Lars H, Vestsjælland

Lars H

4000 Roskilde

Anmeldelse:

Har budt på 14 opgaver
Seneste aktivitet den 19. jan.
Mine kvalifikationer

Jeg er en Handyman med hænderne rigtigt skruet på... Har haft mit eget murerfirma og går op i detaljer.. Så hvis du har nogle opgaver du vil have et tilbud på, er du velkommen på at give et kald eller skrive en besked.

Mine erfaringer

Stor erfaring med de fleste håndværksfag, specielt murer og tømrer...

Mine foretrukne arbejdstider

Er meget fleksibel

Jeg løser opgaver indenfor
Maler

Ikke udfyldt...

Murer

Ikke udfyldt...

Tømrer & Snedker

Ikke udfyldt...

Handyman

Ikke udfyldt...

Græsplæne og græsslåning

Ikke udfyldt...

Hækklipning

Ikke udfyldt...

Andet havearbejde

Ikke udfyldt...

Flyttehjælp

Ikke udfyldt...

Hjælp til mobil, pc, tv

Ikke udfyldt...


27 Anmeldelser af denne bruger

 • Ditte Kjær

  Lars har lavet flere opgaver for mig. Han er super dygtig og professionel. Han udfører opgaverne hurtigt og tilmed er han et behageligt menneske. Jeg vil til enhver tid anbefale ham.

 • Thure Krarup

  Lars var både super dygtig, dybt professionel, hurtig og enormt sympatisk. Løste en række opgaver for os til UG. Kan kun anbefale ham på det varmeste.

 • Peter Toftemann

  Super flot arbejde! Lars satte fliser op i vores køkken, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Flot arbejde til en god pris :)

 • Jacqueline Bauer

  Lars har lavet min mur idag. Jeg skulle have lavet vindue klar til terrassedør. Han er professionel og utrolig behagelig. Ham vil jeg til enhver tid anbefale at bruge. Hilsen jacqueline bauer

 • Marie-Louise Lysholt Lange

  Lars fik meget hurtigt ordnet de ting, jeg havde puljet sammen til ham - samling af Ikea-skabe, opsætning af lamper, billeder med mere. Det hele står skarpt, stor ros herfra. God kommunikation hele vejen, aftale overhold til punkt og prikke :) Når jeg har en bunke opgaver en anden anden gang, kontakter jeg Lars.

 • Betina Hindsberg

  Kan helt klart anbefale Lars. Meget punktlig, fantastisk stykke arbejde, gode priser. Vil tage kontakt en anden gang.

 • Jeanette Justsen

  Havde Lars på besøg til en ret lille opgave (boring af huller i betonvæg), men det var alle pengene værd. Lars kom til tiden og var meget fleksibel i forhold til tid. Yderst professionel, jeg vil helt klart bruge Lars igen til andre opgaver.

 • Lone Midtgaard

  Jeg kan bestemt anbefale Lars som handyman. Han hjalp med at ophænge væghængte reoler m.m. med et rigtig fint resultat. Han var omhyggelig og ryddede pænt op efter sig. Kom også til aftalt tid. Jeg vil helt sikkert booke ham igen ved fremtidige opgaver.

 • Camilla Laub

  Lars satte vores havelåge op og vi er super glad for resultatet! Jeg vil bestemt kontakte Lars ifht. andre opgaver så mine bedste anbefalinger!

 • Mark Gurtler

  Lars, gjorde et godt stykke arbejde og meget tilfreds med kvaliteten af ​​arbejdet. Kan varmt anbefale ham.

 • Ursula Rol

  Jeg kontaktede Lars med en speciel opgave - som han ikke havde prøvet før - nemlig hjælp til at få udsluset flagermuse fra loft og endegavl. Opgaven skulle løses indenfor et bestemt tidsrum, da de er fredet. Lars tog opgaven i stiv arm - og kom selv med forslag og løsninger, som har virket. Kan helt klart anbefale Lars for hans arbejde, punktlighed og ikke mindst måde han griber opgaverne an på og får dem løst.

