Marco Inauen, Storkøbenhavn

Marco Inauen

2000 Frederiksberg

Anmeldelse:

Har budt på 83 opgaver
Seneste aktivitet den 6. apr.
Mine kvalifikationer

Jeg har ingen håndværksmæssig uddannelse, men har hænderne utrolig godt skruet på. Jeg er uddannet politibetjent og jurist, men elsker at arbejde med mine hænder.

Mine erfaringer

Jeg har istandsat flere lejligheder. Jeg har bl.a. lavet følgende: Fjernet gulvet i en lejlighed og lagt nyt massivt plankegulv. Opsat flere køkkener. Lavet et helt badeværelse med opsætning af fliser, støbning af gulv med fald, montering af væghængt toilet, sænkning af loft med spots osv. Tilpasning af skabe, så de går fra gulv til loft. Fx. Ikea. Påføring af Conteco. Påføring af kalkmaling(Lady Minerals) Opsætning af gardiner. Vende dør med dørkarm. Isætning af døre med karm. Opsætning af lamper, tv, soundbar, reoler osv.

Mine foretrukne arbejdstider

Er meget fleksibel.

Jeg løser opgaver indenfor
VVS

Ikke udfyldt...

Maler

Ikke udfyldt...

Tømrer & Snedker

Ikke udfyldt...

Elektriker

Ikke udfyldt...

Handyman

Ikke udfyldt...

Hjælp til mobil, pc, tv

Ikke udfyldt...


3 Anmeldelser af denne bruger

  • Michael Kahya

    Svarer ikke på henvendelser, så svært at bedømme hans arbejde. Men manglende kontakt gør nok, at man vælger en anden fremover..

  • Brian Pedersen

    Marco hjalp os med at sætte lamper op i vores nye lejlighed. Han var ekstremt imødekommende og fleksibel. Vi kan kun give ham de bedste anbefalinger med på vejen og vil ikke tøve med at benytte ham igen.

  • Christine Clausen

    Fik hjælp til at skifte glaspaneler i et IKEA Pax skab. Marco var ekstremt venlig og hurtig, og arbejdet var bundsolidt. Kan kun anbefale Marco.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.