Martin Thorsson Falkenberg, Storkøbenhavn

Martin Thorsson Falkenberg

2700 Brønshøj

Anmeldelse:

Har budt på 9 opgaver
Seneste aktivitet den 8. dec.
Mine kvalifikationer

Min hjemmeside Donhandy.dk Er uddannet Landmand Klare de fleste opgaver, med fokus på kvalitet og service i højsædet. Vedligeholdelse af haver, af alle typer. Udvendig vedligeholdelsesopgaverne som fuge arbejde, maling af vinduer og evt andre småting Klare også kørsel med entreprenør maskiner Kørekort til stor trailer. Samling af møblering og montering, kan give fast pris på dette.

Mine erfaringer

Klar til tørhed HELE MIN TIDSLINE, ej bare rolig ☺️ De sidste 11 år har min beskæftigelse været "Vicevært" viceværten kender alle. Men den rigtige stillingsbetegnelse er for mit vedkommende driftsassistent siden 2008 og i 2013 overgik jeg driftsleder. Imellem 2003 til 2008 gartner, maskinfører, og brolægger. Lidt af en multiman kan mange små ting, Og har mange samarbejdspartner i alle håndværkerefag hvis det skulle opstå problemer. Ellers som nævnt Faglært landmand i 2003. Født og opvokset i Farum, med en besynderlig familie 😂 Har altid arbejdet med vedligeholdelse af alle former, ude som inde. Er ikke tømrer, men kan meget indenfor alle aspekter af håndværker fag.

Mine foretrukne arbejdstider

Vi aftaler løbende, men alle tidspunkter er i min interesse.

Jeg løser opgaver indenfor
Rengøring

Ikke udfyldt...

VVS

Ikke udfyldt...

Murer

Ikke udfyldt...

Tømrer & Snedker

Ikke udfyldt...

Handyman

Ikke udfyldt...

Græsplæne og græsslåning

Ikke udfyldt...

Anlæg af have

Ikke udfyldt...

Anlæg af terrasse

Ikke udfyldt...

Hækklipning

Ikke udfyldt...

Træfældning

Ikke udfyldt...

Beskæring

Ikke udfyldt...

Andet havearbejde

Ikke udfyldt...

Servering eller anden hjælp til fest

Ikke udfyldt...

Hjælp til mobil, pc, tv

Ikke udfyldt...

Reparation/klargøring af bil, båd, cykel

Ikke udfyldt...

Andet

Ikke udfyldt...

Arkitekt og ingeniør

Ikke udfyldt...

Billeder

14 Anmeldelser af denne bruger

 • Claus Ringby

  Betalte for arbejde forud...dumt, han kom aldrig mere og svarede ikke på henvendelser Allrede udført arbejde var ellers i orden.

 • Niels Forsythe

  Martin har beskåret vores store gamle æbletræ. Det har han gjort rigtig godt til den aftalte og meget rimelige pris. Vi har derfor også allerede aftalt at han skal klippe vores hæk i juni. Martin har vores bedste anbefalinger

 • Daniel Jensen

  Kanon oplevelse med Martin! Jeg stod med et akut behov for hjælp. Ringede til Martin og 30 minutter efter stod han der. Martin virker super kompetent, vejleder og forklarer godt. Hans priser er højst rimelige og han er super flink. Han løste opgaven hurtigt og problemfrit. Jeg vil 100% anbefale ham til andre i mit netværk og hermed en varm anbefaling herfra.

 • Jesper Stjernholm Jepsen

  Personligt var jeg meget begejstret for Martin, men professionelt har det desværre ikke været tilstrækkeligt på nogen måde. - Vi havde aftalt en simpel opgave om at ligge gulve og paneler for en fast pris, og en tidshorisont indenfor 1 weekend, eller en uge max. - Naivt og fejlagtigt betalte jeg største delen af beløbet til Martin med det samme, hvilket resulterede i at han ikke dukkede op på aftalte tidspunkter, og hele projektet trak ud i næsten 2 måneder før han havde løst opgaven. - I en periode på 10 dage hører jeg overhovedet ikke fra ham, hvilket var meget ubehageligt idet jeg havde givet ham nøglerne til mit hjem. - Gulvet er blevet lagt med huller i, et fodpanel er faldet af ad sig selv, mine køkken elementer er skæve efter gulvet er lagt under og der er skåret i min bordplade. Han krævede ekstra væsentlig ekstra betaling ift. det der oprindeligt var aftalt. Kort fortalt han leverede ikke på nogen af parametrene kvalitet, tid eller ærlighed. Jeg kan ikke anbefale Martin som "handyman".

 • Michael Stentebjerg

  Jeg bor i udlandet og Martin koordinerede selv med min lejer ang. nøgleoverlevering, arbejdstidspunkterne etc. Martin var hurtig og effektiv. Kommunikerede undervejs. Fornøjelse!

 • Heidi Jensen

  Martin har gjort et rigtig godt stykke arbejde, hurtigt og effektivt, er klart værd at anbefale. Super tilfreds med arbejdet.

 • Birgitte Busk

  Flot arbejde, pålidelig og trådte hurtig til.

 • Nanna Jørgensen

  Martin trådte til da vi var blevet brændt af anden. Han lavede det hele for den pris vi havde aftalt med tidligere trods det var billigere end han normalt ville have gjort. Han var sød og hjælpsom og vi vil klart bruge ham en anden gang, samt anbefale ham.

 • Jørn Petersen

  Martin er super hjælpsom og god. Jeg kan klart anbefale Martin og vil bestemt bruge hans hjælp en anden gang.

 • Danilia Larsen

  Meget tilfreds. God hjælp. Nemt, overskueligt og hurtigt. Han hjælp mig med mere en hvad jeg kunne tænk på. Kan anbefales.

 • Sara Pedersen

  Martin løste opgaven, som ikke var helt nem, effektivt og er meget kvalitetsbevidst. God til at se løsninger. Det var nemt at lave en aftale endda på en søndag og vi havde en god kommunikation.

 • Lykle Eiler

  Martin har gjort et super stykke arbejde for os. Alle møbler er samlet perfekt, lamperne er tilsluttet og hænger fint og rullegardiner sidder snorlige;-). Martin har ryddet pænt op bagefter. Kan bestemt anbefale Martin!

 • Anya Brandt

  Martin gjorde et super godt stykke arbejde,. Han er dygtig, meget effektiv og rydder op, så det ser pænt ud bagefter. God kommunikation og holder sin aftale

 • Jan Petersen

  Super service - overholder sine aftaler og laver et rigtig flot stykke arbejde. Rydder pænt op efter sig og er nem at snakke med.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.