Dennis Mellquist , Østjylland

Dennis Mellquist

8380 Trige

Anmeldelse:

Seneste aktivitet den 18. jan.
Mine kvalifikationer

Mit navn er Dennis, 23 år og jeg er uddannet webintegrator og har en studentereksamen. Jeg er leder efter jobs til at supplere min indkomst. Jeg er en rolig og venlig sjæl, der tager sine arbejdsopgaver seriøst og har godt gåpåmod.

Mine erfaringer

Jeg har været lidt omkring indenfor arbejdsmarkedet, heraf: Rengøring, pedelarbejde, butiksassistent, studentermedhjælper i kommunen indenfor datahåndtering og hundepasning.

Mine foretrukne arbejdstider

På nuværende tidspunkt er jeg fuldkommen ledig og lige tilflyttet Århus. Jeg er derfor både corona-clean og åben for alle tidspunkter

Jeg løser opgaver indenfor
Rengøring

Jeg har arbejdet som rengøringsassistent på VUC Kolding, on-off i 5 år i alderen 13-18 år. Kender krammet og er yderst grundig.

Græsplæne og græsslåning

Ikke udfyldt...

Hækklipning

Ikke udfyldt...

Flyttehjælp

Trods min størrelse kan jeg tage godt fra og jeg har adskillige års erfaring som pedelmedhjælper, så jeg er mere end vant til at bære ting i højt tempo. Jeg er sågar blevet tilbudt et flyttemandsjob under min egen flytning.

Lektiehjælp

Jeg er en empatisk rolig fyr, der forstår at alt foregår i forskellige tempoer. Jeg har igennem det meste af mit skoleforløb undervist mange klassekammerater, venner og venners søskende med gode resultater.

Hjælp til mobil, pc, tv

Jeg er uddannet webintegrator og har brugt meget af min ungdom bag en skærm. Jeg er ikke et sekund i tvivl om at jeg kan finde løsningen til dit problem på det her område.

Vinduespudsning

Ikke udfyldt...

Hundepasning

Jeg er vokset op med hund og har altid haft en særdeles god energi omkring dem, store som små. Min far har været hundetræner og det har naturligvis smittet af og givet indsigt i hvordan man bedst kommer en hund ved.


1 Anmeldelse af denne bruger

  • Rasmus Bruun

    Dennis er en fantastisk venlig og moden dreng, som varmt kan anbefales.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.