Kiwie Lang-Jensen

2740 Skovlunde

Anmeldelse:

Har budt på 112 opgaver
Seneste bud den 26. aug.
Mine kvalifikationer

Jeg har kendskaber svarende til gymnasiefagligt niveau i alle fag. Specielt inden for tysk, engelsk, dansk, biologi og matematik er jeg velartikuleret. Min far er VVS’er, så min far har lært mig en del gennem årene. Derudover kender jeg til hårdt fysisk arbejde. Jeg har rengjort i en butik i 6 måneder, så egenskaber inden for dette skulle ikke være noget problem. Jeg servere også til private arrangementer/fester, heriblandt har jeg serveret til et bryllup, en konfirmation og tilmed en barnedåb inden for den seneste måned. Jeg vedligeholder i øjeblikket en have og jeg rengøre også hos privatpersoner. Jeg har en forkærlighed for hunde af alle størrelser. Jeg er nemlig selv vokset op i et hjem med flere hunde. Derudover har jeg reddet på heste siden jeg var helt lille, hvis det skulle blive aktuelt.

Mine erfaringer

Jeg vil måle mine erfaringer på samme måde som mine egenskaber. Har kendskaber svarende til gymnasiefagligt niveau i alle fag. Specielt inden for tysk, engelsk, dansk, biologi og matematik. Min far er VVS’er, så min far har lært mig en del gennem årene. Derudover kender jeg til hårdt fysisk arbejde. Jeg har rengjort i en butik i 6 måneder, så egenskaber inden for dette skulle ikke være noget problem. Vi har ydermere to sommerhusgrunde som jeg gennem flere år har slået, no problemo.

Mine foretrukne arbejdstider

Efter skole, så helst efter 15:00, men så er der jo weekender, ferier og de fleste skoledage, hvor jeg (heldigvis) har fri langt før.


2 Anmeldelser af denne bruger

  • Dorthe Mie Nielsen

    Kiwie gav tilbud på servering til sølvbryllup, men udførte ikke jobbet, hun aflyste 7 dage før tid. Fordi hun skulle starte i skole en dag før tid. ☹️ Rigtig dårlig stil. skulle ud og finde anden hjælp. ☹️ Så det bliver minus stjerner herfra

  • Allan Rasmussen

    Har fået en rigtig fin have efter kiwie har været forbi. Intet at klage over. Kiwie er stille og rolig og arbejder som lovet.