Lars H

4000 Roskilde

Anmeldelse:

Har budt på 14 opgaver
Seneste bud den 13. jul.
Mine kvalifikationer

Jeg er en Handyman med hænderne rigtigt skruet på... Har haft mit eget murerfirma og går op i detaljer.. Så hvis du har nogle opgaver du vil have et tilbud på, er du velkommen på at give et kald eller skrive en besked.

Mine erfaringer

Stor erfaring med de fleste håndværksfag, specielt murer og tømrer...

Mine foretrukne arbejdstider

Er meget fleksibel


6 Anmeldelser af denne bruger

 • Susanne Jensen

  Lars har lavet det flotteste badeværelse hos mig - pudset vægge og lagt nye fliser. Det har været en virkelig positiv oplevelse at samarbejde med Lars;; han er yderst pålidelig, nem at kommunikere med og meget fleksibel. Han spørger altid om man er enig om tingene inden han udfører arbejdet. Jeg kan kun give Lars de bedste anbefalinger :-)

 • Emine Mefail

  Lars har sat hylder op i badeværelse, spartlet og malet, lagt kabelskjuler skinne fra fjernsyn, hængt besværlig kunst op, fastmonteret skabe og indkøbt materialer. Alt er helt perfekt udført, og jeg kan give min varmeste anbefaling. Lars er både punktlig, venlig og hjælpsom.

 • Katja Linnesø

  Lars er punktlig, dygtig, og tillige en yderst behagelig mand. Jeg er fuldt ud tilfreds med arbejdet, og giver Lars de varmeste anbefalinger.

 • Birgit Christensen

  Lars har i dag monteret nye dørhåndtag på mine indvendige døre og givet dørene olie. Desuden har han for nogle dage siden repareret en gammel kommode. Arbejdet blev gjort perfekt, og det foregik på en stilfærdig og venlig måde. Jeg kan give Lars mine bedste anbefalinger.

 • Astrid Nielsen

  Lars har malet et meget irregulært rum i mit kolonihavehus på tilfredsstillende vis. Kom til aftalt tid og udførte opgaven med godt humør trods bagende hede. Behageligt væsen. Kan bestemt anbefale ham, hvis der skal ordnes noget i huset.

 • Jesper E

  Lars har sat fliser op på væggen i vores nye køkken, og løst opgaven på fornem. Vi er fuldt tilfredse og kan klart anbefale hans arbejde.