Anja Hansen, Storkøbenhavn

Anja Hansen

2640 Taastrup

Anmeldelse:

Har budt på 40 opgaver
Seneste aktivitet den 3. aug.
Mine kvalifikationer

Frisk kvinde på 45 år. - Tilbyder hjælp til selvskaber og fester. Jeg arbejder selvstændigt og effektivt, så dem der holder arrangementet kan nyde det hele vejen igennem. Jeg kører gerne op til 100 km fra 2630 Taastrup, for at komme ud til jer.

Mine erfaringer

Jeg har en del erfaring med køkken, buffet opsætning, oprydning, servering og tager altid godt fat og arbejder altid selvstændigt og meget effektivt.. Jeg har hjulpet til diverse fødselsdage, store fester, bryllupper, receptioner.

Mine foretrukne arbejdstider

I weekenderne og helligdage

Jeg løser opgaver indenfor
Servering eller anden hjælp til fest

Selvstændigt og effektivt kvinde, med flere års erfaring.


21 Anmeldelser af denne bruger

 • Marianne Reiermann

  Vi var meget meget glade for Anja´s hjælp til vores fest. Anja havde styr på alle opgaverne og køkkenet var så fint ryddet op og opvask vasket , rest mad i køleskab , mm. Vi kan varmt anbefale Anja´s erfaring og kompetencer :-)

 • Annette Bendtsen

  Anja serverede til min datters konfirmation og gjorde det fantastisk, så der var tid til at nyde festen og gæsterne

 • Flemming Bramsen

  Anja kom til aftalt tid, og efter kort gennemgang af lokalet og hvad der skulle ske, overtog hun det hele, så jeg kunne koncentrere mig om mine gæster. Præcis som det skal være. Jeg kan varmt anbefale Anja, og vil ikke tøve med at bruge hende en anden gang.

 • Helle Johansen

  Anja er sin vægt værd i guld! Fantastisk hjælp til barnedåb hjemme, hvor vi bare kunne slappe af og nyde festen mens Anja, det venlige og søde væsen, tog sig af alt det praktiske! Den støreste anbefaling herfra!

 • Lisa Høyer

  De bedste anbefalinger kan kun gives til Anja, der får 10 stjerner fra mig. Anja var en helt uvurderlig hjælp i forbindelse med min 60 års fødselsdag. Anja har et virkelig godt overblik , arbejder selvstændigt og løser opgaverne uproblematisk. Samtidig er Anja er dejlig person at være sammen med. Skal du bruge hjælp, så anbefaler jeg, at du spørger Anja.

 • Mie Correll

  Anja var en fantastisk og uundværlig hjælp til vores bryllup i sidste uge. Hun kom som aftalt og var utrolig proaktiv, smilende og effektiv. Jeg kommer helt sikkert til at ringe til Anja til vores næste store arrangement! TAK ANJA!

 • Lis Petersen

  Anja kom som aftalt . Hun hjalp mig med at hente 3 døre op fra min kælder og montere dem. Jeg var så nervøs men Anja var dejlig rolig og smilende og havde mange kræfter . det var rigtigt dejligt Tak Anja for din hjælp. næste gang tar jeg det mere roligt. Helt sikkert jeg vil bruge hende ftemover samt anbefale at bruge hende. 👍

 • Steffen Haurholm-Larsen

  Anja var super positiv fra starten og arbejdede effektivt og selvstændigt. Hun brugte også tid på forberedelse inden selve arbejdet gik i gang. Hun kan varmt anbefales.

 • Jannick Ajslev

  Alt var perfekt! Anja er imødekommende, smilende og enormt flittig! En kæmpe hjælp. Det gør vi meget gerne igen!!

 • Lapo

  Vi har lige benyttet os af Anja til vores 2 x 40-års fødselsdag med 75 gæster. Anja kom sammen med hendes søster og en veninde - og vi må sige at ALT de lavede var 100% i orden. Vi havde bedt Anja og "hendes hold" om at de skulle sørge for, at vi selv skulle gøre så lidt som muligt, d.v.s.de stod for alt omkring borddækning, servering, afrydning og da vi tog hjem efter festen ryddet de hele forsamlingshuset med borde, stole osv. på fineste vis, så der var plads til rengøring dagen efter. Vi kan kun give Anja vores varmeste anbefalinger, hun er super sød og holder ALLE aftaler - vi vil absolut kontakte hende en anden gang. Tusind tak for at I tre piger gjorde vores fest til alt vi havde drømt om :-) Mvh Helle og Lars

 • Nggb

  Jeg var heldig og få Anja´s hjælp til min søns 18 års fødselsdag marts 2014. Anja er en fantastisk hjælp. Hun ved hvad der skal til for at jeg kunne nyde selskabet. Hun er effektiv og har stor erfaring. Hun efterlader alt pænt og ryddet, så det var minimalt hvad jeg selv skulle stå med efter festen. Anja er meget imødekommende, glad og har det rolige overblik. Jeg kan kunne give de varmeste anbefalinger til Anja, og vil helt sikkert gøre brug af din hjælp ved en af fremtidens øvrige fester.

 • Lonekaas

  Jeg bruger Anja på en aftenskole for handicappede IOF, hvor vi laver mad til fra 40 til 100 mennesker. Anja er meget effektiv, initiativrig og arbejder selvstændigt og så er hun sød og smilende tillige.

 • Camillalauritsen

  Anja var meget hurtig på at svare når man skriver til hende. Desværre kunne Anja ikke hjælpe den dag jeg forespurgte om, derfor var det også ekstra rart at hun var hurtig til at svare.

 • Nellike16

  I febuar hjalp Anja mig til min 50-års fødselsdag. Hun var meget meget effektiv og alt var bare ryddet og sat på plads bagefter. Jeg håber at kunne gøre brug af hendes hjælp en anden gang. Og så har hun et rigtig sødt væsen.

 • Rons.ears

  Jeg kan ikke anbefale Anja nok. Hun reddet min datters konfirmations fest fra sikker kaos. Hun er guld værd! Tusind tak igen, Anja, for din hjælp.

 • Kmt

  Anja Hansen hjalp til ved vores konfirmation og vi er meget tilfredse, og kan derfor på det varmeste anbefale Anja til andre. Hun er serviceminded, søg og har styr på tingene:-)Tak for din indsats, Anja.

 • Sobj

  Den perfekte selskabstjener! Jeg kan på det varmeste anbefale Anja! Hun har ERFARING, fantastisk OVERBLIK, er enorm EFFEKTIV og så har hun en PERSONLIGHED, der får vært og gæster til at føle sig godt tilpas i hendes selskab. Jeg har lige holdt fest for 60 personer, hvor Anja og hendes veninde Monica leverede en fantastisk indsats, der gjorde, at jeg kunne feste sammen med mine gæster og overhovedet ikke skulle tænke på det praktiske! Vh Søren Bjørn

  • Anja Hansen

   Tusind tusind tak søde Søren for din meget fornemme, rosende og fine anmeldelse ;-) Den er Monica og jeg utrolig glad for... Og ring endelig igen en anden gang hvis du skulle får hjælp :-D Hils dine gæster og sig at de var sååå søde ved os også ;-) Mange hilsner fra os M

 • Helle

  Jeg har lige holdt en større fest hvor jeg havde Anja til at hjælpe med at holde styr på det hele - servering, afrydning, mv. Hun var gjorde det fantastisk - alt fungerede bare og jeg kunne bruge tiden på mine gæster. Jeg kan kun give Anja mine bedste anbefalinger

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.