Frederik Peter Eriksson

2770 Kastrup

Anmeldelse:

Har budt på 165 opgaver
Seneste bud den 18. sep.
Mine kvalifikationer

Elektriker Alt handyman arbejde udføres. Også total-renovering /renovering af lejligheder/kontorer og hus -også som entrepriser Alt Elektrikerarbejde. Jeg påtager mig alle slags el-opgaver, både små opgaver og større projekter.

Mine erfaringer

Elektrike, r både8i 25 års erfaring med handyman arbejde, og renovering / total-renovering af lejligheder, huse og sommerhuse

Mine foretrukne arbejdstider

Alle ugens dage, både i dagtimerne og om aften.


3 Anmeldelser af denne bruger

  • Rebecca Preisler Ahmad

    Peter er dygtig, omhyggelig og venlig - han er god til at spørge, hvordan man vil have det, inden han går i gang - og så kan han lidt af hvert! Jeg ville ikke tøve ét øjeblik med at bruge ham igen, og han får mine bedste anbefalinger.

  • Birte Christensen

    Peter har hjulpet mig med at tage en dør ned og få plads til og sætte en skydedør op. Det var ikke et let job, men han er blevet ved også selvom, det drillede indimellem. Så jeg kan klart anbefale Peter og vil også bruge ham igen.

  • Irina Dolinska

    Jeg kan varmt anbefale Peter. Han har hjulpet mig til at samle&montere møbler i min lejlighed. Peter gjorde et godt styk arbejde til en god pris og han er meget kvalitetsbevidst, professionel og meget venlig. Jeg vil helt sikkert ringe til ham igen når jeg har brug for hjælp.