Martin Clausen, Østjylland

Martin Clausen

8541 Skødstrup

Anmeldelse:

Har budt på 13 opgaver
Seneste aktivitet den 2. feb.
Mine kvalifikationer

Vigtig info : Har på nuværende tidspunkt ikke mulighed for at tilbyde hjælp. 😀 Punktlig og tillidsfuld handymand med 30 års erfaring med div. byggeprojekter. Oprindelig udlært maskinarbejder, men har du sidste år mest arbejdet med træ. Træterresser, gulvlægning, skillevægge, udskiftning af vinduer og døre mm. PS: Vi finder en løsning på din opgave til rette tid og til en super fornuftig pris noget under hvad en normal håndværker koster. Bemærk: Ring gerne på 40430980 da jeg ikke tjekker mails så ofte, når jeg har opgaver 😃

Mine erfaringer

30 års erfaring med div. byggeprojekter. I standsættelse af 6 butikker Totalrenovering af hus og kolonihave Div. nedbrydning af vægge, klinker, betongulv. Bortskaffelse affald. Gipsvægge, spartling og pudsning af vægge inde og ude.

Mine foretrukne arbejdstider

Arbejder som tømrer/snedker. Speciale: Træterresser Ring på 40430980 Bemærk: Tjekker ikke mails så ofte så ring i stedet 😃

Jeg løser opgaver indenfor
Tømrer & Snedker

Ikke udfyldt...

Billeder

2 Anmeldelser af denne bruger

  • M Møller

    Martin Clausen bød på vores udbud om nedtagning og bortkørsel af et ældre køkken med kreativ rørføring og gamle elledninger; ikke den nemmeste opgave og dertil i en 1. sals lejlighed. Efter en indledende både venlig og konstruktiv dialog, hvor et par ekstra opgaver blev tilføjet, gik Martin struktureret, effektivt og omhyggeligt til værks, og nedtagningen blev løst på bedste vis - inkl. oprydning på pladsen efterfølgende.

  • Katrina Sommer

    Martin var enormt professionel og passioneret omkring hans arbejde. Han var samtidig enormt flink og leverede hvad han lovede. Hvis du skal have lavet noget renoverings arbejde, lagt terrasse, lagt nyt gulv, opsat køkken, sat lister op, isat nye vinduer eller lignende opgaver, så kan jeg varmt anbefale ham. Martin har udført et flot arbejde hos os og er rigtig god til at forklare hvorfor han gør som han gør og er meget nørdet (dygtig) til klare de mest indviklede opgaver. Han er også god til at komme med nye løsninger/ forslag. Når jeg skal have lavet noget der kræver en nytænkende men bestemt dygtig håndværker/ alt-mulig-mand, er det Martin jeg bruger! Ekstra note: Martin arbejder når han er på opgaven - ikke lange unødige pauser, som ofte opleves ved andre håndværkere. Han udfører det som vi aftaler, og er desuden et meget ærligt og sympatisk menneske, som man er meget tryg ved og han kunne aldrig finde på at levere et arbejde med fejl - så meget brænder han for det.. Vi anbefaler ham også til venner og bekendte. Kort sagt - Han ved hvad han laver.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.