Gyula Koi, Østjylland

Gyula Koi

8200 Aarhus N

Anmeldelse:

Har budt på 21 opgaver
Seneste aktivitet den 2. apr.
Mine kvalifikationer

Hej, jeg er en far til to fra Ungarn, og er flyttet til Aarhus for at være tættere på mine børn, som læser og arbejder i Danmark. Jeg har været gartner i de sidste 8 år. Jeg har også arbejdet med nedrivning, og i vinterperioden, hvor der ikke er så mange have-og bygningsprojekter, udfører jeg vinduespudsing. Jeg altid kører ud for at vurdere din opgave i første omgang. Det gør jeg sammen med min datter, som er flydende i dansk (jeg taler engelsk og tysk), og det har fungeret super fint indtil videre :) Jeg ser frem til at høre fra dig!

Mine erfaringer

Havevedligeholdelse Anlægsarbejde (granitbede, kantsten, græsplæne) Plantning af hæk, thuja osv. Rosebeskæring og beskæring i generelt Håndværkerrengøring Vinduespudsning (IKKE med vandførende stang!)

Mine foretrukne arbejdstider

Ikke angivet.

Jeg løser opgaver indenfor
Græsplæne og græsslåning

Ikke udfyldt...

Anlæg af have

Ikke udfyldt...

Anlæg af terrasse

Ikke udfyldt...

Hækklipning

Ikke udfyldt...

Træfældning

Ikke udfyldt...

Beskæring

Ikke udfyldt...

Andet havearbejde

Ikke udfyldt...

Flyttehjælp

Ikke udfyldt...

Vinduespudsning

Ikke udfyldt...


3 Anmeldelser af denne bruger

  • Simon Peter Sørensen

    Fantastisk effektivt og smukt arbejde. Perfekt udført. Jeg kan bestemt anbefale Gyula Koi på det varmeste. Vi kommunikerede fint på engelsk. Ved opgavestart havde han sin dansktalende datter med for at sikre at opgaven var forstået korrekt. Begge er behagelige at tale med

  • Andreas Møller

    Tak til Gyula, for at hjælpe mig med hårdt gravearbejde, jeg ikke selv kunne klare. Kom til tiden og knoklede til færdigt. God anbefaling fra mig.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.