Michael Lassen, Nordjylland

Michael Lassen

9000 Aalborg

Anmeldelse:

Har budt på 59 opgaver
Seneste aktivitet den 15. sep.
Mine kvalifikationer

Har arbejdet med mange ting, maler arbejde, havearbejde, div bygge projekter og meget meget mere. Udfører altid mit arbejde perfekt til du er 100% tilfreds og arbejder hårdt og koncentreret

Mine erfaringer

Har arbejdet med mange ting, maler arbejde, havearbejde div bygge projekter og meget meget mere. Udfører altid mit arbejde perfekt til du er 100% tilfreds og arbejder hårdt og koncentreret

Mine foretrukne arbejdstider

Jeg kan arbejde på alle tidspunkter

Jeg løser opgaver indenfor
Rengøring

Ikke udfyldt...

Maler

Ikke udfyldt...

Handyman

Ikke udfyldt...

Græsplæne og græsslåning

Ikke udfyldt...

Anlæg af have

Ikke udfyldt...

Anlæg af terrasse

Ikke udfyldt...

Hækklipning

Ikke udfyldt...

Træfældning

Ikke udfyldt...

Beskæring

Ikke udfyldt...

Andet havearbejde

Ikke udfyldt...

Flyttehjælp

Ikke udfyldt...

Andet

Ikke udfyldt...

Vinduespudsning

Ikke udfyldt...


12 Anmeldelser af denne bruger

 • Zoltan Kuscsik

  Awesome job painting our carport. Straightforward communication and very precise job. Lots of Danish companies could learn from him how to provide a good service.

 • Helle Rasmussen

  Dejligt at have fået hjælp af Michael, som er særdeles dygtig, effektiv og meget omhyggelig med sit arbejde, særdeles venlig, svarer hurtigt på henvendelse, sender sms’er før ankomst og holder sine aftaler. Michael udførte et super godt arbejde med en forfærdelig græsplæne og en knap så krævende hæk, hvor også hundehegnet blev genetableret, til stor tilfredshed. Også super tilfredshed med ophængning af to loftslamper, hvor jeg lærte om værdien af at anvende de rette skruer i gipslofter. De allerbedste anbefalinger herfra, jeg benytter gerne Michael en anden gang.

 • Hanne Clemmensen

  Michael har udført opgaven med indendørs maling af min 2 værelses lejlighed til min fulde tilfredshed. Han er en rar meget fleksibel, arbekdsom og omhyggelig person,som sætter stor pris på at levere opgaven perfekt. Det har han gjort med hjælp fra en ven Peter og de to var så gode sammen og yderst effektive. Jeg var fuldstændig tryg ved at forlade mit hjem vidende at de gik der alene og arbejdede. Jeg kan kun give Michael min allerbedste anbefaling, er så tilfreds med min flotte lyse nymalede lejlighed og bruger ham meget gerne igen.

 • Kristina Winter

  Michael udførte et fantastisk stykke arbejde. 100% tilfredshed herfra.

 • Haran S

  Vi var glade for havearbejdet udført af Michael og hans bror sidste år (2019), hvorfor vi har tænkt os at spørge dem igen i år.

 • Steffen Larsen

  Vi har haft besøg af Michael, og han udførte et glimrende stykke arbejde. Han var punktlig, hårdtarbejdende og leverede et rigtigt fint resultat, både med maling og havearbejde. Vi vil helst sikkert gøre brug, af Michaels arbejdskraft igen, en anden gang.

 • Anne gitte Elbronn

  Michael lavede havearbejde hos mine forældre. Det var så flot og yderst tilfredsstillende arbejde han lavede. Kan 100% anbefale ham.

 • Ole Dimpker

  Hurtig kontakt og fint udført arbejde af Michael og Morten. Det tog 2 dage, hvor begge var i gang hele tiden. 2 høflige og venlige mennesker der ryddede flot op efter sig.

 • Anne Marie Johansen

  Michael har været en uvurderlig hjælp ved vores flytning. Han arbejder hårdt, koncentreret og med fokus på at gøre alt ordentligt. Han har båret mange, mange tunge ting, samlet det mest genstridige og store garderobeskab fra Ilva, hængt reoler, TV og lamper op - og ryddet op efter sig. Han kan en masse ting, er arbejdsom og punktlig og er en fornøjelse at samarbejde med om ting, der ellers godt kan være “sure”. Stor anbefaling til Michael.

 • Per Harbo

  Jeg er helt enige i foranstående positive anmeldelser af Michael. Han er helt utroligt pligtopfyldende ,venlig ,og pålidelig, og flittig

 • Frank Leth

  Michael og hans tvilling bror klippede vores hæk. En meget perfekt klipning, den har aldrig før haft så lige kanter.👌👌 Meget flot arbejde Kan varmt anbefales. 👍👍

 • Mette Fjorback

  Michael har klippet min hæk. Han er en usædvanlig pertentlig og flittig mand. Han arbejder hårdt og arbejdet bliver afleveret perfekt. Kan varmt anbefale Michael og min hæk skal klippes af ham igen.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.