jeg er 20 år gammel og har altid elsket at arbejde og hjælpe andre folk. Jeg er en meget kreativ person, jeg kan altid finde en god løsning på problemer, da jeg kan tænke ud af boksen.

Mine erfaringer

Jeg har arbejdet hos en privat ældre damesiden jeg var 12 år gammel, og har hjulpet damen med alle mulige forskellige ting, jeg har også arbejdet i kvivkly i 8 måneder, og på Svanholm som ukrudtsluger. Jeg har passet nogle piger i 4-5 års alderen fast, men pga. Corona har de ikke haft det store behov for pasning mere. Jeg har derudover også arbejdet som tjener i en kinesisk restaurant i Ballerup og som kassemedarbejder og bagerpige i Kvickly. Jeg er i juni 2021 blevet student og holder nu sabbatår hvor jeg skal arbejde igennem. jeg arbejder i Q8 som salgsassistent hvor jeg først arbejdede på deltid imens jeg studerede og nu arbejder på fuldtid. Jeg har derudover også hjulpet på andre Q8 tankstationer og de tilbød mig også både fuldtid og deltid da de syntes godt om det arbejde jeg udfører og min service. ( jeg afslog deres tilbud da jeg er meget glad for min arbejdsplads og chef) Derudover så har efterhånden og især i 2021 fået hjulpet med en masse forskellige arrangementer. Havde bokket næsten alle mine lørdage og nogle af mine fredage. (I kan se anmeldelserne fra nogle af dem nede i bunden)

Mine foretrukne arbejdstider

Bare skriv til mig så skal jeg nok finde en tid

Jeg løser opgaver indenfor
Rengøring

Ikke udfyldt...

Maler

Ikke udfyldt...

Græsplæne og græsslåning

Jeg har da jeg var mindre hjulpet mine naboer og en ældre dame med at klippe deres græs

Hækklipning

Jeg har hjulpet en ældre dame med at klippe hendes hæk et par gange

Andet havearbejde

jeg har hjulpet en ældre dame med pasning af hendes bed

Børnepasning

Jeg har før passet børn i 4-5 års alderen

Servering eller anden hjælp til fest

Jeg har taget flere forskellige af disse slags opgaver før.

Lektiehjælp

Ikke udfyldt...

Reparation/klargøring af bil, båd, cykel

Ikke udfyldt...

Andet

Ikke udfyldt...

Vinduespudsning

Ikke udfyldt...

Hundepasning

Jeg har selv en lille han- papillon


4 Anmeldelser af denne bruger

 • Jessie Hansen

  Anne Katrine hjalp til ved min mands 70 års fødselsdag. Hun skulle være ekstra hjælp til servering og være medhjælpelig med opsyn og underholdning af 7 mindre børn. Anne Katrine etablerede hurtigt en god kontakt til børnene , som tydeligvis kunne lide hendes selskab. Fin hjælp. 5 stjerner for børnepasning

 • Dorte Baumann

  Anne Katrine hjalp sammen med en veninde i køkkenet til min datters konfirmation. Hun var pålidelig, effektiv, servicemindet og smilende. Hun får mine bedste anbefalinger med på vejen.

 • Louise Meinert Søgaard

  Anne Katrine passede vores to hunde og vores hus i 14 dage imens vi var på sommerferie. Huset var rengjort og opryddet da vi kom hjem og hundene var rolige og afslappede (=de havde haft det godt). Anne Katrine kan klart anbefales som hundepasser.

 • Jørn Wagner

  Vi havde Anne Katrine hjemme og hjælpe til en konfirmation og hun var sød, hjælpsom og en kæmpe hjælp. Vores varmeste anbefalinger

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.