Peter Vangsgaard

8000 Aarhus C

Anmeldelse:

Har budt på 5 opgaver
Seneste bud den 26. feb.
Mine kvalifikationer

All around handyman.
Kan det meste inden for træ, metal, vvs, el, mekanik og er uofficielt 100 meter mester i samling af Ikea møbler.
OBS. udføre kun opgaver der ikke kræver aut, om det er el eller vvs.
Jeg er freelance tilknyttet en større virksomheds hovedkontor. Hvor jeg servicere dem med alt vedlighold de kunne have af deres matrikel.

Jeg læser til Maskinmester og har været et værkstedskole forløb i gennem, så kan lave det meste inden for el, vvs og metal. Har derud over 9 måneders sejltid, med vedligehold, reparationer og mindre ombygninger i maskinrummet.

Mine erfaringer

Arbejdet i Den Moderne (Gamle) By, med alt fra hente køkkener og afmontere vandhaner i folk hjem, til montage i udstillings lejlighederne. Derud over har jeg vedligholdt lager mm. og hjulpet til i konserverings afdelingen. Der i bland har det også været mindre tømre/snedker opgaver.

Har i en periode på knap 2 år været tilknyttet et ejendomselskab, hvor jeg udførte flere opgaver for dem. Arbejde indebar alt fra fuge, maling og tætnings opgaver.

Har været med til at total istandsætte to muremester villa'er fra bund til top og er flittigt brugt af venner og bekendte til alt fra gulvlægning, hænge lamper op, eller til skift af en vandhane.

Mine foretrukne arbejdstider

Hverdage fra kl 15:30.
Og når som helst i weekenden.


3 Anmeldelser af denne bruger

  • Marie Madsen

    Dygtig, flittig og hurtig! Fik hængt lidt forskelligt op + samlet en seng! Kan varmt anbefales :-)

  • Selver Tokay

    Jeg kan roligt anbefale Peter, som har hjulpet mig med skoskab og opsætning af andre ting i lejligheden. Rar og dygtig handyman!

  • Sofie Høj

    Varm anbefaling af Peter herfra! Fik hængt to lamper op og fikset en stikkontakt. Super omhyggelig, dygtig og rar fyr.