Martin Thorsson Falkenberg

2700 Brønshøj

Anmeldelse:

Har budt på 8 opgaver
Seneste bud den 13. jul.
Mine kvalifikationer

Uddannet Landmand Klare de fleste opgaver, med fokus på kvalitet og service i højsædet. Vedligeholdelse af haver, af alle typer. Udvendig vedligeholdelsesopgaverne som fuge arbejde, maling af vinduer og evt andre småting Klare også kørsel med entreprenør maskiner Kørekort til stor trailer. Samling af møblering og montering, kan give fast pris på dette.

Mine erfaringer

Klar til tørhed HELE MIN TIDSLINE, ej bare rolig ☺️ De sidste 11 år har min beskæftigelse været "Vicevært" viceværten kender alle. Men den rigtige stillingsbetegnelse er for mit vedkommende driftsassistent siden 2008 og i 2013 overgik jeg driftsleder. Imellem 2003 til 2008 gartner, maskinfører, og brolægger. Lidt af en multiman kan mange små ting, Og har mange samarbejdspartner i alle håndværkerefag hvis det skulle opstå problemer. Ellers som nævnt Faglært landmand i 2003. Født og opvokset i Farum, med en besynderlig familie 😂 Har altid arbejdet med vedligeholdelse af alle former, ude som inde. Er ikke tømrer, men kan meget indenfor alle aspekter af håndværker fag.

Mine foretrukne arbejdstider

Aftales løbene i hverdagen. Weekenden efter kl 10:00 men også tidligere :-) Send en besked til 25 33 74 04, hvis du har behov for hjælp. Mvh Martin Thorsson Falkenberg


9 Anmeldelser af denne bruger

 • Heidi Jensen

  Martin har gjort et rigtig godt stykke arbejde, hurtigt og effektivt, er klart værd at anbefale. Super tilfreds med arbejdet.

 • Birgitte Busk

  Flot arbejde, pålidelig og trådte hurtig til.

 • Nanna Jørgensen

  Martin trådte til da vi var blevet brændt af anden. Han lavede det hele for den pris vi havde aftalt med tidligere trods det var billigere end han normalt ville have gjort. Han var sød og hjælpsom og vi vil klart bruge ham en anden gang, samt anbefale ham.

 • Jørn Petersen

  Martin er super hjælpsom og god. Jeg kan klart anbefale Martin og vil bestemt bruge hans hjælp en anden gang.

 • Danilia Larsen

  Meget tilfreds. God hjælp. Nemt, overskueligt og hurtigt. Han hjælp mig med mere en hvad jeg kunne tænk på. Kan anbefales.

 • Sara Pedersen

  Martin løste opgaven, som ikke var helt nem, effektivt og er meget kvalitetsbevidst. God til at se løsninger. Det var nemt at lave en aftale endda på en søndag og vi havde en god kommunikation.

 • Lykle Eiler

  Martin har gjort et super stykke arbejde for os. Alle møbler er samlet perfekt, lamperne er tilsluttet og hænger fint og rullegardiner sidder snorlige;-). Martin har ryddet pænt op bagefter. Kan bestemt anbefale Martin!

 • Anya Brandt

  Martin gjorde et super godt stykke arbejde,. Han er dygtig, meget effektiv og rydder op, så det ser pænt ud bagefter. God kommunikation og holder sin aftale

 • Jan Petersen

  Super service - overholder sine aftaler og laver et rigtig flot stykke arbejde. Rydder pænt op efter sig og er nem at snakke med.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.