Martin Thorsson Falkenberg

2700 Brønshøj

Anmeldelse:

Har budt på 8 opgaver
Seneste bud den 13. jul.
Mine kvalifikationer

Uddannet Landmand Klare de fleste opgaver, med fokus på kvalitet og service i højsædet. Vedligeholdelse af haver, af alle typer. Udvendig vedligeholdelsesopgaverne som fuge arbejde, maling af vinduer og evt andre småting Klare også kørsel med entreprenør maskiner Kørekort til stor trailer. Samling af møblering og montering, kan give fast pris på dette.

Mine erfaringer

Klar til tørhed HELE MIN TIDSLINE, ej bare rolig ☺️ De sidste 11 år har min beskæftigelse været "Vicevært" viceværten kender alle. Men den rigtige stillingsbetegnelse er for mit vedkommende driftsassistent siden 2008 og i 2013 overgik jeg driftsleder. Imellem 2003 til 2008 gartner, maskinfører, og brolægger. Lidt af en multiman kan mange små ting, Og har mange samarbejdspartner i alle håndværkerefag hvis det skulle opstå problemer. Ellers som nævnt Faglært landmand i 2003. Født og opvokset i Farum, med en besynderlig familie 😂 Har altid arbejdet med vedligeholdelse af alle former, ude som inde. Er ikke tømrer, men kan meget indenfor alle aspekter af håndværker fag.

Mine foretrukne arbejdstider

Aftales løbene i hverdagen. Weekenden efter kl 10:00 men også tidligere :-) Send en besked til 25 33 74 04, hvis du har behov for hjælp. Mvh Martin Thorsson Falkenberg


Opgaver

3 Anmeldelser af denne bruger

  • Lykle Eiler

    Martin har gjort et super stykke arbejde for os. Alle møbler er samlet perfekt, lamperne er tilsluttet og hænger fint og rullegardiner sidder snorlige;-). Martin har ryddet pænt op bagefter. Kan bestemt anbefale Martin!

  • Anya Brandt

    Martin gjorde et super godt stykke arbejde,. Han er dygtig, meget effektiv og rydder op, så det ser pænt ud bagefter. God kommunikation og holder sin aftale

  • Jan Petersen

    Super service - overholder sine aftaler og laver et rigtig flot stykke arbejde. Rydder pænt op efter sig og er nem at snakke med.