Edroy Ferreira, Nordsjælland

Edroy Ferreira

3320 Skævinge

Anmeldelse:

Har budt på 12 opgaver
Seneste aktivitet den 6. aug.
Mine kvalifikationer

jeg er meget grundig, hurtig og stabil.Jeg holder mine aftaler. Jeg går højt op i at udføre arbejdet så kunden er glad. jeg er god til at kommunikere omkring en opgave så opgaven udføres på bedst mulig vis. Jeg er fra Holland så jeg taler bedst Engelsk men også Hollandsk , spansk og lidt Dansk. Min kone er dansker og hun hjælper mig ofte hvis der er problemer med at forstå det danske.

Mine erfaringer

Jeg driver sammen med min hustru et rengøringsfirma. Vi har begge rigtig meget erfaring med alle former for rengøring. Jeg har også erfaring med arb. i byggebranchen.

Mine foretrukne arbejdstider

weekend og aften.

Jeg løser opgaver indenfor
Rengøring

Vi har mere end 10 års erfaring med rengøring i både private hjem og kontore samt fitness centre. vi bruger professionelle midler og redskaber samt desinfektions middel af høj kvalitet.

Maler

ufaglært men meget dygtig og hurtig. Vi har især erfaring med at male vægge og træværk indendøre.

Handyman

samle Ikea møbler og male møber. oprydning mm.

Andet havearbejde

oprydning i haven mm.

Hjælp til mobil, pc, tv

ufaglært men ret god til alt teknisk

Vinduespudsning

Vi har mere end 10 års erfaring med vinduespolering, og bruger professionel værktøj/vinduessæbe. Vi har også en mindre stige til høje vinduer.


1 Anmeldelse af denne bruger

  • Monica W

    Jeg kan absolut anbefale dette søde par. Jeg fik en klar besked, om hvornår de ville ankomme, og de udførte opgaven, ligesom jeg bad om, med en smilende, venlig attitude. Prisen var rimelig, og de brugte deres eget udstyr og rengøringsprodukter. Jeg vil absolut bruge dem igen.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.