Paweł Staniecki

2970 Hørsholm

Anmeldelse:

Mine kvalifikationer

haverbyggeri, skovhugger og træhave skulpturer, lamper udskåret til hus eller have, havearbejde, træer og hækker buske, græsplæne og pleje, haverensning, nedrivning af træer, havemøbler, renovering og maling af vinduer, døre, vægge, træ vedligeholdelse, hjemmehjælp, computer reparation, netværk, overvågning, netværkssikkerhed og hjemme routere, grafisk design, wordpress website design.

Mine erfaringer

Jeg er professionelt grafisk designer og gartner, jeg har arbejdet på en golfbane, jeg ved godt om havearbejde, jeg beskæftiger mig også med kunstnerisk skulptur lavet af træ eller sten. Jeg fremstiller flotte trælamper på forespørgsel. Jeg er god til at køre haven og tage sig af planter og buske. I løbet af sidste halvdel af året har jeg renoveret gamle vinduer og møbler og malerier. Jeg er en ærlig, positiv mand, der hjælper dig med at løse dine problemer med haven, det gamle vindue eller den ødelagte terrasse

Mine foretrukne arbejdstider

så hurtigt som muligt ,tilgængelig 24 om dagen


2 Anmeldelser af denne bruger

  • Margrete Abitz

    Pawet har renset en skrænt fuld af ukrudt for os. Han har lagt alle sine kræfter i og gjort det så flot og professionelt. Pawet er venlig og arbejdsom og vi har kun ros til overs for ham.

  • Jeanett Bialas

    Pawel er meget venlig og ønsker, at yde den bedste service. Han lavede et lille jordstykke til en fin plan græsplæne. Da jeg kun har har få, og ikke specielt velegnede haveredskaber, i min helt nye have, medbragte han sin egne. Jeg giver Pawel mine bedste anbefalinger.