Nicolai Krømmelbein

2730 Herlev

Anmeldelse:

Har budt på 63 opgaver
Seneste bud den 16. nov.
Mine kvalifikationer

Pålidelig, grundig og går op i detaljen. Jeg kommer til den aftalte tid og gør så vidt muligt opgaven færdig inden for den aftalte tid. Jeg er kontor og butiksuddannet men har ved siden af drevet egen handyman virksomhed. Jeg kan derfor hjælpe med mange forskellige dagligdags opgaver. Se evt. under erfaringer.

Mine erfaringer

Jeg har erfaring med mange forskellige handyman opgaver. Her er nogle af dem: Samling af møbler Opsætning af hylder, skabe, reoler og.lign. Ophængning af billeder, gardiner og persienner Opsætning af lamper inkl. alm. tilslutning i eksisterende installation. Udskiftning af vandhaner/blandingsbatterier mm. Montering af køkkener... Og meget mere...

Mine foretrukne arbejdstider

Hele dagen, også aften og weekend.


Opgaver

4 Anmeldelser af denne bruger

  • Kadir Bilir

    Nicolai helped us with curtain rodes and lamps. He worked very clean and carefully. He is a kind & reliable man and strongly recommended. Thanks Nicolai!

  • Kjeld Ensted

    Nicolaj ankom på det aftalte tidspunkt og løste vores arbejdsopgaver - med at opsætte skabe - på en meget professionel måde. Han kan klart anbefales som arbejdskraft til andre ligesom vil selv vil bruge ham igen.

  • Birgitte Hansen

    Nicolai er en venlig og pålidelig handyman. Han klarede meget hurtigt og på bedste måde de små opgaver, som jeg havde brug for hjælp til. Tak Nicolai.