 • Nancy Al

  Lars er bare den bedste! Hvis man vil have et ordentligt og rent stykke arbejde så er han manden!

 • Annella Schäfer

  Jeg kan helt klart anbefale Lars H. for hans professionelle arbejde. Han gik med det samme i gang med at samle mine møbler omhyggeligt og arbejdede i 4 stive timer uden pauser til arbejdet var færdigt. Næste gang, jeg har noget, der skal laves, vil jeg bestille Lars igen her igennem Handyhand.

 • Gitte Lone Sørensen

  Venlig, overholder aftaler og har lavet et virkeligt fint stykke murerarbejde, kan bestemt anbefales. Mvh. Gitte

 • Anna

  Lars har har lavet det flotteste stykke arbejde med fliser hen over mit køkkenbord. Han er hurtig og venlig. Kan kun give de varmeste anbefalinger.

 • Stina Gamst

  Lars er en virkelig dygtig murer - præcis og grundig, og samtidigt er han et behageligt menneske, der er nem at samarbejde med. Jeg kan give Lars mine bedste anbefalinger!

 • Simone Moos

  Jeg vil med glæde anbefale Lars til andre som skal have lavet murer arbejde. Han holder sine aftaler og er meget grundig med sit arbejde. Jeg er virkelig glad og tilfreds med det han har lavet, og kommer helt sikkert til at kontakte ham igen hvis andet skal fixes. :)

 • Rie Fink

  Jeg giver med glæde Lars 10 Stjerner. Alt hvad du har af hængepartier ordner Lars. Endvidere er han overordenligt omhyggelig, alt hvad han laver er perfekt. Lars har hjulpet os med mange opgaver lige fra opsætning af lamper og persienner og i den større ende maling og opsætning af fliser. Han er som person meget imødekommende, god til at komme med forslag til netop ens projek og altid i godt humør uanset hvad du skal udført ! Mangler du en Handyman er Lars den bedste !

 • Linda Sørensen

  Lars har lavet havearbejde hos os. Fjernet visne våde blade, kviste og grene. Vi er yderst tilfredse, både med arbejdet, kontakten og grundigheden. Vi vil meget gerne have hjælp af Lars til noget tømrerarbejde efter nytår. Vh Linda og Jens

 • Susanne Jensen

  Lars har lavet det flotteste badeværelse hos mig - pudset vægge og lagt nye fliser. Det har været en virkelig positiv oplevelse at samarbejde med Lars;; han er yderst pålidelig, nem at kommunikere med og meget fleksibel. Han spørger altid om man er enig om tingene inden han udfører arbejdet. Jeg kan kun give Lars de bedste anbefalinger :-)

 • Emine Mefail

  Lars har sat hylder op i badeværelse, spartlet og malet, lagt kabelskjuler skinne fra fjernsyn, hængt besværlig kunst op, fastmonteret skabe og indkøbt materialer. Alt er helt perfekt udført, og jeg kan give min varmeste anbefaling. Lars er både punktlig, venlig og hjælpsom.

 • Katja Linnesø

  Lars er punktlig, dygtig, og tillige en yderst behagelig mand. Jeg er fuldt ud tilfreds med arbejdet, og giver Lars de varmeste anbefalinger.

 • Birgit Christensen

  Lars har i dag monteret nye dørhåndtag på mine indvendige døre og givet dørene olie. Desuden har han for nogle dage siden repareret en gammel kommode. Arbejdet blev gjort perfekt, og det foregik på en stilfærdig og venlig måde. Jeg kan give Lars mine bedste anbefalinger.

 • Astrid Nielsen

  Lars har malet et meget irregulært rum i mit kolonihavehus på tilfredsstillende vis. Kom til aftalt tid og udførte opgaven med godt humør trods bagende hede. Behageligt væsen. Kan bestemt anbefale ham, hvis der skal ordnes noget i huset.

 • Jesper E

  Lars har sat fliser op på væggen i vores nye køkken, og løst opgaven på fornem. Vi er fuldt tilfredse og kan klart anbefale hans arbejde.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.