Profilbillede

Henrik Sørensen

2100 København Ø

Har budt på 4 opgaver
Seneste aktivitet den 11. nov.
Mine kvalifikationer

Jeg har en universitetsuddannelse inden for fremmedsprog og -kultur, og har arbejdet som dansk-lærer for voksne indvandrere. Nu arbejder jeg som systemudvikler for en stor virksomhed. Jeg er højt niveau i næsten alle skolefag og god til at formidle og forklare. Jeg er socialt anlagt og kan lide at møde og tale med mennesker. Jeg arbejder koncentreret og stiller høje kvalitetskrav til mig selv.

Mine erfaringer

Jeg har stor erfaring med haver og planter. Jeg har anlagt min egen store have for 25 år siden, har sået og formeret buske og stauder i mange år, og jeg har planter flere tusinde træer på mit nedlagte landbrug. Jeg er vokset op på landet og har som noget helt naturligt deltaget i praktisk arbejde siden barnsben. Jeg har godt kendskab til allround håndværk og kan håndtere det meste værktøj, da jeg har gennemrenoveret mit eget hus gennem 25 år.

Mine foretrukne arbejdstider

Jeg har lønarbejde i København indtil omkring kl. 16, derefter har jeg resten af eftermiddagen og hverdags-aftenerne fri. I weekenden er jeg hjemme på Bornholm.

Jeg løser opgaver indenfor
Rengøring

Ikke udfyldt...

Handyman

Ikke udfyldt...

Græsplæne og græsslåning

Ikke udfyldt...

Anlæg af have

Ikke udfyldt...

Hækklipning

Ikke udfyldt...

Træfældning

Ikke udfyldt...

Beskæring

Ikke udfyldt...

Andet havearbejde

Ikke udfyldt...

Lektiehjælp

Ikke udfyldt...


Ingen anmeldelser af denne bruger

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.