Kwame M.

2900 Hellerup

Anmeldelse:

Seneste bud den 23. dec.
Mine kvalifikationer

2 års erfaring som håndværker i Danmark og 2 års erfaring med rengøring, havearbejde, reparation og renovering i Frankrig. 5 års erfaring i olie- og gasselskabet i Ghana.

Mine erfaringer

2 års erfaring som håndværker i Danmark og 2 års erfaring med rengøring, havearbejde, reparation og renovering i Frankrig. 5 års erfaring i olie- og gasselskabet i Ghana.

Mine foretrukne arbejdstider

full time eller part time


4 Anmeldelser af denne bruger

 • Carina Amboko

  Kwame er venlig og effektiv. Vi have akut brug for hjælp i forbindelse med en flytning og han kom hurtigt og var super hjælpsom. Kan varmt anbefales :-)

 • Andrew Sharew

  Vil holde mig langt væk fra Kwame. Jeg havde to badværelsesskab fra Ikea der skulle monteres på en væg. Dette tog ham 4 timer! De to skab sidder med højdeforskel! Næste dag mærker jeg at han har snydt og Ikke en gang monteret bunden af skabet efter instruktionerne. Han havde bare gemt det væk sådan at man ikke kunne se det. Nu sidder skabet bare halvt monteret til vægen, og en del mangler. Anbefales IKKE

 • Karen bønløkke braad

  Kwame har klippet mine hække meget grundigt og godt og derefter samlet al grenaffald sammen meget omhyggeligt. Kwame er en venlig og meget sympatisk handyman som jeg giver min bedste anbefaling og meget gerne bruger igen.

 • Nanna Vimmerby

  Effektiv og pålidelig! Kwame har hjulpet mig i forbindelse med noget flytning, hvor der både skulle planlægges strategisk, gøres rent, samles møbler og bæres ting. Kwame er super effektiv og behagelig at arbejde sammen med. Mens vi arbejdede hjalp Kwame mig med nogle tips til min hjemmeside, der har voldt mig kvaler. Total bonus! Jeg vil selv benytte mig af Kwames hjælp en anden gang, både til praktiske ting og it-support - og også anbefale ham til mine venner.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.