Martin Falkenberg, Storkøbenhavn

Martin Falkenberg

2650 Hvidovre

Anmeldelse:

Har budt på 9 opgaver
Seneste aktivitet den 29. apr.
Mine kvalifikationer

Min hjemmeside Donhandy.dk Er uddannet Landmand Klare de fleste opgaver, med fokus på kvalitet og service i højsædet. Vedligeholdelse af haver, af alle typer. Udvendig vedligeholdelsesopgaverne som fuge arbejde, maling af vinduer og evt andre småting Klare også kørsel med entreprenør maskiner Kørekort til stor trailer. Samling af møblering og montering, kan give fast pris på dette.

Mine erfaringer

Klar til tørhed HELE MIN TIDSLINE, ej bare rolig ☺️ De sidste 11 år har min beskæftigelse været "Vicevært" viceværten kender alle. Men den rigtige stillingsbetegnelse er for mit vedkommende driftsassistent siden 2008 og i 2013 overgik jeg driftsleder. Imellem 2003 til 2008 gartner, maskinfører, og brolægger. Lidt af en multiman kan mange små ting, Og har mange samarbejdspartner i alle håndværkerefag hvis det skulle opstå problemer. Ellers som nævnt Faglært landmand i 2003. Født og opvokset i Farum, med en besynderlig familie 😂 Har altid arbejdet med vedligeholdelse af alle former, ude som inde. Er ikke tømrer, men kan meget indenfor alle aspekter af håndværker fag.

Mine foretrukne arbejdstider

Vi aftaler løbende, men alle tidspunkter er i min interesse.

Jeg løser opgaver indenfor
Rengøring

Mindre rengøringsopgaver ude som inde.

VVS

Tilslutning/Afmontering af vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine. Men indenfor lovgivning

Murer

Reparation af sokkel, udskiftning af fuge i muren, understrygning af tegltag.

Tømrer & Snedker

Tager alle mindre opgaver, som reparation af køkken, og andre vedligeholdelses opgaver ude som inde.

Handyman

Alsidig handyman til alt fra hækkeklipning , rensning af fliser og tag, ejendomsservice, vedligeholdelse, nye vinduer og døre, køkkenmontering nedbrydning, opsætning af hegn mm.

Græsplæne og græsslåning

Gør mig i alt grøn vedligeholdelse, kunne være pasningen og plejning af bede, samt ukrudtsbekæmpelse i fortovet.

Anlæg af have

Oprettelse af eksisterende, eller nyskabende opgivelser.

Anlæg af terrasse

Mindre opgaver tages, men har gode sammenarbejdeparnter til større opgaver.

Hækklipning

Alt hækklipning tages

Træfældning

Mindre træer fældes efter lovgivningen.

Beskæring

Alt tages

Andet havearbejde

Løbene vedligeholdelse tages.

Servering eller anden hjælp til fest

Spørg endelig hvis du mangler dette

Hjælp til mobil, pc, tv

Hjælp til opsætning, og andre installationer.

Andet

Spørg mig gerne

Arkitekt og ingeniør

Indretning, og andre udfordringer der skal løses af en kreativ person. Min kæreste er professionel indretningsarkitekt således er du sikret god vejledning.

Billeder

16 Anmeldelser af denne bruger

 • Else Green

  Super kompetent, flot arbejde, overholdt aftaler, kom til tiden og var behageligt selskab. Jeg kan varmt anbefale DonHandy

 • Andrea Kaizer

  Martin har ordnet mit tilstoppede køkkenvask. Det har vist sig at pakningen skulle udskiftes så han kørte efter reservedele med det samme og alt blev ordnet straks. Meget pålidelig Kan helt klart anbefales

 • Claus Ringby

  Betalte for arbejde forud...dumt, han kom aldrig mere og svarede ikke på henvendelser Allrede udført arbejde var ellers i orden.

