Tina Jørgensen, Storkøbenhavn

Tina Jørgensen

2670 Greve

Anmeldelse:

Har budt på 26 opgaver
Seneste aktivitet den 25. mar.
Mine kvalifikationer

Skal I holde fest og vil nyde jeres skønne gæster og ikke skulle bekymre jer om alt det praktiske er det mig i skal henvende jer til . Jeg er ikke bange for at tage fat og er altid glad og positiv. Har en del erfaring angående fester (fødselsdag,barnedåb,bryllup,osv) både på gulvet og køkken.

Mine erfaringer

Uddannet ernæring assistent så i den forbindelse er rengøring og madlavning en daglig udførelse af mit arbejde

Mine foretrukne arbejdstider

Weekend

Jeg løser opgaver indenfor
Servering eller anden hjælp til fest

Ikke udfyldt...


12 Anmeldelser af denne bruger

 • Nadja Svendsen

  Vi kan varmt anbefale Tina som hjælp til fest. Hun hjalp os til vores datters konfirmation, der blev holdt med ca. 30 mennesker i telt i haven. Tina havde tydeligt erfaring og styr på alle processer. Hun gjorde os trygge både før og under festen. Hun stod bl.a. for at anrette buffet, som hun gjorde meget flot. Tina går op i at pynte maden med lidt krydderurter mv., så den ser bedst mulig ud. Hun er sød, imødekommende og smilende. Fuld tilfredshed herfra 👍

 • Laila Rahim

  Jeg er nok lidt af en perfektionist og har svært ved at give slip, men Tina er simpelthen så rar og professionel at man med det samme kan mærke at det har hun helt styr på. Hun sørger for at ingen mangler noget og har en kæmpe overblik. Efter hun gik var alt så pænt ryddet, at man ikke skulle tro der havde været fest. De største anbefalinger herfra.

 • Søren Skou Remfeldt

  Stor tak til Tina som sørgede for, at min kone og jeg kunne bruge vores tid med sammen med vores børn og børnebørn i en netop overstået uges sommerhusferie ved vestkysten. Tina havde lejet et sommerhus i nærheden og sørgede hver eneste dag for tilberedning af morgen- og aftensmad til os (9 voksne og 5 børn). Der var friskbagte boller hver eneste morgen og om aftenen kunne sætte os til bords og nyde eks. Græske frikadeller med Tzatziki, flæskesteg med brunede kartofler, rødkål m.v. Alt sammen veltilberedt og velsmagende. Tina skal have de varmeste anbefalinger herfra. Vil helt sikkert gøre brug af hendes evner ved fremtidige arrangementer.

  • Tina Jørgensen

   Kære Søren og familie.. det har været så skønt at kunne hjælpe til så i kunne nyde hinanden og jeres ferie. Så 1000 tak for de fine ord og oplevelsen. Kh

 • Gitte Markussen

  Jeg har haft den glæde af at have Tina Jørgensen, som køkkenhjælp til min søns konfirmation. Hun gjorde et fantastisk stykke arbejde og alt fungerede bare fra start til slut. Jeg kan absolut anbefale Tina med flest mulige stjerner.

 • Karsten Larsen

  Tina hjalp til konfirmation med gæster i telt. Det var helt perfekt, både på dagen og med kommunikationen op til. Bedste anbefalinger herfra. Mvh Karsten

  • Tina Jørgensen

   Tak for de pæne ord.. skønt at I havde en dejlig dag. Kh Tina

 • Rasmus Valstedgård

  Vi havde fornøjelsen at have hyret Tina som bartender til vores pool party, det endte med Tina var meget mere end bartender Tina sørgede for gril, salat kartofler, dække borde osv osv osv, samt perfekte kolde drinks.... derudover er hun super sød ... 100 * her fra.

 • Anne Louise Würtzen

  Tina sørgede for at alt vedr. køkkenet, buffeten og serveringen fungerede helt i top til vores søns barnedåb for ca. 30 mennesker. Som flere gæster sagde, så bemærkede man dårligt at hun var der, men samtidig sørgede hun for at det hele spillede 100%. Hun fik kun en kort intro og var derefter helt selvkørende. Jeg kan på det varmeste anbefale Tina som hjælp til et lignede arrangement!

  • Tina Jørgensen

   1000 tak for de pæne ord.. Det er jeg virkelig taknemmelig for.. knus til dig og familien 😊

 • Rikke Røske-Nielsen

  Tusind tak Tina. Du får de varmeste anbefalinger fra vores familie. Vi holdt konfirmation hjemme d.1/8-2020, en fest med 40 mennesker. Tina tog sig af alt, simpelthen. Lige fra at modtage maden fra catering mens vi var i kirken til at gå ud med skrald efter afrydning. Hun er utrolig effektiv og professionel og man får hurtig fornemmelsen af at man trygt kan overlade alt til hende. Det er guld værd når man holder fest hjemme, det var som om vi selv var med som gæster i vores eget hus. Vi krydser fingre for at Tina er ledig næste gang vi holder fest.

 • Annemarie Nielsen

  Vi holdt i weekenden barnedåb for vores søn med 70 voksne og 21 børn. Tina havde efter aftale en ekstra med til hjælp og de to tog sig af alt i løbet af dagen (velkomstdrinks m. snacks, buffetopsætning/nedtagning, kaffebrygning, kagebuffet, opvask, afrydning osv. osv.). De var top effektive og havde godt humør. Jeg vil helt sikkert kontakte Tina igen for fremtidige opgaver. Kan varmt anbefale :-)

 • Morten Østergaard

  Tina hjalp os med 50 års fødselsdag med omkring 50 gæster og hun gjorde et fantastisk job og fik velkomstdrinks, buffet, bar og køkken til at køre så vi kunne nyde gæster og festen. Vi kan kun anbefale Tina hvis i skal have festen til at køre. Mange tak !!!

 • Martin Bjergegaard

  I afledning af 40 års fødselsdag havde vi inviteret hen mod 80 mennesker hjem i haven til en havefest. Tina kom og hjalp og uden hende havde det hele sejlet. Hun har et fantastisk gå på mod og stort overblik. Vi kan i den grad anbefale Tina og vil helt sikkert gøre brug af hende igen hvis adledningen er til det. TAK FOR HJÆLPEN :-)

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.