Patrick Holmquist, Fyn

Patrick Holmquist

5700 Svendborg

Anmeldelse:

Seneste aktivitet den 2. jun.
Mine kvalifikationer

Det blå Danmark, Sejlads, Fiskeri, Overlevelse tur, Anlægsgartner opgaver, (Er pt voksenlærling) Små male opgaver. Jeg har flyttet en del i mit liv, jeg kender besværet, med at pakke bil osv.

Mine erfaringer

Jeg har arbejdet siden jeg har været 13 år gammel, arbejdslivet startet som erhvervsfisker, senere kom jeg på Nordsøen som rigger/stilladsarbejder. Men pga familie har jeg nu fået et job i land, hvor jeg er startet på ny uddannelse som anlægsgartner, som jeg snart er færdig uddannet som.

Mine foretrukne arbejdstider

Efter kl 1800 på hverdage Fra kl 0800 i weekenden

Jeg løser opgaver indenfor
Handyman

Ikke udfyldt...

Græsplæne og græsslåning

Ikke udfyldt...

Anlæg af have

Ikke udfyldt...

Hækklipning

Ikke udfyldt...

Træfældning

Ikke udfyldt...

Beskæring

Ikke udfyldt...

Andet havearbejde

Ikke udfyldt...

Flyttehjælp

Ikke udfyldt...

Reparation/klargøring af bil, båd, cykel

Ikke udfyldt...

Andet

Ikke udfyldt...


1 Anmeldelse af denne bruger

  • Brian Blank

    Patrick er en meget vendlig person, altid rolig med et smil på læben, det er tydeligt at han har en masse erfaring, vi startet med at han skulle slå noget græs for mig, og nu har han snart lavet alt i min have, der sker altid noget når han kommer, bare for at nævne nogen ting han har lavet ud over at slå mit græs. mine fiskeredskaber, han er jo gammel erhvervsfisker, malet min båd fældet et gammelt træ, som en prof ville have 6000 for, han gjorde det på time løn til 2500!! jeg hjalp dog med at køre det væk. han har også hjulpet min søn med at flytte i lejlighed i odense, han stillet med bil og trailer så vi kunne komme igang. Jeg kunne skrive en masse men i bør opleve ham selv, han siger tingende som de er, og har 99% af tiden en løsning! Kan kun anbefales!

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.