GK Totalbygogservice (Gabriel), Nordsjælland

GK Totalbygogservice (Gabriel)

3520 Farum

Anmeldelse:

Har budt på 39 opgaver
Seneste aktivitet den 25. okt.
Mine kvalifikationer

GK Totalbygogservice er en enkeltmandsvirksomhed som udfører fag og underentrepriser samt store og små opgaver. Ved store opgaver kan vi tilbyde dig fag eller underentreprise med skræddersy løsning. I GK Totalbygogservice tilbyder vi ydelser i top kvalitet og sørger for at kunde er tilfreds med pris, kvalitet,tidsforbruget og rådgivning. ned under er vores ydelser. - Tømrerarbejde - Murerarbejde - Nedrivning - Altmuligmand - Byggeplads Rengøring - Bygningsingeniør (statiske beregninger, last beregninger, ansøgning om byggetilladelse, konstruktionsdesign, fagtilsyn,kvalitetssikring m.m) I GK Totalbygogservice betragter vi alle opgaver som ens, Vi tror på at uanset om du har et lille eller store opgaver, giver vi det samme opmærksomhed, effektiv løsning og kvalitet.

Mine erfaringer

Fagmænde i GK Totalbygogservice er faglærte og har mange års erfaring inden for fagene. - Vores Håndværkere er dansk og engelsktalende men kan også snakke andre sprog.De er faglærte og har mange års erfaring i branchen. - Vores Nedriver er faglærte og ufaglærte og kan snakke dansk/engelsk. De har mange års erfaring i bagagen og levere god kvalitet i deres arbejde. - Vores ALTmuligtmand og byggepladsrengøring er en vigtige del af vores firma og levere god service til kunder. - Vores Ingeniører er højt uddannet i danmark og arbejder inden for dansk/international byggeregler og normerne.

Mine foretrukne arbejdstider

Vi er åben hele dag, også om weekender.

Jeg løser opgaver indenfor
Rengøring

Ikke udfyldt...

Maler

Ikke udfyldt...

Murer

Ikke udfyldt...

Tømrer & Snedker

Ikke udfyldt...

Handyman

Ikke udfyldt...

Anlæg af have

Ikke udfyldt...

Anlæg af terrasse

Ikke udfyldt...

Flyttehjælp

Ikke udfyldt...

Lektiehjælp

Ikke udfyldt...

Arkitekt og ingeniør

Ikke udfyldt...

Vinduespudsning

Ikke udfyldt...

Billeder

5 Anmeldelser af denne bruger

 • Jens Larsen

  Vores køkken, stue, forgang og baggang har været renoveret af Gabriel fra GK Totalbygogservice. super flot resultat, fast pris, overholdt alt til tiden og super flink medarbejder. vil absolut bruge Gabriel igen og anbefale til andre.

 • Mikkel Kristensen

  Hej Gabriel k Tak for samarbejdet. Arbejde blev udført med kvalitet og som ønsket samt prisen overholdt. Service på højt plan. et supergodt stykke arbejde.Jeg kan varmt anbefale Gabriel. k da de er superdygtige og ærlig.

 • Mie Andersen

  Gabriel har leveret en enormt dårlig service. Han har påtaget sig en opgave, hvor alle detaljer har været informeret fra start. Han trak sagen i langdrag og udskød gentagende gange aftaler. Prisen blev også ændret fra første tilbud, trods al info vedr. hvilket arbejde der skulle udføres, allerede var givet på forhånd. Dårlige undskyldninger, ustruktureret og dårlig kommunikation. Til sidst siger han, at de ikke har tid alligevel. Efter flere ugers ventetid. Kan under ingen omstændigheder anbefale, at i går i dialog med ham.

 • Keld Anderberg

  Hej Gabriel Skal du ikke først se opgaven? God dag herfra Keld

 • Maria Wichmann

  Hej Gabriel. Jeg har fået et par bud allerede. Og har tilføjet er par små opgaver. Jeg har materialer, undtagen et stykke fyrretræ til gulvet. Budgettet er 2000 inkl moms.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.