Kristian Madsen, Nordjylland

Kristian Madsen

9000 Aalborg

Anmeldelse:

Har budt på 57 opgaver
Seneste aktivitet den 22. apr.
Mine kvalifikationer

Uddannelser Handelsstudent. Murer. Erhvervsfisker. Maskinmester - Professionsbachelor (MARTEC) Jobs: Selvstændig Håndværker (Multibyg) Murer,Tømrer,Brolægger, Anlægsgartner og flere. Andet: Bestyrelsesarbejde Madlavning Træning

Mine erfaringer

Faglig Erfaring: Har lavet en hel masse håndværk de sidste 12 år, er uddannet på handelsskole, murer, erhvervsfisker og på nuværende tidspunkt ved at afslutte studie som maskinmester i Frederikshavn. Har været ansat i diverse firmaer, Rederier og mindre håndværksvirksomheder hvor der er blevet lavet forskellige opgaver på tværs af håndværk. Har tilmed bygget egen kolonihavehus fra dræn til kvist med alle installationer, Nivellering (afsætning) af diverse højder, udgravning med minigraver, belægning, fundament osv. Byg og Teknik er min hobby så arbejder herinde lige så meget for hyggen i det også. Men se mine billeder og vurder der selv om kvaliteten lever op til dine jeres krav, og giv mig en sms eller mail. Arbejder på timeløn som ligger omkring 200 Kr fordi det er ok for mig. < Kan altid lave en cirka vurdering af opgavens timetal, med forbehold for opgavens indhold og måske yderlige krav af detaljer for at den bliver løst så problemerne ikke kommer igen.

Mine foretrukne arbejdstider

Som det passer i forhold til jeres behov og mine egne andre gøremål som studiet fx. Er fleksibel men vil gerne have gjort opgaven færdig så det ikke trækker i langdrag for både min og kundens skyld.

Jeg løser opgaver indenfor
VVS

Ikke udfyldt...

Maler

Ikke udfyldt...

Murer

Ikke udfyldt...

Tømrer & Snedker

Ikke udfyldt...

Elektriker

Ikke udfyldt...

Handyman

Ikke udfyldt...

Græsplæne og græsslåning

Ikke udfyldt...

Anlæg af have

Ikke udfyldt...

Anlæg af terrasse

Ikke udfyldt...

Hækklipning

Ikke udfyldt...

Træfældning

Ikke udfyldt...

Beskæring

Ikke udfyldt...

Andet havearbejde

Ikke udfyldt...

Servering eller anden hjælp til fest

Ikke udfyldt...

Lektiehjælp

Ikke udfyldt...

Hjælp til mobil, pc, tv

Ikke udfyldt...

Reparation/klargøring af bil, båd, cykel

Ikke udfyldt...

Andet

Ikke udfyldt...

Arkitekt og ingeniør

Ikke udfyldt...

Billeder

3 Anmeldelser af denne bruger

  • Minna Præsius

    Kristian er pålidelig og gør sit arbejde til UG. Vi fik fjernet et træ og beskåret et andet træ begge som stod et noget besværligt sted. Det problem løste Kristian på fineste vis

  • Christine Nielsen

    Kristian overholder aftaler til punkt og prikke og udfører et fint stykke arbejde.

  • Tommy Randrup

    Kristian er en ihærdig, perfektionist og dygtig håndværker. Har fået lavet 6 punktfundamenter i et vanskeligt terræn og dette er udført til min fulde tilfredshed.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.