Marc K, Storkøbenhavn

Marc K

2500 Valby

Anmeldelse:

Har budt på 85 opgaver
Seneste aktivitet den 30. mar.
Mine kvalifikationer

Jeg er uddannet inden for træfaget og har udført og hjulpet ved en lang række forskellige handyman opgaver, professionelt igennem ansættelser, men også i min fritid, for at hjælpe til ved havearbejde. Personligt er jeg imødekommende og tager dialogen sammen med opgavestilleren (taler dansk og engelsk) inden jeg kan finde den rette løsning og starter på opgaven. Ud over at have hænderne skruet rigtigt på, er jeg vandt til, at bruge en lang række forskellig håndværks- og elværktøjer samt arbejde selvstændigt. Dog er jeg også god til at sammenarbejde med andre håndværkere eller selve opgavestilleren, i tilfælde af større opgaver, hvor opgavestilleren har brug for understøttende hjælp. Jeg kan også koordinere og hjælpe ved at finde autoriserede håndværkere i tilfælde hvor det er nødvendigt f.eks. i forbindelse med VVS eller el af faste installationer.

Mine erfaringer

Jeg har bred erfaring inden for store og mindre renoveringsopgaver i lejlighed/hus. (Opsætning af lamper, nedbrydning af vægge, sætte gipsvægge op, tapetsering, lægge gulv, skifte døre, nedhængte lofter mm.) Jeg har også diverse erfaring fra bygning eller samling af møbler, køkkener og reparationer. Maler og murerarbejde har jeg en del erfaring fra, blandt andet, havemur- og støbearbejde og opsætning af fliser i forbindelse med renovering af badeværelse. Jeg ved hvor grænserne går i forhold til autoriseret arbejde for el og VVS og kan koordinere mit arbejde sammen med dem.

Mine foretrukne arbejdstider

Jeg er fleksibelt omkring arbejdstiden i hverdagene og tilrettelægger denne sammen i dialog med opgavestilleren. Ferie og helligdage skal nærmere aftales. Mine priser: Generelt giver jeg fastpris ved samling af møbler, montage af lamper og småting der skal sættes op. Derudover kender jeg forskellige monterings satser fra forskellige varehuse, der tilbyder montage. Ved nedbrydning, bortskaffelse eller mindre renovering (eks. spartling, tapetsering, maling eller fugning) tager jeg tit en uforpligtende snak og laver en vurdering sammen med opgavestiller. Det samme gælder for murerarbejde, snedker arbejde og mindre vvs arbejde (eks. flisearbejde, lægge gulv eller håndvask). I forhold til havearbejde er det meget afhængigt af omfanget. Mindre opgaver kan aftales med fastpris og større opgaver (total klargøring af have) vil være bundet til timesats, som kan forhandles.

Jeg løser opgaver indenfor
Maler

Ikke udfyldt...

Murer

Ikke udfyldt...

Tømrer & Snedker

Ikke udfyldt...

Handyman

Ikke udfyldt...

Græsplæne og græsslåning

Ikke udfyldt...

Anlæg af terrasse

Ikke udfyldt...

Hækklipning

Ikke udfyldt...

Beskæring

Ikke udfyldt...

Andet havearbejde

Ikke udfyldt...

Børnepasning

Ikke udfyldt...

Flyttehjælp

Ikke udfyldt...

Reparation/klargøring af bil, båd, cykel

Ikke udfyldt...

Arkitekt og ingeniør

Ikke udfyldt...

Hundepasning

Ikke udfyldt...


3 Anmeldelser af denne bruger

  • Henriette Klindt

    Marc ordnede skab der eller var helt umuligt Super service hele vejen igennem 1000 tak 😀

  • Helena Overgaard

    Sød, venlig, pålidelig, grundig, punktlig, dygtig og har stor faglig viden. Yderst kompetent!

  • Line Veiss

    SÅ mega dygtig og meget professionel! Samlede skab til perfektion og på kort tid. Han har ordnet nærmest hele min nye lejlighed og vi er SÅ glade

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.