Ruzdi R

2000 Frederiksberg

Anmeldelse:

Har budt på 5 opgaver
Seneste bud den 10. jan.
Mine kvalifikationer

Pålidelig handyman tilbyder alt arbejde i huset, og haven. Nedrivning, alt malerarbejde, montering af møbler, reparation, opsætning af gardiner, persienner og meget mere. Montering af sanitære, afmontering af hvidevarer, og hjælp med tilslutning. Forskellig hjælp, indretning og design. Tømning af lejligheder, lofter og kælderrum. Ring og spørg, hvis det er noget specifikt du har brug for på tel 40561 306. Jeg rydder altid op, efter mig selv. Godt håndværk, til den aftalte tid. OPS :!!Hvis jeg skal komme og kigge på din opgave,eller give dig et tilbud på opgave koster det 250kr.

Mine erfaringer

Jeg har 27års erfaring, med forskellige opgaver i byggeri. Hus og indretning. Jeg har selv bygget mit eget kolonihavehus på 70kvm.

Mine foretrukne arbejdstider

jeg kan arbejde efter aftale eller Efter kl:15


10 Anmeldelser af denne bruger

 • Søren Plomgaard

  Ruzdi har hjulpet os med et løbende toilet og at afmontere og rense et indbygget køleskab. Han var hurtig, punktlig og har selv udstyr med. Alt fungerede tiptop!

 • Dorte Frandsen

  En super fin service og dialog - pålidelig og løser opgaven og følger op næste dag om jeg var tilfreds ! Rudzi kan du sagtens booke ! Kommer som aftalt og kan lidt af det hele!

 • Kira Ekberg

  Jeg havde et problem med et toilet, der løb konstant. Ruzdi svarede hurtigt fra start af, og vi fik hurtigt en aftale. Da han har skiftet pakningen på toilettet og han forsøger at åbne vandtilførslen igen, kommer der ikke vand ind. Så han kan ikke tjekke om det fungerer. Så jeg betaler ham i tillid uden at have et fungerende toilet. Jeg får efterfølgende en vvs'er ud for at ordne vandtilførslen, og derefter fungerer toilettet stadig ikke. Men så kommer Ruzdi ud igen (og igen meget fleksibel ift tider) og ordner resten. Og prisen er fortsat den vi oprindeligt har aftalt. Så i mine øjne er Ruzdi fleksibel, pålidelig og samtidigt utroligt behagelig at have hjemme hos én selv. Alt i alt kan jeg kun varmt anbefale Ruzdi.

 • Karl Barfoed

  Super god handymand! Meget professionel

 • Frida Ullenius

  Mycket bra utfört arbete med att sätta upp gardinstänger! Vänlig och hjälpsam. Rekommenderar :)

 • Michael Nybrandt

  Meget flot havearbejde, aftale til tiden, flexibel og god kommunikation. Kan kun anbefale Ruzdi.

 • Sofie Vibeke Muasya

  Ruzdi is quick, professional and reliable. He solved my problem to a 100% satisfaction. I will definitely call Ruzdi for other handyman jobs I cannot fix myself.

 • Alev_vural

  grundig, effektiv og venlig! en varm anbefaling til ruzdi herfra!

 • Brit2205

  God og hurtig kommunikation fra starten. Punktlig og grundig i sit arbejde. Behagelig og venlig fremtoning . Han skal helt sikkert lave mine " handy- opgaver" som jeg ikke selv kan klare i fremtiden. 👍.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.