Frederik Peter Eriksson

2770 Kastrup

Anmeldelse:

Har budt på 387 opgaver
Seneste bud den 19. feb.
Mine kvalifikationer

SE VENLIGST BORT FRA DEN ENESTE DÅRLIGE ANMELDELSE, da den er skrevet af en person som jeg tror ikke er øh... ja - hele normal. Elektriker Alt handyman arbejde udføres. Renovering / totalrenovering og entrepriser vedr. lejligheder kontorer og huse Alt Elektrikerarbejde. Jeg påtager mig alle slags el-opgaver, både små opgaver og større projekter.

Mine erfaringer

SE VENLIGST BORT FRA DEN ENESTE DÅRLIGE ANMELDELSE, da den er skrevet af en person som jeg tror ikke er øh... ja - helt normal. Elektriker 25 års erfaring med handymanarbejde, og renovering / total-renovering af lejligheder, kontorer, huse og sommerhuse

Mine foretrukne arbejdstider

SE VENLIGST BORT FRA DEN ENESTE DÅRLIGE ANMELDELSE, da den er skrevet af en person som jeg tror ikke er øh... ja - helt normal. Alle ugens dage, både i dagtimerne og om aften.

Billeder

7 Anmeldelser af denne bruger

 • Henriette Sunne

  Tak for hjælpen. Toilettet har ikke løbet siden du gik, så det virkede. Jeg vil absolut give dig en god anmeldelse 👍

 • Marie Kernick

  Jeg kan desværre Ikke give 0 stjerner. Peter brugte 7 timer på at lægge 2 m2 klickgulv. Eller dvs jeg måtte stoppe ham efter 7 timer, da resultatet var under al kritik. Jeg ved godt han ikke er tømrer, men med 25 års erfaring som handyman burde opgaven være en smal sag. Hvis ikke må man forvente, at manden siger, at opgaven er ud over hans kompetenceniveau. Jeg er stadig i chok over resultatet og kan IKKE anbefale Peter.

 • Sara AM

  Jeg vil gerne vidergive mine varmeste anbefalinger af Peter. Han er yderst dygtig, fleksibel og professionel. Vi fik monteret en emhætte og resultatet blev super flot. Jeg er ikke i tvivl om, hvem jeg vil kontakte, når jeg har brug for hjælp til andre opgaver.

 • Louise Hansen

  Jeg var utrolig glad for den hjælp, jeg fik. Da opgaven ikke kunne læses her og nu, betalte jeg intet, selvom det blev brugt en time. Bruger ham gerne igen! 👍

 • Rebecca Preisler Ahmad

  Peter er dygtig, omhyggelig og venlig - han er god til at spørge, hvordan man vil have det, inden han går i gang - og så kan han lidt af hvert! Jeg ville ikke tøve ét øjeblik med at bruge ham igen, og han får mine bedste anbefalinger.

 • Birte Christensen

  Peter har hjulpet mig med at tage en dør ned og få plads til og sætte en skydedør op. Det var ikke et let job, men han er blevet ved også selvom, det drillede indimellem. Så jeg kan klart anbefale Peter og vil også bruge ham igen.

 • Irina Dolinska

  Jeg kan varmt anbefale Peter. Han har hjulpet mig til at samle&montere møbler i min lejlighed. Peter gjorde et godt styk arbejde til en god pris og han er meget kvalitetsbevidst, professionel og meget venlig. Jeg vil helt sikkert ringe til ham igen når jeg har brug for hjælp.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.