Profilbillede

Nicolai K

2730 Herlev

Anmeldelse:

Har budt på 120 opgaver
Seneste bud den 16. jun.
Mine kvalifikationer

Pålidelig, grundig og går op i detaljen. Jeg kommer til den aftalte tid og gør så vidt muligt opgaven færdig inden for den aftalte tid. Jeg er kontor og butiksuddannet men har ved siden af drevet egen handyman virksomhed. Jeg kan derfor hjælpe med mange forskellige dagligdags opgaver. Se evt. under erfaringer. Obs! Jeg tager normalt 225 kr. i timen. Det er måske højere end andre tilbud du får, men jeg medbringer tilgengæld altid skruer, rawlplugs ledning osv, som er med i prisen. Derudover leverer jeg et grundigt stykke arbejde og byder ikke ind på opgaver som jeg ikke kan lave et 100 % godt stykke arbejde på.

Mine erfaringer

Jeg har erfaring med mange forskellige handyman opgaver. Her er nogle af dem: Samling af møbler Opsætning af hylder, skabe, reoler og.lign. Ophængning af billeder, gardiner og persienner Opsætning af lamper inkl. alm. tilslutning i eksisterende installation. Udskiftning af vandhaner/blandingsbatterier mm. Montering af køkkener... Og meget mere...

Mine foretrukne arbejdstider

Hele dagen, også aften og weekend.

Jeg løser opgaver indenfor
Rengøring

Alm. rengøring samt hovedrengøring ved f.eks. fraflytning og indflytning.

VVS

Almindelig udskiftning af armaturer og blandingsbatterier, brusehoved. Opsætter nye vaske og tilslutter til eksisterende installationer. Er ikke uddannet VVS.

Maler

Almindeligt malerarbejde og klargøring ved f.eks. fraflytning og indflytning. Tapetsering med savsmuld og struktur tapeter. Spartler ikke vægge og lignende. Er ikke uddannet maler

Elektriker

Opsætning af lamper samt tilslutning i eksisterende installation. Laver ikke nye installationer, da jeg ikke er uddannet elinstallatør.

Handyman

Alt mellem himmel og jord. Samler møbler, sætter hylder op, montering af TV på væggen. Gardiner, persienner osv. sætter jeg også op. Lægning af laminatgulve og vinyl. Alt mellem himmel og jord ganske enkelt.

Græsplæne og græsslåning

Almindelig vedligeholdelse. Du skal selv have udstyret.

Hækklipning

Almindelig periodevis hækklipning. Du skal selv have udstyret.

Andet havearbejde

Almindeligt forefaldende havearbejde. Du skal selv have udstyret.

Flyttehjælp

Har to hænder hvis du skal bruge ekstra hjælp. Har også bil med trækkrog og kan altid gå fat i en flyttetrailer

Servering eller anden hjælp til fest

Har tidligere arbejdet som tjener på restaurant og har erfaring med servering og anretning til private arrangementer. Kan servere fadøl osv., men har minimal erfaring med at blande drinks.

Lektiehjælp

Dansk, engelsk og matematik på folkeskole niveau. Har arbejdet som frivillig lektietræner for 6. Klasser.

Hjælp til mobil, pc, tv

Software. Alt muligt forskelligt. Bare spørg.


15 Anmeldelser af denne bruger

 • Maia Eilstrup

  5 store stjerne herfra! Dygtig, sød og god rådgivning, vil bestemt anbefalde Nicolai.

 • Lis Knoblauch

  Nicolai har monteret lys under mine køkkenskabe og har også stået for indkøb af lysskilte. Han har lavet et pænt arbejde og ovenikøbet billigere end aftalt. Han får min varmeste anbefaling. Lis

 • Hanne Niss

  Kan varmt anbefale Nicolai. Han udførte mine opgaver til perfektion, kom præcist og var venlig og rar at samarbejde med. Vil helt klart bruge ham igen.

 • Amy Dahl

  Nicolai har idag sat TV, lampe og brusesæt op hjemme hos mig. Han er super opmærksom på ens ønsker, hurtig og professionel. Jeg vil bruge Nicolai igen!

 • Simone Nielsen

  Nicolai er en meget venlig handyman, som hjælper med at løse dine opgaver på en Meget professionel måde. Kan varmt anbefales, og vil helt sikkert bruge ham igen💪

 • Patience Balslev

  Nicolai came yesterday and assembled 3 Ikea wardrobes beautifully. He was very cooperative about timing when Ikea delivered late and was very pleasant and most effective. Excellent. (PS. Spoke fluent English too!)

 • Helle Paulsen

  Nicolai hjalp med, at opsætte ny håndvask med underskab og nyt armatur. Nicolai kom til tiden og udførte et omhyggeligt stykke arbejde på ingen tid og med godt humør! Jeg kan varmt anbefale Nicolai og vil bestemt gemme hans kontaktoplysninger!

 • Maj Bloch Eidner

  Nicolai hjalp os med opsætning af lamper, hvilket han gjorde til perfektion. Han er venlig, pålidelig, grundig og punktlig. Jeg kan varmt anbefale Nicolai.

 • Kadir Bilir

  Nicolai helped us with curtain rodes and lamps. He worked very clean and carefully. He is a kind & reliable man and strongly recommended. Thanks Nicolai!

 • Kjeld Ensted

  Nicolaj ankom på det aftalte tidspunkt og løste vores arbejdsopgaver - med at opsætte skabe - på en meget professionel måde. Han kan klart anbefales som arbejdskraft til andre ligesom vil selv vil bruge ham igen.

 • Birgitte Hansen

  Nicolai er en venlig og pålidelig handyman. Han klarede meget hurtigt og på bedste måde de små opgaver, som jeg havde brug for hjælp til. Tak Nicolai.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.