Nicholas Hansen, Vestsjælland

Nicholas Hansen

4600 Køge

Anmeldelse:

Har budt på 3 opgaver
Seneste aktivitet den 12. apr.
Mine kvalifikationer

Jeg arbejder til daglig som VVS'er, primært i København og omegn og ned til Køge (hvor jeg bor) og omegn, man er altid velkommen til at skrive og høre om det er for langt (kan nogle gange passe med man er i området i en periode i forbindelse med andre opgaver).

Mine erfaringer

Laver rigtig mange badeværelses renoveringer og kan også hjælpe med sparring omkring de forskellige muligheder af placeringer, materialevalg og sanitet, for at finde det som passer til netop dig/jer og og indenfor budgettet, enten som VVS'eren på projektet eller som hovedentreprenør, da udover vvsere, har murere, malere og tømrere. Har ikke selv elektriker, til gengæld har jeg 2 faste og dygtige samarbejdspartnere. Ellers almindelige opgaver indenfor vand, varme og afløb, samt tag og tagrender. Stoppede afløb, udskift af armaturer og toiletter, fejlfinding på manglende varme eller varmt vand etc.

Mine foretrukne arbejdstider

Arbejder primært i weekender og efter klokken 16 i hverdage ved almindelige opgaver. Ved større projekter, eller akutte opgaver kan det løses i hverdage, såfremt det kan passe ind i firmaets kalender, hvor normal arbejdstid er i tidsrummet 07.00-17.00

Jeg løser opgaver indenfor
VVS

Ikke udfyldt...

Maler

Ikke udfyldt...

Murer

Ikke udfyldt...

Tømrer & Snedker

Ikke udfyldt...

Handyman

Ikke udfyldt...


4 Anmeldelser af denne bruger

  • Christos Tsouknidas

    Dukkede aldrig op efter telefonisk aftale, og svarede ikke på beskeder efterfølgende.

  • Ole Hansen

    var hurtig til at til bage Melle om tid, desværre blev hans kalender.

  • Rasmus Mikkelsen

    Nicholas har udført en større opgave i forbindelse med renovering af diverse VVS, herunder komplet udskiftning af sanitet/armaturer mv. hos os. Efter at have drøftet opgaven med Nicholas kom han med forslag og inputs til at få det bedst mulige resultat. Arbejdet er nu udført og er blevet super-flot og vellykket. Et par detaljer måtte tilrettes efterfølgende, og også her fandt Nicholas mulighed for at komme når det passede mig så resultatet blev helt perfekt. Alle aftaler overholdt og meget fleksibel ifht hvilket tidspunkt der passede mig bedst. Jeg er meget tilfreds! Tak for hjælpen, bestemt anbefalelsesværdigt:)

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.