Profilbillede

Joakim Dahl

8920 Randers NV

Anmeldelse:

Har budt på 117 opgaver
Seneste bud den 4. jul.
Mine kvalifikationer

Skov- og Landskabsingeniørstuderende. Driftsgrene inkluderer: Pasningsaftaler af adskillige privat- og erhvervsejendomme; Serviceydelser i form af eksempelvis træfældning, beskæring, hækkeklipning, græsslåning, buskrydning samt topkapning. Særligt konkurrencedygtig på vertikalskæring/plæneluftning imod mos og ukrudt med bl. a. Husqvarna højkapacitetsopsamler (700L). Maskinpark indeholder selvkørende flishugger, minigraver, motorbøre og stort set alle tænkelige to-taktsmaskiner som motorsav, hækkeklipper, buskrydder, græstrimmer, teleskopsav, kantskærer mm. Til relevante opgaver medbringes 2,7 tons tiptrailer til bortskaffelse af affald eller afhentning af materialer. Selvstændig i adskillige år. Flere års erfaring som tømrer hos byggeselskab i Aarhus. Flere ansættelser på farme i New Zealand og Sydafrika - kan betjene alt gængs maskineri. Naturligvis CVR-registreret og kyndig indenfor håndværker- og servicefradrag. TLF: 22 54 32 65 eller mail: joakimthogersen@gmail.com

Mine erfaringer

Ikke angivet.

Mine foretrukne arbejdstider

Ikke angivet.

Jeg løser opgaver indenfor
Maler

Ikke udfyldt...

Tømrer & Snedker

Ikke udfyldt...

Handyman

Ikke udfyldt...

Græsplæne og græsslåning

Ikke udfyldt...

Anlæg af have

Ikke udfyldt...

Anlæg af terrasse

Ikke udfyldt...

Hækklipning

Ikke udfyldt...

Træfældning

Ikke udfyldt...

Beskæring

Ikke udfyldt...

Andet havearbejde

Ikke udfyldt...

Flyttehjælp

Ikke udfyldt...

Reparation/klargøring af bil, båd, cykel

Ikke udfyldt...

Billeder

9 Anmeldelser af denne bruger

 • Dan Kristensen

  Vi bestilte Joakim til at klippe vores ligusterhæk. Opgaven blev udført og færdiggjort på dagen som aftalt og til den aftalte tid. Resultatet var nydeligt. Joakim tilbød desuden at medtage haveaffald, som ikke var en del af opgaven, nu han var i gang. Vi vil til enhver tid anbefale Joakim.

 • Kenneth Larsen

  Hej Joakim Kom endelig forbi og så snakker vi om det :-) Vi står klar til at hjælpe med alle de mænd, der er plads til, så vi skal nok rydde op og køre væk. Tænker at alt jorden fra trampolinen skal bruge til at planere plænen ud. Kom endelig forbi, så aftaler vi nærmere! Mvh Kenneth

 • Jens Jarle Nielsen

  Jeg har haft mange håndværkere og gør-det-selv-folk til at hjælpe mig med diverse gennem tiden. Men i dag må jeg indrømme, at jeg blev decideret imponeret. Min 112 år gamle plæne skulle "renoveres" med vertikalskæring og rives sammen mv. og Joakim gav sig indledningsvis tid til, med den største høflighed og ro, at forklare forskellige ting om græsplæner og give gode tips. Arbejdet er udført med nidkærhed og da han selv syntes at plænen trængte til det, fik den endda en "ikke-aftalt" 3. tur med vertikalskæreren. 3 X Grundig rivning og til sidst såning og ganske enkelt et flot stykke arbejde, som er udført af en mand der rent faktisk ved hvad han taler om. Der hersker ikke den fjerneste tvivl om at jeg kontakter Joakim direkte næste gang jeg skal have lavet stykke arbejde i haven. Prisen er konkurrencedygtig og yderst fair og resultatet på professionelt fagligt niveau. Mine varmeste anbefalinger. Jens Jarle Nielsen, Hovedgård.

 • Helle Schjøtler

  Joakim har gjort et fantastisk stykke arbejde med at rydde min sommerhusgrund for brombærranker, buske og træer. Arbejdet er lavet hurtigt og grundigt. Joakim kan varmt anbefales.

 • Jens Broholm

  Arbejdet blev udført hurtigt, meget tilfredsstillende og til den aftalte pris. Kan varmt anbefales.

 • Anita Nielsen

  Super godt arbejde. Meget effektivt og grundigt. Kan også kun på det varmeste anbefale joakim.

 • Martin Portov

  Super godt arbejde der blev lavet er yderst tilfreds !! Kan klart Anbefale Joakim 👍

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.