Profilbillede

Uffe Bach Søgaard

8970 Havndal

Anmeldelse:

Har budt på 48 opgaver
Seneste aktivitet den 21. sep.
Mine kvalifikationer

Diverse indenfor have og anlæg. Jeg har de fornødne maskiner, til det meste have, samt anlægsarbejde. Arbejdsopgaver kan være store som små. Jeg råder også over større maskiner.

Mine erfaringer

Jeg har erfaring med omlægning eller nyetablering af terrasse og indkørsel, i sten eller fliser.

Mine foretrukne arbejdstider

Jeg er disponibel på alle tidspunkter, efter aftale.

Jeg løser opgaver indenfor
Græsplæne og græsslåning

Ikke udfyldt...

Anlæg af have

Ikke udfyldt...

Anlæg af terrasse

Ikke udfyldt...

Hækklipning

Ikke udfyldt...

Træfældning

Ikke udfyldt...

Andet havearbejde

Ikke udfyldt...


5 Anmeldelser af denne bruger

 • Rasmus Jeppesen

  Yderst professionelt, veltilrettelagt og flot stykke arbejde foretaget af Uffe hos mig - jeg har ingen betænkeligheder ved at efterspørge hans ydelser en anden gang eller anbefale til andre.

 • Eva Düring

  Nå andre må ikke se at du ville have 21,780 kr for at lægge 70 kvm fliser så den skulle slettes Men at du på min profil skriver at jeg ikke vil betale moms og skat Jeg arbejder i min mands revisions firma I Viborg og har gjort dette i 26 år og jeg betaler med glæde hver måned

 • Klaus Bak Pedersen

  Uffe og hans folk har løst opgaven perfekt her hos os. Vi har fået fjernet en del ældre bøgehæk planter og har fået etableret og omlagt en større terrasse bag vores hus. Flot arbejde, Uffe kan absolut anbefales.

 • Jacob Voss Andersen

  Uffe og hans makker lavede et fint stykke flisearbejde i vores drivhus. Uffe holder aftalerne og der blev arbejdet godt og effektivt! Jeg kan sagtens anbefale Uffe.

 • Helle Goul

  Jeg kan varmt anbefale Uffe! Han har lavet et rigtig fint stykke belægningsarbejde hos mig og han har været så rar at arbejde sammen med! Han har hjulpet med alle dele af arbejdet, om så det var at hente mine belægningssten. Vil ikke tøve med at kalde på ham næste gang jeg har brug for hjælp!

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.