Praveenan Pathmanathan, Østjylland

Praveenan Pathmanathan

8400 Ebeltoft

Anmeldelse:

Har budt på 314 opgaver
Seneste aktivitet den 28. nov.
Mine kvalifikationer

udendørs arbejdsopgaver vinduespudsning lektiehjælp(Ingeniørstuderende på AU) madlavning indkøbsopgaver skrivearbejde/kontorarbejde oprydning Flyttehjælp

Mine erfaringer

har tidligere arbejdet for mange private klienter rundt i ebeltoft og boligkontoret i århus med udendørs opgaver. Derudover har jeg også arbejdet for sommerhusrengøringsfirma i det lokale Har hjulpet til med tjeneropgaver, service, opvask og lignende til privatfester/arrangementer hvilket også fremgår af anmeldelser på min profil :)

Mine foretrukne arbejdstider

8:00-16:00

Jeg løser opgaver indenfor
Maler

Ikke udfyldt...

Tømrer & Snedker

Ikke udfyldt...

Handyman

Ikke udfyldt...

Græsplæne og græsslåning

Ikke udfyldt...

Anlæg af have

Ikke udfyldt...

Hækklipning

Ikke udfyldt...

Træfældning

Ikke udfyldt...

Beskæring

Ikke udfyldt...

Andet havearbejde

Ikke udfyldt...

Flyttehjælp

Ikke udfyldt...

Servering eller anden hjælp til fest

Ikke udfyldt...

Lektiehjælp

Ikke udfyldt...

Andet

Ikke udfyldt...

Vinduespudsning

Ikke udfyldt...


15 Anmeldelser af denne bruger

 • Morten Friesgaard

  Praveenan mig med at flytte. Super effektiv og hyggelig. Gav opgaven en time ekstra da det blev nødvendigt. Anbefales!

 • Bodil Bast

  Praveenan tog sig af kontakten og derefter påtog hans søde og meget smilende mor, Mala, at få sat skik på mit lille rækkehus til flytning. Det er de sødeste og mest arbejdsomme og grundige mennesker jeg fik hyret til jobbet og jeg har kun stor stor ros til dem og deres arbejde. På grund af flere måneders sygdom var mit lille rækkehus snavset og forsømt, men Mala gik i gang fra en ende af og blev ved til hun havde været overalt. Jeg er helt ovenud tilfreds med resultatet.

 • Troels Kjær

  Tak for din hjælp idag Praveenan! Du fik din sag for med en kæmpe bunke haveaffald til genbrugspladsen. Det klarede du super, og til en helt fair pris. 5 stjerner herfra.

 • Katrine Madsen

  Vi "lånte" Praveen til vores havebryllup sidste weekend. Vi havde bestilt fingermad fra smageriet til 45 personer, som han så skulle opvarme i én ovn og anrette i teltet udenfor. 9 forskellige retter + brød. Praveen gjorde det så godt som nogen kunne have gjort og løb hurtigt hele dagen, for én mand var nok ikke helt nok til opgaven. Han var hurtig, omhyggelig og høflig overfor de gæster, som kom ind i køkkenet og ville bestemme. Han styrede det hele så fint. Vores klareste anbefalinger herfra - og med en anbefaling om at være mere end én i køkkenet til 45 personer. Praveen klarede det super, men det kan ikke have været lige sjovt hele tiden. Tak og undskyld.

  • Praveenan Pathmanathan

   Tak for en super fin anmeldelse Katrine 😊 Håber i havde en god dag med det perfekte vejr til dagen ☀️☺️

 • Xenia Lichtenstein

  Kære Praveenan TUSIND TAK for din fantastiske flyttehjælp lørdag den 30. maj her i Ebeltoft. Du er utrolig grundig, vedholdende, stærk og meget venlig og imødekommende. De varmeste anbefalinger til dig.

 • Casper Olsen

  Vi snakker et sted hvor der er 4 kvm og et hvornår er ca 8 kvm

 • Birte Hornekær

  Virkelig god oplevelse! Praveenan kom før tiden og tog fat med det samme. Arbejdet er veludført, og Praveenan er en venlig og hjælpsom ung mand. Vores varmeste anbefalinger. Birte og Jørgen.

 • Maja Hjort

  Praveenan gjorde et rigtig godt stykke arbejde og kan klart anbefales! :) 5 stjerner herfra

 • Lene Jeppesen

  Jeg var godt tilfreds med Praveenans arbejde. Og han er meget venlig. Vh. Lene

 • Henning Juel Møller

  Hej Praveenan hjalp os til en privat fest med 60 gæster. Han var en rigtig god hjælp, meget selvkørende. Kan varmt anbefale ham. Mvh Lykke og Henning

 • Jacob Heath

  Jeg havde fornøjelsen af at få hjælp til vores søns navngivningsfest af Praveenan. Han var super høflig, grundig og hjælpsom, og han fik hele festen til glide perfekt. Han styrede maden, køkkenet, og blev længere end oprindeligt aftalt for at alt kunne lade sig gøre. Vi kunne ikke have gjort det uden ham, og jeg ville personligt bruge Praveenan til hvilken som helst opgave, da han tydeligt er en mand af mange talenter :) 5 kæmpe stjerner herfra

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.