l m

9800 Hjørring

Anmeldelse:

Har budt på 124 opgaver
Seneste bud den 4. nov.
Mine kvalifikationer

Jeg har kendskaber svarende til gymnasiefagligt niveau i alle fag. Specielt inden for tysk, engelsk, dansk, biologi og matematik er jeg velartikuleret. Min far er VVS’er, så min far har lært mig en del gennem årene. Derudover kender jeg til hårdt fysisk arbejde. Jeg har rengjort i en butik i 6 måneder, så egenskaber inden for dette skulle ikke være noget problem. Jeg servere også til private arrangementer/fester, heriblandt har jeg serveret til et bryllup, en konfirmation og tilmed en barnedåb inden for den seneste måned. Jeg vedligeholder i øjeblikket en have og jeg rengøre også hos privatpersoner. Jeg har en forkærlighed for hunde af alle størrelser. Jeg er nemlig selv vokset op i et hjem med flere hunde. Derudover har jeg reddet på heste siden jeg var helt lille, hvis det skulle blive aktuelt.

Mine erfaringer

Jeg vil måle mine erfaringer på samme måde som mine egenskaber. Har kendskaber svarende til gymnasiefagligt niveau i alle fag. Specielt inden for tysk, engelsk, dansk, biologi og matematik. Min far er VVS’er, så min far har lært mig en del gennem årene. Derudover kender jeg til hårdt fysisk arbejde. Jeg har rengjort i en butik i 6 måneder, så egenskaber inden for dette skulle ikke være noget problem. Vi har ydermere to sommerhusgrunde som jeg gennem flere år har slået, no problemo.

Mine foretrukne arbejdstider

Efter skole, så helst efter 15:00, men så er der jo weekender, ferier og de fleste skoledage, hvor jeg (heldigvis) har fri langt før.


6 Anmeldelser af denne bruger

 • Sine Andersen

  Kiwie hjalp til vores søns navnefest. Det var en ret dårlig oplevelse, da hun kom 1 1/2 time for sent - uden at give besked, uden at vi kunne få fat i hende og uden at vi fik klar besked om hvornår vi kunne forvente at hun kom pga. forsinkelsen. (Hun havde sovet over sig, men skulle have mødt kl 11.30!). Pga. forsinkelsen sejlede alting ret meget og vi kunne ikke nå at introducere hende ordentligt til køkkenet osv. - så det blev en ret rodet affære og det var ikke særligt effektivt arbejde, som vi kunne have ønsket os.

 • Rasmus Olsen

  Vi hyrede Kiwie til at servere til min bros konfirmation og hun var en god hjælp. Hun har vores varmeste anbefalinger. Hilsen familien Olsen

 • Marie Rosa Kvist

  Kiwi og hendes veninde hjalp os til min 50 års føselsdags fest, og klarede det knald godt med tilberening, afrydning og opvask og til bilige penge :-)

 • Tonny Hammer

  Jeg og mine kollegaer havde en rigtig god oplevelse med Kiwie og Ann. Kommunikationen var god og de var hjælpsomme søde piger, som gjorde at festen kørte glat og at vi ikke skulle bekymre os om noget paraktisk. Skulle vi holde en fest en anden gang kontakter vi jer. Tak for hjælpen! 5 stjerner.

 • Dorthe Mie Nielsen

  Kiwie gav tilbud på servering til sølvbryllup, men udførte ikke jobbet, hun aflyste 7 dage før tid. Fordi hun skulle starte i skole en dag før tid. ☹️ Rigtig dårlig stil. skulle ud og finde anden hjælp. ☹️ Så det bliver minus stjerner herfra

 • Allan Rasmussen

  Har fået en rigtig fin have efter kiwie har været forbi. Intet at klage over. Kiwie er stille og rolig og arbejder som lovet.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.