Kwame Aidoo

2900 Hellerup

Anmeldelse:

Mine kvalifikationer

BSc biokemi og bioteknologi - Kwame Nkrumah University of Science and Technology, Ghana. MOOC Mooc styring af kunstkulturer i overgang - Goethe Institut eV, Germany

Mine erfaringer

2 års erfaring som håndværker i Danmark og 2 års erfaring med rengøring, havearbejde, reparation og renovering i Frankrig. 5 års erfaring i olie- og gasselskabet i Ghana.

Mine foretrukne arbejdstider

full time eller part time


2 Anmeldelser af denne bruger

  • Karen bønløkke braad

    Kwame har klippet mine hække meget grundigt og godt og derefter samlet al grenaffald sammen meget omhyggeligt. Kwame er en venlig og meget sympatisk handyman som jeg giver min bedste anbefaling og meget gerne bruger igen.

  • Nanna Vimmerby

    Effektiv og pålidelig! Kwame har hjulpet mig i forbindelse med noget flytning, hvor der både skulle planlægges strategisk, gøres rent, samles møbler og bæres ting. Kwame er super effektiv og behagelig at arbejde sammen med. Mens vi arbejdede hjalp Kwame mig med nogle tips til min hjemmeside, der har voldt mig kvaler. Total bonus! Jeg vil selv benytte mig af Kwames hjælp en anden gang, både til praktiske ting og it-support - og også anbefale ham til mine venner.