Paweł Staniecki

2970 Hørsholm

Anmeldelse:

Har budt på 74 opgaver
Seneste bud den 18. jun.
Mine kvalifikationer

specialiserer sig i gartneri, træfældning og kunstnerisk opskæring af hække. Jeg er en certificeret gartner med gode anbefalinger, jeg har de nødvendige værktøjer og en bil med trailere. Jeg udfører de sværeste opgaver. Skriv venligst til min mail, pawel.staniecki@gmail.com

Mine erfaringer

Jeg studerede havearbejde - landskabsarkitektur, jeg har den nødvendige viden til at styre haven, grønne områder og golfbaner. Jeg er også en kreativ grafisk designer. Et link til min portefølje kan findes nedenfor. Ved at leje mig kan du være sikker på at arbejdet vil ske hurtigt og på højeste niveau. Hver ordre betragtes individuelt. Portefølje: www.instagram.com/pawel.staniecki/

Mine foretrukne arbejdstider

så hurtigt som muligt ,tilgængelig 24 om dagen


8 Anmeldelser af denne bruger

 • Caroline McSweeney

  Jeg vil meget anbefale Pawel. Han var meget behagelig at kommunikere med, og han var meget pålidelig. Han og hans kollega lavede en smart løsning på et projekt i mit kolonihavehus, og de arbejdede meget hårdt. Han var også meget hjælpsom med rådgivning

 • Kinna Sørensen

  Pawel har hjulpet os med det hårde arbejde i at få haven gjort klar til at vi kan så græs. Han er utrolig arbejdsom og grundig, og samtidig rigtig flink. Han kan klart anbefales herfra.

 • Judith Svendsen

  Stort og flot stykke arbejde Pawel og hans 2 kompagnoner har lavet. De har gravet flere store og små træstubbe op savet 2 store træstammer i mindre stykker. Oprydning til UG kryds og slange. Intet at komme efter. Søde fyre alle 3. Jeg vil helt sikkert kontakte Pawel igen, når jeg ikke selv magter opgaverne. Judith Veksø.

 • Helle Hauge

  Vi er igang med en lidt større oprydning i haven, hvor Pawel og Bartek har klippet hæk, buske og træer. De arbejder med god fornemmelse for havens udseende og form og er søde og nemme at samarbejde med. De bedste anbefalinger herfra.

 • Anja Lisborg

  Var super glad for at få en aftale med Pawel og Bartek - der skulle klippe vores temmelig store, høje og lidt vilde bøgehæk. De kom som aftalt - arbejdede effektivt og godt igennem og er selv kvalitetsbevidste. Er også glad for at de har fokus på at få ryddet godt op efter dem. Vil gerne anbefale dem til andre og har allerede selv endnu en aftale om mere havearbejde med dem.

 • Christian Gade

  Pawel og Bartek er utrolig dygtige, hurtige, grundige og loyale. De er perfektionister og stopper først når de selv er tilfredse med resultatet. Og så har de en stor viden indenfor beskæring, planter, træer, buske osv. Jeg vil til enhver tid benytte dem fremover.

 • Margrete Abitz

  Pawet har renset en skrænt fuld af ukrudt for os. Han har lagt alle sine kræfter i og gjort det så flot og professionelt. Pawet er venlig og arbejdsom og vi har kun ros til overs for ham.

 • Jeanett Bialas

  Pawel er meget venlig og ønsker, at yde den bedste service. Han lavede et lille jordstykke til en fin plan græsplæne. Da jeg kun har har få, og ikke specielt velegnede haveredskaber, i min helt nye have, medbragte han sin egne. Jeg giver Pawel mine bedste anbefalinger.