 • Niels Forsythe

  Martin har beskåret vores store gamle æbletræ. Det har han gjort rigtig godt til den aftalte og meget rimelige pris. Vi har derfor også allerede aftalt at han skal klippe vores hæk i juni. Martin har vores bedste anbefalinger

 • Daniel Jensen

  Kanon oplevelse med Martin! Jeg stod med et akut behov for hjælp. Ringede til Martin og 30 minutter efter stod han der. Martin virker super kompetent, vejleder og forklarer godt. Hans priser er højst rimelige og han er super flink. Han løste opgaven hurtigt og problemfrit. Jeg vil 100% anbefale ham til andre i mit netværk og hermed en varm anbefaling herfra.

 • Jesper J

  Personligt var jeg meget begejstret for Martin, men professionelt har det desværre ikke været tilstrækkeligt på nogen måde. - Vi havde aftalt en simpel opgave om at ligge gulve og paneler for en fast pris, og en tidshorisont indenfor 1 weekend, eller en uge max. - Naivt og fejlagtigt betalte jeg største delen af beløbet til Martin med det samme, hvilket resulterede i at han ikke dukkede op på aftalte tidspunkter, og hele projektet trak ud i næsten 2 måneder før han havde løst opgaven. - I en periode på 10 dage hører jeg overhovedet ikke fra ham, hvilket var meget ubehageligt idet jeg havde givet ham nøglerne til mit hjem. - Gulvet er blevet lagt med huller i, et fodpanel er faldet af ad sig selv, mine køkken elementer er skæve efter gulvet er lagt under og der er skåret i min bordplade. Han krævede ekstra væsentlig ekstra betaling ift. det der oprindeligt var aftalt. Kort fortalt han leverede ikke på nogen af parametrene kvalitet, tid eller ærlighed. Jeg kan ikke anbefale Martin som "handyman".

 • Michael Stentebjerg

  Jeg bor i udlandet og Martin koordinerede selv med min lejer ang. nøgleoverlevering, arbejdstidspunkterne etc. Martin var hurtig og effektiv. Kommunikerede undervejs. Fornøjelse!

 • Heidi Jensen

  Martin har gjort et rigtig godt stykke arbejde, hurtigt og effektivt, er klart værd at anbefale. Super tilfreds med arbejdet.

 • Birgitte Busk

  Flot arbejde, pålidelig og trådte hurtig til.

 • Nanna Jørgensen

  Martin trådte til da vi var blevet brændt af anden. Han lavede det hele for den pris vi havde aftalt med tidligere trods det var billigere end han normalt ville have gjort. Han var sød og hjælpsom og vi vil klart bruge ham en anden gang, samt anbefale ham.

 • Jørn Petersen

  Martin er super hjælpsom og god. Jeg kan klart anbefale Martin og vil bestemt bruge hans hjælp en anden gang.

 • Danilia Larsen

  Meget tilfreds. God hjælp. Nemt, overskueligt og hurtigt. Han hjælp mig med mere en hvad jeg kunne tænk på. Kan anbefales.

 • Sara Pedersen

  Martin løste opgaven, som ikke var helt nem, effektivt og er meget kvalitetsbevidst. God til at se løsninger. Det var nemt at lave en aftale endda på en søndag og vi havde en god kommunikation.

 • Lykle Eiler

  Martin har gjort et super stykke arbejde for os. Alle møbler er samlet perfekt, lamperne er tilsluttet og hænger fint og rullegardiner sidder snorlige;-). Martin har ryddet pænt op bagefter. Kan bestemt anbefale Martin!

 • Anya Brandt

  Martin gjorde et super godt stykke arbejde,. Han er dygtig, meget effektiv og rydder op, så det ser pænt ud bagefter. God kommunikation og holder sin aftale

 • Jan Petersen

  Super service - overholder sine aftaler og laver et rigtig flot stykke arbejde. Rydder pænt op efter sig og er nem at snakke med.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.