Saggel M. , Storkøbenhavn

Saggel M.

1100 København K

Anmeldelse:

Har budt på 765 opgaver
Seneste aktivitet den 2. dec.
Mine kvalifikationer

TAk fordi du er på besøg hos min profil. Lad mig Forklar dig lidt om mig på en så pænt skønne måde som muligt. Jeg bliver kaldt for Saggeel M. Kele Jeg er 28år og bosat på Københavns Kommune. Du besøger lige nu nok det mest aktive profil du kan finde herinde på handyhand. Dk. Jeg har budt på langt over 500 opgaver og vært ude på mindst det 200 af dem inden for det seneste 2års tid. Jeg elsker at holde mig travlt så står du med en opgave som du vil have ordnet snarest mulig tage at smid mig en besked. Jeg svar alle og jeg svar hurtigste mulig når jeg får set beskeden. Får jeg ikke lige svaret inden for 20min. Er jeg i gang med at arbejde ude på en opgave. Beder dig venligst at ligge din besked og vise mig lidt tålmodighed. For tro mig når jeg siger, jeg er det værd at vente på at komme i kontakt med. For min arbejdes politik er nemlig bygget på en regl der siger at jeg forlader ikke en opgave før det gjort færdig og før min samarbejdes partner siger at du glad og tilfreds med jobbet. 😊❤️👌 Mit time løn står fast 270kr. Søgere opgaver på mere en 2-3 timer helst. Jeg kommer rundt i hele Landet og hjælper med opgave. Du betaler Max 180kr. For mit transport ude til opgave der fra min lokation ligger mere end 100km. Du betaler ikke for moms. Det får du så lov at spare 😊❤️🤭👍 Mit Kontakt oplysninger: Vh saggel M. Mobil nr. 52677456 Bosat i: København C. Mit erhverv: Handymand

Mine erfaringer

Arbejder deltid hos ÆldreSagen i Aalborg. Som frivilligt Hjælper jeg gerne borger i hele Nordjylland og på Fyn med det huslige udfordringer man kan stå med i dagligdagen som kun en dygtig handyman forstår at få ordnet. Men gælder kun handicappe og ældre.

Mine foretrukne arbejdstider

Jeg tager en opgave hvor som helst og hvornår det skulle være.

Jeg løser opgaver indenfor
Rengøring

Ikke udfyldt...

Maler

Ikke udfyldt...

Murer

Ikke udfyldt...

Tømrer & Snedker

Ikke udfyldt...

Elektriker

Ikke udfyldt...

Handyman

Ikke udfyldt...

Græsplæne og græsslåning

Ikke udfyldt...

Anlæg af have

Ikke udfyldt...

Anlæg af terrasse

Ikke udfyldt...

Hækklipning

Ikke udfyldt...

Træfældning

Ikke udfyldt...

Beskæring

Ikke udfyldt...

Andet havearbejde

Ikke udfyldt...

Børnepasning

Ikke udfyldt...

Flyttehjælp

Ikke udfyldt...

Servering eller anden hjælp til fest

Ikke udfyldt...

Lektiehjælp

Ikke udfyldt...

Hjælp til mobil, pc, tv

Ikke udfyldt...

Reparation/klargøring af bil, båd, cykel

Ikke udfyldt...

Andet

Ikke udfyldt...

Vinduespudsning

Ikke udfyldt...

Hundepasning

Ikke udfyldt...


3 Anmeldelser af denne bruger

  • Bent Jensen

    Vi var meget glade for hjælpen af en flink ung mand, som levede op til det lovede.Efter selv at have flyttet på fliserne igen, gik det op for mig, hvilket hårdt arbejde han havde udført -undskyld!

  • Lærke Kristensen

    Hej Tak for dit bud. Jeg tror ikke at jeg har råd til at give 1200 kr. For at få flyttet 3 møbler fra Viby til Viby. Ved Ikea betaler jeg 600 kr. for at få leveret flere møbler. Kan du give en bedre pris? Mvh. Lærke

  • Flemming Bramsen

    Jeg havde Jojo til at hjælpe med at gøre rent i vores festlokale efter min fødselsdagsfest. Hele huset skinnede efter han var færdig, og han er samtidig et meget behageligt menneske at have med at gøre, så jeg vil hverken tøve med at anbefale ham eller bruge ham igen.

Giv anmeldelse

Du skal være logget ind for at givet denne person en anmeldelse.